Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(zalainga @ 2011 02 24, 08:55)
Man iskilo vienas klausimas....
Bilietus i JAV jau kaip ir radom, bet turim tik zalius pasus. Taigi teks darytis naujus pasus, atitinkamai bus naujas paso numeris ir t.t. Nusipirkti bilietus galiu su senu pasu o skristi jau su nauju? Neprisikabins pasienyje?

Bet gi perkant bilietus nereikalaujama jokiu paso duomenu tai koks jum skirtumas keisis pasas ar ne.
Na bent jau as skridau 10 kartu jau, pavasari skrisiu 11 karta i jav. bilietus perku arba pati internete radusi tinkamiausius, arba per agentura kelionu draugo. Niekad nereikejo paso duomenu jokiu.
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 02 24, 09:55)
Man iskilo vienas klausimas....
Bilietus i JAV jau kaip ir radom, bet turim tik zalius pasus. Taigi teks darytis naujus pasus, atitinkamai bus naujas paso numeris ir t.t. Nusipirkti bilietus galiu su senu pasu o skristi jau su nauju? Neprisikabins pasienyje?

paso numeris bilieto pirkimui neturi jokios reiksmes drinks_cheers.gif perkant bilieta paso duomenu nereikalauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 24, 17:10)
paso numeris bilieto pirkimui neturi jokios reiksmes drinks_cheers.gif perkant bilieta paso duomenu nereikalauja mirksiukas.gif

Na as perku per edreams.com ir manes praso paso numerio ir jo galiojimo laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 02 24, 17:29)
Na as perku per edreams.com ir manes praso paso numerio ir jo galiojimo laiko  g.gif

Tai nepirkit is tenai biggrin.gif
Be to kainos tai ten ohohoho kokios blink.gif paziurejau butent tom dienom kada as skrisiu man gavosi gerokai brangiau ka jie siulo g.gif
pabandykit per doleris.com arba skytrip.net, man sie du geriausiai pasiule mano norimom datom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 24 vasario 2011 - 23:53
QUOTE(convict @ 2011 02 25, 00:52)
Tai nepirkit is tenai biggrin.gif
Be to kainos tai ten ohohoho kokios blink.gif  paziurejau butent tom dienom kada as skrisiu man gavosi gerokai brangiau ka jie siulo g.gif
pabandykit per doleris.com arba skytrip.net, man sie du geriausiai pasiule mano norimom datom g.gif

Na o man atvirksciai lotuliukas.gif mano norimom datom edreams.com siulo pacia geriausia kaina. Tai ka siuo atveju daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 02 25, 08:42)
Tai ka siuo atveju daryti? smile.gif

1. nepirkti bilietu per juos.
2. pirma pasikeisti pasa jeigu ji keisti reik.
3. susikontaktuoti su to psl administracija ar oro linijom su kurom siulo skristi, ir pasiteirauti ar imanomi pakeisti veliau pasao duomenis kuriu jie reikalauja.
Atsakyti
o jiems butinai to paso duomenu reikia, nes daug kur siulo ivesti paso duomenis, daznai ir tiesiai is avialiniju perkant, tiesiog, kad paskui paprasciau butu pries sedant i skrydi, bet neivedus nieko nebuna, ta padaro avialiniju darbuotojai pries isskrendant ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 02 25, 19:05)
o jiems butinai to paso duomenu reikia, nes daug kur siulo ivesti paso duomenis, daznai ir tiesiai is avialiniju perkant, tiesiog, kad paskui paprasciau butu pries sedant i skrydi, bet neivedus nieko nebuna, ta padaro avialiniju darbuotojai pries isskrendant ir tiek.

