Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(dzersiii @ 2010 11 10, 15:05)
is vilniaus skrendu su LOT, is varsuvos  i cikaga ir su LOT, o is cikagos i san diega su american airlines,
griztant viskas tas pats tik tiek kad  is san diego i cikaga su united airlines,
tai prie avialiniju rasyt man LOT, nes su jomis is europos i amerika skrendu, o  ka su tais reisais???  doh.gif
dekoju uz informacija 4u.gif

rasykit LOT reiso Varsuva-Chicago numeri jei tik vienam vietos yra irasyt.
Atsakyti
As jau Amerikoje 4u.gif Kiek bijojau imigracines proceduros, tai visai nevertejo.

Pasirodo, kad as skridau su ESTA leidimu, nereikejo pildyti I-94 formos, uzteko mutiines deklaracijos. O su manimi skridusi moteris, turejo viza, jai reikejo pildyti I-94 forma.

O manes paklause kelinta karta vaziuoju, pas ka vaziuoju, ka Lietuvoje dirbu, kiek dienu busiu JAV busiu. O mamos ir tos kitos giminaites nieko neklausinejo smile.gif

Atsakyti
Sveiki visi! Gal kas skridot I Los andzela? IR galit parekomenduot, per ka pigiau bilietus nusipirkt? IR geriau, kad butu 1 persedimas, nes skrisim su 1,5 m vaikuciu!!!! Beje, gal kas susiduret, ar galima lektuve gauti pienuko, nes mazius dar naktim ji valgo, o su savim juk nepasiimsi?!!!
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2010 11 13, 12:38)
Sveiki visi! Gal kas skridot I Los andzela? IR galit parekomenduot, per ka pigiau bilietus nusipirkt? IR geriau, kad butu 1 persedimas, nes skrisim su 1,5 m vaikuciu!!!! Beje, gal kas susiduret, ar galima lektuve gauti pienuko, nes mazius dar naktim ji valgo, o su savim juk nepasiimsi?!!!

o kas butent Los Angeles domina g.gif

Su vienu persedimu ir nelaukiant per nakti niekur dabar iseitu nebent per Amsterdama. 2:30 val persedimas berods. Mama mano pries menesi atskrido. bilietus as pirkau is expedia.com buvo apie $100 pigiau nei Lietuvos agenturose. Atgal skrendant jau yra 2 persedimai (bet ab trumpi), su vienu nemaciau normaliu variantu.

Pieno lektuve gausite transtlantiniam skrydyje tikrai, kaip europiniam - nezinau.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 11 13, 20:40)
o kas butent Los Angeles domina g.gif

Su vienu persedimu ir nelaukiant per nakti niekur dabar iseitu nebent per Amsterdama. 2:30 val persedimas berods. Mama mano pries menesi atskrido. bilietus as pirkau is expedia.com buvo apie $100 pigiau nei Lietuvos agenturose. Atgal skrendant jau yra 2 persedimai (bet ab trumpi), su vienu nemaciau normaliu variantu.

Pieno lektuve gausite transtlantiniam skrydyje tikrai, kaip europiniam - nezinau.

Skrendam pasisveciuoti pas gimines! biggrin.gif
pasiziurejau ta psl., bet kazkaip nelabai ka pigesnio radau! Na, dar ieskosim, laiko Turim iki balandzio, tik galvojau is anksto perkant pigiau- bet nieko gero!!!
O gal jas per Maskva skrido? Girdejau, kad pigiau, IR tik 1 persedimas maskvoj gaunas!
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2010 11 13, 17:17)
Skrendam pasisveciuoti pas gimines!  biggrin.gif
pasiziurejau ta psl., bet kazkaip nelabai ka pigesnio radau! Na, dar ieskosim, laiko Turim iki balandzio, tik galvojau is anksto perkant pigiau- bet nieko gero!!!
O gal jas per Maskva skrido? Girdejau, kad pigiau, IR tik 1 persedimas maskvoj gaunas!

nebutinai anksciau tai pigiau, visokiu niuansu su tais bilietais buna.

per maskva tai cia su Aeroflot'u g.gif as nemaciau tokiu bilietu ne karto jungtiniu, tai turbut teks atskirus pirkti, jei keliaujat su mazu vaiku tai nezinau ar tai gera ideja. As pirciau tik jungtinius bilietus, kur avialinijos atskingos uz visus velavimus ir t.t. Plius reikia ziureti kaip ten tas 1 persedimas veikia. Nes per Frankfurta skrendant irgi vienas persedimas, bet reikia oro uoste ten nakti praleisti - velgi su vaiku ne geriausias variantas.

