Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2011 02 27, 19:08)
as tai tikrai manau, kad nieko tokio del tu pasu numeriu. turekit del visa ko sena ir tiek, bet nemanau, kad ir jo reiks.

del bagazo tai priklauso nuo avialiniju, bet dabar dauguma i transatlantinius skrydzius leidzia 1 lagamina iki 23kg nemokamai ir plius rankini (dazniausiai tai du vienetai, tarkim lagaminelis ir rankinukas, ar tase didesne ir laptopo krepsys). del tikslios info avialiniju puslapy paziurekit.

Atrase man bilietu pradavejai, kad jei pasikeis kokie nors duomenys, uztenka jiems parasyti ir jie rezervacijoje viska sutvarko ir pakeicia, taigi galima pirkti bilietus smile.gif
Atsakyti
labuka, gal kam teko susidurt, ar galima apmoket uz elektronini leidima ne is savo korteles? Mamos kortele maestro, o ten priima arba master card arba visa????
Atsakyti
o gal kuri skridot neseniau kaip pries 6 men, besilaudama??? koks dabar poziuris JAV muitininku ir nescias??? sako ruses dabar masiskai lekia gimdyt i jav tai jau ir lt nenori isileisti
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2011 03 04, 18:37)
labuka, gal kam teko susidurt, ar galima apmoket  uz elektronini leidima ne is savo korteles? Mamos kortele maestro, o ten  priima arba master card arba visa????

manau nera skirtumo is kokios korteles apmokama g.gif juk buna atveju, kad zmogus kuris pildo, net neturi korteles doh.gif (pencininkus turiu omenyje)
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2011 03 04, 22:51)
o gal kuri skridot neseniau kaip pries 6 men, besilaudama??? koks dabar poziuris JAV muitininku ir nescias??? sako ruses dabar masiskai lekia gimdyt i jav tai jau ir lt nenori isileisti

As skridau pries sesis menesius ir buvau 2 menesiukus, turejau atgalini bilieta i LT. Galiu pasakyti, kad poziuris i LT piliecius nekoks ( gal man taip pakliuvo ), taciau kiek buv lektuve, tiek nuvede atskirai ir papildomai tarde. Tai buvo DC ( Vasingtonas ). Nesciu siaip amerikonai visa gyvenima nenori ileisti. .....
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 03 06, 15:38)
As skridau pries sesis menesius ir buvau 2 menesiukus, turejau atgalini bilieta i LT. Galiu pasakyti, kad poziuris i LT piliecius nekoks ( gal man taip pakliuvo ), taciau kiek buv lektuve, tiek nuvede atskirai ir papildomai tarde. Tai buvo DC ( Vasingtonas ). Nesciu siaip amerikonai visa gyvenima nenori ileisti. .....

2 menesiukai tai dar nematyt, o 6 jau sunku paslepti...
Atsakyti
Ar kas nors yra buvę New Orleanse, LA? Ar galima ten ką nors per dieną nuveikti, o ypač su vaikais? Nes toks miestas-ikona, bet kai paskaitau, ką ten veikti - tai realiai smagumas tame, kad gali gatvėj alkoholį gerti ir džiazo klubuose klausytis. O su vaikais, jei teisingai suprantu, ką veikti ten beveik nėra. Būsim už poros šimtų mylių, tai va ir galvoju, ar verta užsukti prasieiti Bourbon Street, kad pliusiuką galėčiau užsidėti, ar geriau sutaupytą dieną paskirti kokiam nors parkui Jutoje?
Tas pats ir su Savannah, GA - ar verta ten važiuoti pusdieniui, ar galima ką nors per pusdienį pamatyti ir "dvasią" pajausti?
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą, gal kas galės patarti smile.gif Taigi esu 4akursė studentė, baigiu šiemet bakalaurą, ir noriu išvažiuoti pakeliauti vasarai į JAV. Bėda ta, kad man elektroninės vizos neužtenka, nes noriu ten pabūti 4-5mėn.
Dabar reiks eiti į ambasada prašyt vizos...Žinau kad ją gauti nebus lengva, kadangi būsiu pabaigus studijas, bet as buvau jau JAV 4kartus išvažiavus (3kart su turistine viza, pernai vasarą per work&travel) visus kartus grįžau problemų neturėjau
Galvoju jei nusipirkčiau iškart bilietus prieš einant į ambasadą, ar daugiau būtų šansų gaut vizą? ( nes jei išleisiu pinigus ir vizos negausiu bus ne kas... doh.gif )Taip pat galvoju gaut pažymą iš savo praktikos vietos, kad jie mane priims į darbą kitą lapkritį (nes ten parodų organizavimo firma ir paroda būa vasarį tai jiems pagalbos tik nuo lapkričio prireikia), ir gal dar pasakyt kad į magistrą stosiu? Aš tikrai nežadu ten pasilikt, jei galvočiau tai galėčiau ir su elektronine išvažiuot, bet as noriu tvarkingai ir galvoju kaip čia jiem įrodyt kad tikrai grįšiu..Gal kas esat susidūrę su panašia situacija? ai ir dar pamiršau paminėt kad turiu draugų JAV (amerikiečių) ir turiu laišką su kvietimu man ir kad išlaikys mane visą laiką finansiškai ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 13:05)
Sveikos, turiu klausimą, gal kas galės patarti  smile.gif  Taigi esu 4akursė studentė, baigiu šiemet bakalaurą, ir noriu išvažiuoti pakeliauti vasarai į JAV. Bėda ta, kad man elektroninės vizos neužtenka, nes noriu ten pabūti 4-5mėn.
Dabar reiks eiti į ambasada prašyt vizos...Žinau kad ją gauti nebus lengva, kadangi būsiu pabaigus studijas, bet as buvau jau JAV 4kartus išvažiavus (3kart su turistine viza, pernai vasarą per work&travel) visus kartus grįžau problemų neturėjau 
Galvoju jei nusipirkčiau iškart bilietus prieš einant į ambasadą, ar daugiau būtų šansų gaut vizą? ( nes jei išleisiu pinigus ir vizos negausiu bus ne kas... doh.gif  )Taip pat galvoju gaut pažymą iš savo praktikos vietos, kad jie mane priims į darbą kitą lapkritį (nes ten parodų organizavimo firma ir paroda būa vasarį tai jiems pagalbos tik nuo lapkričio prireikia), ir gal dar pasakyt kad į magistrą stosiu? Aš tikrai nežadu ten pasilikt, jei galvočiau tai galėčiau ir su elektronine išvažiuot, bet as noriu tvarkingai ir galvoju kaip čia jiem įrodyt kad tikrai grįšiu..Gal kas esat susidūrę su panašia situacija? ai ir dar pamiršau paminėt kad turiu draugų JAV (amerikiečių) ir turiu laišką su kvietimu man ir kad išlaikys mane visą laiką finansiškai ir t.t.

