Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 20:09)
A.Inesa, o ar esi kada kolonoskopiją dariusis(čia aišku ne į šitą temą reikėtų rašyti, todėl visų atsiprašau user posted image )?

Dėl vidurių kietėjimo kolonoskopiją ? Na, man irgi žiauru būna kartais.. vieni sako, kad čia normalu gastritą turint, kiti, kad gal kažkas ir žarnyne blogai verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
prieš ryjimą šlangos, man davė pasirašyti lapą tokį , kuriame aš sutinkuapie galimas pasėkmes, po šlangos ryjimo schmoll.gif
aš nusipirkau šaltalankio aliejaus, tai ryte ant tuščio skranduko , išgeriu po šaukštelį, žinai griebiesi visko ,kas galėtų padėti
baigiasi vaistai, o nenoriu eiti pas daktarę, nes po mėnesio liepė pasirodyti, nenoriu ryti šlangos, o žinau kad nieko nėra geriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 06, 22:07)
Sveikutės,
prieš ryjimą šlangos, man davė pasirašyti lapą tokį , kuriame aš sutinkuapie galimas pasėkmes, po šlangos ryjimo schmoll.gif
aš nusipirkau šaltalankio aliejaus, tai ryte ant tuščio skranduko , išgeriu po šaukštelį, žinai griebiesi visko ,kas galėtų padėti
baigiasi vaistai, o nenoriu eiti pas daktarę, nes po mėnesio liepė pasirodyti, nenoriu ryti šlangos, o žinau kad nieko nėra geriau schmoll.gif

Vargšelė .. bet laikykis.. viskas bus gerai.. aš irgi eisiu vėl tirtis sausio pabaigoj.. bet jausmas toks, kad niekas nepasikeitė verysad.gif ir taip bijau.. ne kiek procedūros, o kiek gydytojos žodžių, kad va dabar dar blogiau ar kžk pan.. o man tikrai gal negėrėja, nes kaip negalėjau bananų valgyt taip ir negaliu vis.. o juk bananai juk švelnūs lb ir visos gali jas valgyt, o man vienai kažkaip keistai verysad.gif na, bet nereikia nuleist rankų.. sėkmės ir laukiam rezultatų tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tristesse: 06 sausio 2010 - 21:56
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 06, 21:26)
Dėl vidurių kietėjimo kolonoskopiją ? Na, man irgi žiauru būna kartais.. vieni sako, kad čia normalu gastritą turint, kiti, kad gal kažkas ir žarnyne blogai verysad.gif

Taip, dėl vidurių užkietėjimo. Na, suprantu kai tai pasitaiko retsykiais, bet kai problema dažna ir jokie būdai nepadeda(skaičiau kitoje temelėje a.inesos komentarą), manyčiau reiktų pasikalbėti apie tai su gydytoja-pasitarti ar nereiktų žarnyno išsitirti ax.gif
Atsakyti
As vakar geriau Jadvygos tos arbatos Nr 27, kaip ir Tristesse, tai man po jos toks keistas jausmas skrandyje, viskas, rodos, sukilt nori. Bet nurasiau pojucius 'kazkokiam veikimui arbatos' ir nuejau miegot po vidurnakcio.
Tik atsiguliau ant kairiojo sonelio, jau kai suskaudo kairiam sone vidury pilvo, ar auksciau siek tiek, net atsisedau, nes eroziju skausmas palyginus su situo tai skausmelis tik unsure.gif Nu joa, issigandau baisiausiai...
Ismiegojau ant kito sono. Dabar nieko, bet kazkoks nesmagumas toj vietoj tik. Aisku skaityti internete apie kasos vezy ir kitas kasos ligas nereikejo, visa diena dabar vaikstau surugusi. Man atrodo, kuo daugiau skaitom, tuoblogiau. Jauciu as hipochondrike. Nuo to nors neskauda biggrin.gif
Atsakyti
Satanele, bet juk gydymas dazniausiai trunka du menesiai , tai gal geriau padraugaut su gydytoja. mirksiukas.gif Neturetu duot taip greit ryti vel ta slanga. schmoll.gif O del saltalankio aliejaus mintis man patiko, reiks ir man pabandyti. bigsmile.gif

LuluArub, tai tos 27 arbateles jau as ko gero ir nebandysiu jei jau tokie geri pojuciai po jos biggrin.gif , kasos skausmo jau man gana..