as jus vietoj ziurecia ne tik i persedimu skaiciu, bet ir i visa keliones trume valandomis wink.gif
Atsakyti
Michgirl 4u.gif , gal turi patarimų ar verta iš San Diego vykti į Tijuana, kas čia per shopingai reklamuojami, ar saugu, kaip su vizom?
Atsakyti
Pasakykit ar cia tiesa, kad kazkaip man pasirode pabrange skrydziai JAV viduje? Anksciau uz 100$ buvo galima suskraidyt is vienos pakrantes i kita, o dabar kai dairemes pigesniu skrydziu, tai be 200$ nelabai radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 11 14, 19:01)
Pasakykit ar cia tiesa, kad kazkaip man pasirode pabrange skrydziai JAV viduje? Anksciau uz 100$ buvo galima suskraidyt is vienos pakrantes i kita, o dabar kai dairemes pigesniu skrydziu, tai be 200$ nelabai radau  g.gif

tai cia labai priklauso kokiu metu norite suskraidyti... pvz jeigu ipuola kokios nors sventes (Thanksgiving, Christmas ir pan) tada bilietai automatiskai yra zymiai brangesni...
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 11 14, 19:16)
tai cia labai priklauso kokiu metu norite suskraidyti... pvz jeigu ipuola kokios nors sventes (Thanksgiving, Christmas ir pan) tada bilietai automatiskai yra zymiai brangesni...

Nea, kai buvau Cikagoj rugsejo men., bandem keliom dienom nuskristi i Florida, tai nieko pigiau kaip 300$ neradau, gal tiesiog nepasiseke g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite padeti? Anglu zinios prastokos, skrisiu antradieni i Florida. Turiu viza negaliojanciame pase, taciau viza galioja iki 2011 05. Ar viskas bus gerai? Bilietus turiu du nuo Vilniaus iki amsterdamo ir nuo amsterd, iki floridos. Atlantoje reiks persesti i Fort Lauderdala tai mano galutinis taskas keliones kur lauks mama. Skrendu atostogu 3 menesiams.
1. Bijau kad amsterdame rasciau savo terminala, taip pat atlantoje ar praeisiu pro muitine.
2. Gal turite anketos forma kuria reisk uzpildyti leidziantis Atlantoje, bijau ar sugebesiu ja teisingai uzpildyti.
Labai lauksiu atsakymu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 11 14, 09:20)
Michgirl 4u.gif , gal turi patarimų ar verta iš San Diego vykti į Tijuana, kas čia per shopingai reklamuojami, ar saugu, kaip su vizom?

Shoppingas meksikoj nepasakyciau, kad geras, primena kinietishka slamsta - jei tu kalbi apie rubus, batus ir t.t. Geriau vaziuoti i outlet malls, vienas ju yra San Ysidro miestelyje prie pat Meksikos sienos (pasktinis autstrados exit'as), kitas Carlsbad, dar vienas Viejas, kitas Ontario ir t.t. Ten apsipirksi kiek tik sirdis geidzia, ypac jei is kart po naujuju nuvaziuosi - tada daznai geras nolaidas duoda. pati Tijuana nera grazus ar labai saugus miestas, bet pavaziuokit valanda pieciau i Ensenada - ten tikrai grazus turistinis miestukas ir visishkai saugus. Del vizu net nezinau - as turiu zalia korta tai man nereikia, o kaip lietuvos pilieciams turistams yra nelabai zinau (lyg ir skaiciau kazkur kad biometrinius pasus turint ir i Meksika vizu nereikia), bet pasigooglinus turetum lengvai rasti info.

QUOTE(Benukas @ 2010 11 14, 12:01)
Pasakykit ar cia tiesa, kad kazkaip man pasirode pabrange skrydziai JAV viduje? Anksciau uz 100$ buvo galima suskraidyt is vienos pakrantes i kita, o dabar kai dairemes pigesniu skrydziu, tai be 200$ nelabai radau  g.gif

nemanyciau, kad pabrange butinai, gal dienos nedekings jums iseina... eik i kayak.com ir bndyk is aplinkiniu oro uostu paieska padaryt, kartais is kokiu mazesniu pigiau buna.

QUOTE(*ADELIA* @ 2010 11 14, 16:27)
Sveiki, gal galite padeti? Anglu zinios prastokos, skrisiu antradieni i Florida. Turiu viza negaliojanciame pase, taciau viza galioja iki 2011 05. Ar viskas bus gerai? Bilietus turiu du nuo Vilniaus iki amsterdamo ir nuo amsterd, iki floridos. Atlantoje reiks persesti i Fort Lauderdala tai mano galutinis taskas keliones kur lauks mama. Skrendu atostogu 3 menesiams.
1. Bijau kad amsterdame rasciau savo terminala, taip pat atlantoje ar praeisiu pro muitine.
2. Gal turite anketos forma kuria reisk uzpildyti leidziantis Atlantoje, bijau ar sugebesiu ja teisingai uzpildyti.
Labai lauksiu atsakymu.  4u.gif

viza negaliojanciam pase - jokiu problemu. mano abu uosviai dabar taip skraido po kelis kartus per metus ir nieko.

amsterdamo oro uostas didelis bet aiskus, be to pasiklausit pas ka nors

Muitine pereisit, nesivezkit nieko neleidziamo ir nebus jokiu problemu.

kadangi su viza keliaujat tai reiks muitines formos (melyna) ir I-94 (balta). Pasigooglinkit : US customs form ir I-94 arba paskaitykit tema atgal.
Atsakyti