oi iš pradių gal tris dienas vien avižinę košę vandeny virtą valgiau, bet paskui teko ekperimentuot, nes silpna pradėjo darytis.. o dabar visko pasitroškinu.. aš tai išsiverdu arba vištienos arba žuvies, tada juos susimulkinu ir paskui atskirai jau su daržovėm apverdu.. na burokėliais, bulvėm arba morkom, brokoliais.. visai neblogai iš tiesų, palyginus su avižine koše vandeny virta

dar galima valgyti sriubas pieniškas, minkštai virtus kiaušinius.. o dėl to, kad apkepini prieš tai, nemanau, kad blogai, jei po to apverdi, nes skaičiau kažkur, kad galima net ir keptą maistą valgyti, tik kad nebūtų apskrudęs ir be jokių džiuvėsėlių.. žinok bandžiau užvakar, atrodo, keptos žuvies paragauti ir nei kiek neskaudėjo.. bet kadangi db dietos reikia laikytis, tai nesirįžtu jos daugiau valgyti..
dėl gydytojų tai man šeimos gydytoja gydymą paskyrė dar prieš tyrimus, atspėjo diagnozę

o po to tyrimo dar kažkokia kita konsultavo (neatsimenu pavardės) sakė, kad tie vaistai tinka, tik sumažint dozes liepė.. bet juk turbūt realu, kad pasveiksim ? va, minėjai picą, kebabus ..

aš žinok maniau, kad jau niekada nieko net su skoniu negalėsiu valgyt, tai depresijoj sėdėjau

bet dabar jau manau, kad realu pasveikti, tik po to jau teks pradėt reguliariai ir sveikai valgyt.. dar beje, kiek supratau tu irgi po to gripo maratono susirgai ? jau beveik mėnesį, kaip ir aš, kankiniesi