Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 22:29)
As ir taip manau, dar teiravausi kai bilietus pirkau sake,kad uz bagaza jau moket papildomai nereikes, bet maza ka,kaip ten SAS taisykles.

Mes skridom su SAS, tai galima tik viena 23 kg. lagamina priduoti, uz antra reikejo moketi 50 USD.
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 11 14, 18:01)
Pasakykit ar cia tiesa, kad kazkaip man pasirode pabrange skrydziai JAV viduje? Anksciau uz 100$ buvo galima suskraidyt is vienos pakrantes i kita, o dabar kai dairemes pigesniu skrydziu, tai be 200$ nelabai radau  g.gif

QUOTE(Benukas @ 2010 11 14, 19:31)
Nea, kai buvau Cikagoj rugsejo men., bandem keliom dienom nuskristi i Florida, tai nieko pigiau kaip 300$ neradau, gal tiesiog nepasiseke  g.gif  bigsmile.gif

Mes is Cikagos i Las Vegasa lapkricio men. gavome 200 USD su Spirit airlines. Bet keturiese emem 1 bagaza.
Atsakyti
Laba, keliauninkes,
Kaledom ketinam skristi i JAV su trim vaikais doh.gif .. du jau dideli, tai jokio vargo, bet mazoji 11men...
gal galit patarti, ar butina imtis sketuka paciai kelionei, oro uostams? ar geriau gera pirktis cia, ar koki paprasta visai, o ten jau gera nusipirkti (gal JAV pigiau g.gif )
ir dar. ji nevalgo tu piktiniu tyreliu, kosyciu.. tai jei as savo darzoviene padaryciau ir i indeli isideciau, ar leistu prasinest, ar butu ten kur pasildyt?...
aciu..
gal da kokiu patarimu turetumet?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyte737 @ 2010 11 23, 13:21)
Laba, keliauninkes,
Kaledom ketinam skristi i JAV su trim vaikais  doh.gif .. du jau dideli, tai jokio vargo, bet mazoji 11men...
gal galit patarti, ar butina imtis sketuka paciai kelionei, oro uostams? ar geriau gera pirktis cia, ar koki paprasta visai, o ten jau gera nusipirkti (gal JAV pigiau  g.gif )
ir dar. ji nevalgo tu piktiniu tyreliu, kosyciu.. tai jei as savo darzoviene padaryciau ir i indeli isideciau, ar leistu prasinest, ar butu ten kur pasildyt?...
aciu..
gal da kokiu patarimu turetumet?.. blush2.gif

sveika 4u.gif
kudikio maisteli leidzia pranesti pro security tik po to, kai tevai patys paragauja. tad manau nebus jokiu problemu su jusu darzovine. ja jums lektuve net pasildys, jeigu noresite mirksiukas.gif
pati vaiko neturiu, bet esu skridusi su ne viena mama, tad tikrai galiu pasakyti, kad sketukas yra labai naudingas bent jau skrendanciai vienisai mamai... jeigu skrisite visa seima, tai gal ir nebus jums tokios dideles bedos g.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif prisiregistravau šiandien ESTA sistemoje, pamokėjau ir parašė, kad leidimas vykti duodamas g.gif Tai čia ir yra tas teigiamas atsakymas? galiu jau pirkti bilietus? ar dar palaukti ko nors? doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Vakar grizau is 3sav. atostogu Chicagoje..smile.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar man iskilo toks klausimelis rolleyes.gif Man neuzdejo visiskai jokio stampo kad as isvykau is salies, kazin ar as neliksiu pazeidusi? unsure.gif Tik pasa prabrauke ir viskas g.gif Ar jums uzdejo ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 12 04, 19:21)
Sveikutes 4u.gif  Vakar grizau is 3sav. atostogu Chicagoje..smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar man iskilo toks klausimelis rolleyes.gif  Man neuzdejo visiskai jokio stampo kad as isvykau is salies, kazin ar as neliksiu pazeidusi? unsure.gif Tik pasa prabrauke ir viskas g.gif Ar jums uzdejo ka nors?