manau jiems gali atrodyti per daug drasus jusu toks zingsnis... cia ambasadoj manau jie yra perprate visus budus doh.gif
manau eikite kaip niekur nieko ir prasykite vizos, jeigu nieko nesate pazeidusi, tai tikrai manau turetumete be problemu gauti g.gif nusineskite laiskus is draugu, bei darbo sutarti jeigu tokia gausite is busimos darbovietes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 03 09, 13:34)
manau jiems gali atrodyti per daug drasus jusu toks zingsnis... cia ambasadoj manau jie yra perprate visus budus doh.gif
manau eikite kaip niekur nieko ir prasykite vizos, jeigu nieko nesate pazeidusi, tai tikrai manau turetumete be problemu gauti g.gif nusineskite laiskus is draugu, bei darbo sutarti jeigu tokia gausite is busimos darbovietes unsure.gif

hmmm...na gal ir teisybė...dėl tų bilietų atėjo mintis, nes atsimenu kai ėjau per work&travel į pokalbį dėl vizos, buvo toks vaikinukas kuris kiek girdėjau iš pokalbio turėjo giminių jav ir jo tada klausė ar turi jau bilietus ir jis turėjo, ir kaip supratau tada viskas gerai buvo ir jį praleido smile.gif
šiaip jei įstoju į magistrą tai tikrai turėčiau gaut, tik kaip jiem įrodyt kad tikrai stosiu nes dėl vizos jau dabar reiktų eit ir planuotis pirkt bilietus, o dokumentai tik po baigimo tvarkomi dėl stojimo...
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 15:35)
hmmm...na gal ir teisybė...dėl tų bilietų atėjo mintis, nes atsimenu kai ėjau per work&travel į pokalbį dėl vizos, buvo toks vaikinukas kuris kiek girdėjau iš pokalbio turėjo giminių jav ir jo tada klausė ar turi jau bilietus ir jis turėjo, ir kaip supratau tada viskas gerai buvo ir jį praleido  smile.gif
šiaip jei įstoju į magistrą tai tikrai turėčiau gaut, tik kaip jiem įrodyt kad tikrai stosiu nes dėl vizos jau dabar reiktų eit ir planuotis pirkt bilietus, o dokumentai tik po baigimo tvarkomi dėl stojimo...

tiesiog pokalbyje pasakokite viska, kaip yra is tikruju, nes tada ir jaudulio nesijaus ir viskas atrodys itikinamai mirksiukas.gif
Atsakyti
bilietu pirkimas is anksto tikrai niekaip nepadeda, kaip ir visokie iskvietimai ir t.t. Ir geriau, kad nepasakotumet kaip jus draugai pilnai islaikys 4-5 menesius. Realiam gyvenime taip nelabai buna ir ambasadoj ne kvaili zmones dirba. Dar jei artimi gimines, ar vaikinas ar suzadetinis tai taip, bet kad draugai uz tave 5 menesius pilnai viska moketu (ir dar amerikieciai) tai net as cia netikiu, ambasados pareigunai tuo labiau, nes tokius dalykus girdi daznai smile.gif

Pasakok visa tiesa kaip yra, islik rami ir turetu but viskas OK - nes esi jau buvus kelis kartus ir nepazeidus nieko. Laiskas is busimos darbovietes gali but naudingas, nes parodys, kad turi kazkoki tiksla grizti i LT.
Atsakyti