Tai mano daktaryte diagnozavo erozini gastrita su H Pylori, erozini ezofagita ir stemples isvarza, sake sius pas chirurgus konsultuotis del operacijos doh.gif , nu jau neeee uzteks man tu operaciju. ax.gif Gavau saujom gert vaistuku ir uzteks irnesakyk.gif Niekad nebuvo jokiu H Pylori, iskur ji atsirado? doh.gif

Nesinervinkit mergaites pasveiksim, kaip nors flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 07 sausio 2010 - 15:20
Sanita, lotuliukas.gif
As atbaidyti nenorejau biggrin.gif Gal as susvaigau del tos kasos blush2.gif
Gal atsiguliau kaip ne taip ir sonkauliai pasislinko. Man kartais toks jausmas budavo, kad lyg susikryziuoja jie. Na, pati skambu sau juokingai. Cia kazkas kito buvo, bet kad nebuvo ka kaltint, tai ant arbatos beda suverciau smile.gif

Beje, isgerus pora sykiu vakar ir pora sykiu siandien, skrandyje nieko nejauciu. Gal siaip ispuole, kad neskauda, bet gal ir ramina erozijas ta arbata, biesas zino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuluArub: 07 sausio 2010 - 17:44
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 07, 00:15)
Taip, dėl vidurių užkietėjimo. Na, suprantu kai tai pasitaiko retsykiais, bet kai problema dažna ir jokie būdai nepadeda(skaičiau kitoje temelėje a.inesos komentarą), manyčiau reiktų pasikalbėti apie tai su gydytoja-pasitarti ar nereiktų žarnyno išsitirti  ax.gif

vajei kiek priraset doh.gif doh.gif nespeju, nes jau i darba einu...
nesidariau as tokio tyrimo mergaites, net nezinau ka galvot apie savo ta zarnyna, kartais jis normaliai dirba, bet retai, kartais labai blogai...as irgi galvojau vis kad jam kazkas blogai, ale pasakiau daktarui, nieko jis man nepatare del to darytis, sake nuo skrandzio sustreikavusio atseit. o kaip ji daro ta tyrima? eisiu prasytis pati, jei nesiulo
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2010 01 07, 19:08)
vajei kiek priraset doh.gif  doh.gif nespeju, nes jau i darba einu...
nesidariau as tokio tyrimo mergaites, net nezinau ka galvot apie savo ta zarnyna, kartais jis normaliai dirba, bet retai, kartais labai blogai...as irgi galvojau vis kad jam kazkas blogai, ale pasakiau daktarui, nieko jis man nepatare del to darytis, sake nuo skrandzio sustreikavusio atseit. o kaip ji daro ta tyrima? eisiu prasytis pati, jei nesiulo
man tai atvirksciai ne kieteja, o laisveja..
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 07, 16:19)
sake sius pas chirurgus konsultuotis del operacijos  doh.gif , nu jau neeee uzteks man tu operaciju.  ax.gif 

Sanita user posted image
Skrandžio operacija???? blink.gif doh.gif Gąsdini tu mane doh.gif

A.Inesa, kolonoskopija irgi yra "zondas", tik pro "aną" galą ta šlangutė įvedama... Pačiai patirti neteko(tikiuosi ir neteks), bet tyrimas ne iš "maloniųjų"..

Aš šiandien visą dieną kankinuosi su skrandžiu- nežinau kas jam netiko g.gif Be jo dar ir galvą siaubingai skauda-vėl sinusitas savo padarė doh.gif Greičiau baigtųsi tie šalčiai, kol aš dar neišprotėjau biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien baisioj depresijoj.. verysad.gif kada baigsis tas badymas beprotiškas .. ir kuo aš nusikaltau, kad mane taip... cry.gif atrodo, kad jau turbūt niekad ir nebepasveiksiu..
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 07, 20:13)
Aš šiandien baisioj depresijoj..  verysad.gif  kada baigsis tas badymas beprotiškas .. ir kuo aš nusikaltau, kad mane taip... cry.gif atrodo, kad jau turbūt niekad ir nebepasveiksiu..

Pasveiksi, pasveiksi nesijaudink mirksiukas.gif , cia toks masazas nemokamas. biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 07, 19:43)
Sanita user posted image
Skrandžio operacija????  blink.gif  doh.gif  Gąsdini tu mane  doh.gif

A.Inesa, kolonoskopija irgi yra "zondas", tik pro "aną" galą ta šlangutė įvedama... Pačiai patirti neteko(tikiuosi ir neteks), bet tyrimas ne iš "maloniųjų"..
Aš šiandien visą dieną kankinuosi su skrandžiu- nežinau kas jam netiko  g.gif  Be jo dar ir galvą siaubingai skauda-vėl sinusitas savo padarė  doh.gif  Greičiau baigtųsi tie šalčiai, kol aš dar neišprotėjau  biggrin.gif

Jammin1, ne skranduko, stemples isvarza nori operuot atceit kitaip ligos nesibaiks. doh.gif Neduosiu schmoll.gif bijau... O sinusita tai reikia antibijotikais damusinet mirksiukas.gif
Man asmeniskai buvo kolonoskopija lengvesvis tyrimas, tik nemalonu kai kazkas tau po imtymia vietele smyzineja hihihi.gif
Atsakyti