Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2011 03 09, 19:10)
bilietu pirkimas is anksto tikrai niekaip nepadeda, kaip ir visokie iskvietimai ir t.t. Ir geriau, kad nepasakotumet kaip jus draugai pilnai islaikys 4-5 menesius. Realiam gyvenime taip nelabai buna ir ambasadoj ne kvaili zmones dirba. Dar jei artimi gimines, ar vaikinas ar suzadetinis tai taip, bet kad draugai uz tave 5 menesius pilnai viska moketu (ir dar amerikieciai) tai net as cia netikiu, ambasados pareigunai tuo labiau, nes tokius dalykus girdi daznai smile.gif

Pasakok visa tiesa kaip yra, islik rami ir turetu but viskas OK - nes esi jau buvus kelis kartus ir nepazeidus nieko. Laiskas is busimos darbovietes gali but naudingas, nes parodys, kad turi kazkoki tiksla grizti i LT.

na kvietimai tikrai padeda - ne vieną kartą buvau radusi kad amerikiečio kvietimas supaprastina vizos gavima - reiškia kad ne iš lempos važiuoji ir turėsi kur apsistoti ir pagalbą ir pan. Tuo labiau kad 2kart teko eiti prašyti turistinės vizos (dar nebuvo galiojančios elektroninės) ir abu kartus nešiausi kvietimą ir tikrai tai yra geras dalykas. Šiuo atveju nesakau kad 5men būsiu pas tuos pačius žmones - aišku ne smile.gif noriu pakeliauti kitur, pas juos būti planuoju apie mėnesį ir tikrai kad mane pilnai finansiškai išlaikys, taip buvo jau 2 kartus taigi jei mano situacijos nežinote geriau nesakykite kad tai nerealus neįmanomas dalykas ir niekas manimi netikes smile.gif
na taip greičiausiai daugiau įrodymų nebesugalvosiu...turės užtekti to ką jau turiu ir ramaus nusiteikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 13:36)
na kvietimai tikrai padeda - ne vieną kartą buvau radusi kad amerikiečio kvietimas supaprastina vizos gavima - reiškia kad ne iš lempos važiuoji ir turėsi kur apsistoti ir pagalbą ir pan. Tuo labiau kad 2kart teko eiti prašyti turistinės vizos (dar nebuvo galiojančios elektroninės) ir abu kartus nešiausi kvietimą ir tikrai tai yra geras dalykas. Šiuo atveju nesakau kad 5men būsiu pas tuos pačius žmones - aišku ne  smile.gif  noriu pakeliauti kitur, pas juos būti planuoju apie mėnesį ir tikrai kad mane pilnai finansiškai išlaikys, taip buvo jau 2 kartus taigi jei mano situacijos nežinote geriau nesakykite kad tai nerealus neįmanomas dalykas ir niekas manimi netikes  smile.gif
na taip greičiausiai daugiau įrodymų nebesugalvosiu...turės užtekti to ką jau turiu ir ramaus nusiteikimo  smile.gif

pakvietimai nera vizos gavimo reikalavimuose, manes prasydavo anksciau vis kazkas parasyti pakvietimus, nu parasydavau - bet sake niekada i juos demesio per daug niekas nekreipe. Va vyro pusbroli ir pussesere bandem pasikviesti, irgi parasem iskvietima, parasem, kad finansuosim vizita (nes tikrai butumem, visgi artimi seimos nariai tai o ne siaip draugai), abu dar mokykloj, taigi butu tikrai grize - bet negavo vizu ir tiek. Per mazai rysiu su gimtaja salim - standartinis atsakymas smile.gif

Del jusu pilno finansinio islaikymo vistiek netikiu, keliausite kas menesi vis pas kitus zmones ir visi jus islaikys, keliones jusu apmokes, bilietus visokius ir kt islaidas. Jeigu tai ir tiesa, tai konsulas tikrai tokiom pasakom nepatikes, zinant amerikieciu mentaliteta jie pas save net uosviu menesi laiko nepriima daznai, neretai viesbuty kur salia esanciam buna apsigyvena atvaziave aplankyt, o cia drauge is svetimos salies kazkokios smile.gif Ne tik apsigyvens, bet ir viska jai apmokes - nu pati pagalvok ar realiai tai skambes konsului... geriau jau pasiskolink is kur nors pinigu ir parodyk banko saskaita, kad uz savas lesas keliauji pas tuos draugus - 100k itikinamiau skambes.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 03 09, 19:57)
pakvietimai nera vizos gavimo reikalavimuose, manes prasydavo anksciau vis kazkas parasyti pakvietimus, nu parasydavau - bet sake niekada i juos demesio per daug niekas nekreipe. Va vyro pusbroli ir pussesere bandem pasikviesti, irgi parasem iskvietima, parasem, kad finansuosim vizita (nes tikrai butumem, visgi artimi seimos nariai tai o ne siaip draugai), abu dar mokykloj, taigi butu tikrai grize - bet negavo vizu ir tiek. Per mazai rysiu su gimtaja salim - standartinis atsakymas smile.gif