Baikit juokus lotuliukas.gif Kokie dar pazeidimai - juk isvaziavot laiku, pasa mate oro uoste, bilietai buvo, i lektuva isedot. O jokiu stampu isvaziuojant niekas ir nededa i pasa. Atvykus tik berods ikabina ta lapeli, kad 3men galima but (seniai jau kaip turiste vaziavau, tai nesu tikra ar ta dar daro ar kazkaip kitaip pazymi).
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 12 04, 19:21)
Sveikutes 4u.gif  Vakar grizau is 3sav. atostogu Chicagoje..smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar man iskilo toks klausimelis rolleyes.gif   Man neuzdejo visiskai jokio stampo kad as isvykau is salies, kazin ar as neliksiu pazeidusi? unsure.gif Tik pasa prabrauke ir viskas g.gif Ar jums uzdejo ka nors?

siais laikais viskas kompiuterizuota, tad bukite be baimes, jie tikrai mato, kad jus isvykote mirksiukas.gif

kylu ryt is Chicago i Palanga su dviem persedimais (Stokholme ir Kopenhagoj) doh.gif nusimato ilga kelione, bet vien tas gerai, kad beveik tiesiai namo thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir prieš porą metų buvom Minneapolį ir Chikagoj, tai thumbup.gif Ti visiem patariu, kad vežtųsi beveik tuščią lagaminą. Nes pati buvau dirbusi prieš tai ir ojojoj, kiek palikau visko JAV atsivežto iš LT.
Šiaip po vizoz galiojimo pasibaigimo, ji dar oficialiai galioja kažkiek laiko. Mano tai galiojo mėnesį, o kitų tipų nžn.
Papildyta:
QUOTE(vedeja @ 2010 11 12, 20:43)
As jau Amerikoje  4u.gif  Kiek bijojau imigracines proceduros, tai visai nevertejo.

Pasirodo, kad as skridau su ESTA leidimu, nereikejo pildyti I-94 formos, uzteko mutiines deklaracijos. O su manimi skridusi moteris, turejo viza, jai reikejo pildyti I-94 forma.

O manes paklause kelinta karta vaziuoju, pas ka vaziuoju, ka Lietuvoje dirbu, kiek dienu busiu JAV busiu. O mamos ir tos kitos giminaites nieko neklausinejo  smile.gif

Oj mane pklausinėjo, kai pirmą kartą skridau dirbti... Buvau išssigandusi, nes ten tokioj salytėj daug ką siuntė namo biggrin.gif Bet jie mane ramino ir klausinėjo, ko vykstu, pas ką, kur ir pan... Sakė, kad atrenka vos ne burtų keliu, nes tam pačiame lėktuve skrido dar kelios merginos kur taip pat pagal programą atskrido. Matyt pasirenka ir tiek.
Atsakyti
Labas merginos,
Man dabar kilo toks klausimas ax.gif Pas mane pase stampas ivaziavimi galioja iki Vasario5d 2011m. Ar as galiu su juo skristi dar karta? Pries pora savaiciu grizau is ten, bet mamai darys operacija, tai noreciau pabuti salia. Kaip jus galvojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 12 12, 16:04)
Labas merginos,
Man dabar kilo toks klausimas ax.gif  Pas mane pase stampas ivaziavimi galioja iki Vasario5d 2011m.  Ar as galiu su juo skristi dar karta?  Pries pora savaiciu grizau is ten, bet mamai darys operacija, tai noreciau pabuti salia.  Kaip jus galvojate? g.gif

Jus su viza vaziavot ar kaip? Kiek pamenu, tia vizose budavo nurodyta iki kada ivaziuot ir kiek ivaziavimu viza galioja (cia turbut standartiskai budavo 1 kartui arba 10 metu - gal dabar pakeite ar ir kazkokie kiti dalykai yra).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 12, 14:03)
Jus su viza vaziavot ar kaip? Kiek pamenu, tia vizose budavo nurodyta iki kada ivaziuot ir kiek ivaziavimu viza galioja (cia turbut standartiskai budavo 1 kartui arba 10 metu - gal dabar pakeite ar ir kazkokie kiti dalykai yra).

As vaziavau su beviziu. Idejo stampa, kad galiu buti iki vasario menesio. as grizau po 3savaiciu. Galvoju gal galeciau su tuo paciu stampu dar apsilankyti karta.
Atsakyti