Privaloma ivesti. Parasiau jiems laiska, pasiziuresiu ka atsakys. Dar yra toks variantas, kad pirkti dabar bilietus o kai keisimes pasus (neuzilgo) senaji pasa pasiimti (aisku su pramusta skyle) smile.gif Ir tai bus irdotymas kad tai yra tas pats asmuo g.gif
Be to dar klausimelis, perkant bilietus i tarptautini skrydi suvedus visus reikalingus duomenis raso, kiek lagaminu galima pasiimti, ar jau i tarptautini skrydi automatiskai ieina rankinis bagazas + didele tase?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 02 25, 19:05)

jau 9 metai skraidau, per metus po kelis kartus, dar nei karto nereikejo paso duomenu perkant bilieta. esu skridusi beveik su visomis didziausiomis oro liniju kompanijomis: SAS, KLM, LOT, United, American Airlines, Indian Airlines, Ryanair. o bilietus yra teke pirkti tiesiogiai is oro liniju, bet dazniausiai per ivairias internetines kelioniu agenturas.
paskutiniu matu geriausias kainas siulo www.skytrip.net arba www.vytistours.com, pabandykite paieskoti siuose puslapiukuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 26, 04:05)
jau 9 metai skraidau, per metus po kelis kartus, dar nei karto nereikejo paso duomenu perkant bilieta. esu skridusi beveik su visomis didziausiomis oro liniju kompanijomis: SAS, KLM, LOT, United, American Airlines, Indian Airlines, Ryanair. o bilietus yra teke pirkti tiesiogiai is oro liniju, bet dazniausiai per ivairias internetines kelioniu agenturas.
paskutiniu matu geriausias kainas siulo www.skytrip.net arba www.vytistours.com, pabandykite paieskoti siuose puslapiukuose 4u.gif

pvz KLM nuejus i savo rezervacijas yra option ivesti paso duomenis, bet kaip ir sakiau neprivaloma ta daryti.

vytis tours nepirkciau daugiau, iskilus problemoms is ju pagalbos nulis, o problemos buvo iskile del ju kaltes darant rezervacija.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 26, 11:05)

Kaip jau ir minejau, man edreams.com siulo geriausia kaina, todel nelabai norisi pirkti is jusu minetu puslapiu bilieta, kuris yra 200 doleriu brangesnis vien del to, kad nereikia vesti paso duomenu ax.gif As ir ne karta esu pirkusi bilietus internetu ir niekad nereikedavo vesti paso duomenu, del to man ir kilo toks klausimas kaip bus oro uoste, jei keisiuosi pasa ir neatitiks paso numeris smile.gif
O kaip del bagazo? Perkant bilietus i JAV raso, kad gali imti rankini ir papildoma ar nieko neraso, savaime suprantama, kad i tarptautinius skrydzius ieina ne tik rankinis bagazas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 02 27, 07:27)
Kaip jau ir minejau, man edreams.com siulo geriausia kaina, todel nelabai norisi pirkti is jusu minetu puslapiu bilieta, kuris yra 200 doleriu brangesnis vien del to, kad nereikia vesti paso duomenu  ax.gif  As ir ne karta esu pirkusi bilietus internetu ir niekad nereikedavo vesti paso duomenu, del to man ir kilo toks klausimas kaip bus oro uoste, jei keisiuosi pasa ir neatitiks paso numeris smile.gif
O kaip del bagazo? Perkant bilietus i JAV raso, kad gali imti rankini ir papildoma ar nieko neraso, savaime suprantama, kad i tarptautinius skrydzius ieina ne tik rankinis bagazas? smile.gif

as tai tikrai manau, kad nieko tokio del tu pasu numeriu. turekit del visa ko sena ir tiek, bet nemanau, kad ir jo reiks.

del bagazo tai priklauso nuo avialiniju, bet dabar dauguma i transatlantinius skrydzius leidzia 1 lagamina iki 23kg nemokamai ir plius rankini (dazniausiai tai du vienetai, tarkim lagaminelis ir rankinukas, ar tase didesne ir laptopo krepsys). del tikslios info avialiniju puslapy paziurekit.
Atsakyti