Del jusu pilno finansinio islaikymo vistiek netikiu, keliausite kas menesi vis pas kitus zmones ir visi jus islaikys, keliones jusu apmokes, bilietus visokius ir kt islaidas.  Jeigu tai ir tiesa, tai konsulas tikrai tokiom pasakom nepatikes, zinant amerikieciu mentaliteta jie pas save net uosviu menesi laiko nepriima daznai, neretai viesbuty kur salia esanciam buna apsigyvena atvaziave aplankyt, o cia drauge is svetimos salies kazkokios smile.gif Ne tik apsigyvens, bet ir viska jai apmokes - nu pati pagalvok ar realiai tai skambes konsului... geriau jau pasiskolink is kur nors pinigu ir parodyk banko saskaita, kad uz savas lesas keliauji pas tuos draugus - 100k itikinamiau skambes.

Taip pakvietimų vizos gavimo dokumentuose nėra, nėra tiesą sąkant jokių dokumentų išskyrus reikalingą užpildyti formą, kitus nešiesi savo nuožiūra ir pasą smile.gif Man pakietimai tikrai padėjo nes visus tris kartus buvau pas tuos pačius žmones jų kvietimu - esu tuo įsitikinusi - o kaip buvo iš tiesų gali pasakyti tik tas konsulas kuris su manim kalbėjo biggrin.gif

Tikiu kad Jūsų giminėm nedavė - vieno pažįstamo vyruko mamai neleido aplankyt, turbut pas gimines kai važiuoji didesnė tikimybė kad pasiliksi - vis dėl to šeima smile.gif kas yra didelis ryšys,o kai išvažiuos jau bus nebe su Lietuva smile.gif

nekeliausiu kas mėnesį pas kitus žmonės - vis mane ne taip suprantate biggrin.gif pas tuos žmones kurie jau seniai tapo gerais draugais būsiu tik mėnesį ir planuoju kelionės gale - na nenorite netikėkite kad yra tokių gerų žmonių kurie išlaiko draugus, netgi ne uošvius, kaip baisu, na bet man pasisekė ir nesiruošiu nieko įrodinėti jei netikite smile.gif
pinigų šiaip turiu savoj sąskaitoj - o kiek manot maždaug reiktų kad normalai atrodytų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake*aviete: 09 kovo 2011 - 20:40
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 14:35)
nekeliausiu kas mėnesį pas kitus žmonės - vis mane ne taip suprantate  biggrin.gif pas tuos žmones kurie jau seniai tapo gerais draugais būsiu tik mėnesį ir planuoju kelionės gale - na nenorite netikėkite kad yra tokių gerų žmonių kurie išlaiko draugus, netgi ne uošvius, kaip baisu, na bet man pasisekė ir nesiruošiu nieko įrodinėti jei netikite  smile.gif
pinigų šiaip turiu savoj sąskaitoj - o kiek manot maždaug reiktų kad normalai atrodytų?

man irodineti ir nereikia, juk ne as viza isduosiu smile.gif

o tai kas apmokes likusius keliones menesius, jei pas draugus tik 1 menesi busi?

sakaitoj kiek turet, tai reikia pasiskaiciuoti, tarkim viesbutis pigesnis $40 dienai, automobilio nuoma, arba transporto bilietai, maistas, shopping'as, bilietu kainos i atrakcijas, reikia skaiciuotis.. sakyciau 2500 menesiui absoliutus minimumas, jei viesbutyje teks gyventi.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 03 09, 20:45)
man irodineti ir nereikia, juk ne as viza isduosiu smile.gif

o tai kas apmokes likusius keliones menesius, jei pas draugus tik 1 menesi busi?

