QUOTE(Ingel @ 2010 11 14, 09:20)
Michgirl

, gal turi patarimų ar verta iš San Diego vykti į Tijuana, kas čia per shopingai reklamuojami, ar saugu, kaip su vizom?
Shoppingas meksikoj nepasakyciau, kad geras, primena kinietishka slamsta - jei tu kalbi apie rubus, batus ir t.t. Geriau vaziuoti i outlet malls, vienas ju yra San Ysidro miestelyje prie pat Meksikos sienos (pasktinis autstrados exit'as), kitas Carlsbad, dar vienas Viejas, kitas Ontario ir t.t. Ten apsipirksi kiek tik sirdis geidzia, ypac jei is kart po naujuju nuvaziuosi - tada daznai geras nolaidas duoda. pati Tijuana nera grazus ar labai saugus miestas, bet pavaziuokit valanda pieciau i Ensenada - ten tikrai grazus turistinis miestukas ir visishkai saugus. Del vizu net nezinau - as turiu zalia korta tai man nereikia, o kaip lietuvos pilieciams turistams yra nelabai zinau (lyg ir skaiciau kazkur kad biometrinius pasus turint ir i Meksika vizu nereikia), bet pasigooglinus turetum lengvai rasti info.
QUOTE(Benukas @ 2010 11 14, 12:01)
Pasakykit ar cia tiesa, kad kazkaip man pasirode pabrange skrydziai JAV viduje? Anksciau uz 100$ buvo galima suskraidyt is vienos pakrantes i kita, o dabar kai dairemes pigesniu skrydziu, tai be 200$ nelabai radau
nemanyciau, kad pabrange butinai, gal dienos nedekings jums iseina... eik i kayak.com ir bndyk is aplinkiniu oro uostu paieska padaryt, kartais is kokiu mazesniu pigiau buna.
QUOTE(*ADELIA* @ 2010 11 14, 16:27)
Sveiki, gal galite padeti? Anglu zinios prastokos, skrisiu antradieni i Florida. Turiu viza negaliojanciame pase, taciau viza galioja iki 2011 05. Ar viskas bus gerai? Bilietus turiu du nuo Vilniaus iki amsterdamo ir nuo amsterd, iki floridos. Atlantoje reiks persesti i Fort Lauderdala tai mano galutinis taskas keliones kur lauks mama. Skrendu atostogu 3 menesiams.
1. Bijau kad amsterdame rasciau savo terminala, taip pat atlantoje ar praeisiu pro muitine.
2. Gal turite anketos forma kuria reisk uzpildyti leidziantis Atlantoje, bijau ar sugebesiu ja teisingai uzpildyti.
Labai lauksiu atsakymu.
viza negaliojanciam pase - jokiu problemu. mano abu uosviai dabar taip skraido po kelis kartus per metus ir nieko.
amsterdamo oro uostas didelis bet aiskus, be to pasiklausit pas ka nors
Muitine pereisit, nesivezkit nieko neleidziamo ir nebus jokiu problemu.
kadangi su viza keliaujat tai reiks muitines formos (melyna) ir I-94 (balta). Pasigooglinkit : US customs form ir I-94 arba paskaitykit tema atgal.