sakaitoj kiek turet, tai reikia pasiskaiciuoti, tarkim viesbutis pigesnis $40 dienai, automobilio nuoma, arba transporto bilietai, maistas, shopping'as, bilietu kainos i atrakcijas, reikia skaiciuotis.. sakyciau 2500 menesiui absoliutus minimumas, jei viesbutyje teks gyventi.

kitus kelionės mėnesius apsimokėsiu pati smile.gif na plius minus, nes ketinu apsistoti vietom ir pas draugus(turiu jų keliose valstijose) žinoma ištisai pas juos negyvensiu, bet ir viešbutyje 30 dienų per mėnesį praleisti neteks.Tai realiai aš tris su puse mėnesio planuoju keliauti, ir mėnesį paatostogaut pas draugus. Jei sakot kad 2500$ mėnesiui tuomet tiek turiu smile.gif
Atsakyti
Nemanau jog privalai ten rodyti jiem kiek pinigu su savimi veziesi... ar cia man tik taip atrodo.. ? blink.gif Gal su savim turi biski, o visa kita banko kortelei, o jos tikrai ten niekas netikrins ir neziures balansu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teneniel @ 2011 03 14, 22:40)
Nemanau jog privalai ten rodyti jiem kiek pinigu su savimi veziesi... ar cia man tik taip atrodo.. ?  blink.gif Gal su savim turi biski, o visa kita banko kortelei, o jos tikrai ten niekas netikrins ir neziures balansu..  doh.gif

kalba eina apie VIZOS prasyma, o ne tiesiog vykima pagal bevizi.
Atsakyti
O tai ar yra skirtumas su viza, ar su be viziu rezimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teneniel @ 2011 03 15, 08:31)
O tai ar yra skirtumas su viza, ar su be viziu rezimu. smile.gif

yra smile.gif jei su elektronine viza važiuoju, tai tik užpildau lapą internete, jį atsispausdinu ir jei duoda patvirtinimą jau perku bilietus, o dabar pildau kitus popierius ir einu į jav ambasadą kalbėti su konsulu, va čia ir prasideda įrodinėjimai savo ryšių su Lietuva smile.gif
Atsakyti
Skrendu į Čikaga ir lėktuvą reikės keisti Frankfurte. Skrendu pirmą kartą. Tarp skrydžių tik pusantros val. žinau, kad labai didelis oro uostas, gal kas gali nupasakoti, kaip reikia pasiekti reikiamą terminalą ir ar reikia dar karta registruotis Aciu
Atsakyti
QUOTE(MIRTA @ 2011 04 01, 09:35)
Skrendu į Čikaga ir lėktuvą reikės keisti Frankfurte. Skrendu pirmą kartą. Tarp skrydžių tik pusantros val. žinau, kad labai didelis oro uostas, gal kas gali nupasakoti, kaip reikia pasiekti reikiamą terminalą ir ar reikia dar karta registruotis Aciu

Galit nusiraminti-pusantros valandos yra pakankamai daug. Frankfurto aerouostas nors ir didelis,bet tvarkingas,neklaidus. Pervažiuoti į kitą terminalą nereikėjo . Pro tuos postus praeinant visur reikia atsižymėti ,praktiškai ten kai patikrins,tai jau Čikaga nebelabai ir tikrina. Eini tiesiai be muitinių. Nors visko gali būti,bent jau kai aš skridau, atvykus buvo labai paprasta.Tai ne su lenkais smile.gif
Atsakyti
Merginos iškilo man dabar toks klausimas. Pernai vasarą vykau į JAV 3 savaitėm su beviziu režimu ir jis dar buvo nemokamas. Šią vasarą vėl išvaziuoju ten, bet truputi daugiau nei 2 mėnesiams. Kadangi dabar yra padarytas mokėjimas beviziui, buvau pradėjusi vėl pildyti application ir man rašė, kad aš sėkmingai esu užregistruota sistemoje ir prisiminiau, jug buvo duodama viza 6 mėnesiam per 2 metus, juk taip? ax.gif ir manęs klausė ar noriu panaikinti egzistuojančią forma ir susimokėti bei panaikinti senąją, ar palikti senąją? Tai dabar ir galvoju, jei aš užpildžiau anksčiau prieš įšleidžiant įstatymą tai man dar galioja nemokamas bevizis ar ne? doh.gif
Atsakyti