Nesuprantu net pati kas daros... kodėl man nenustoja diegt niekaip ? ir va, kaip anksčiau nebūdavo, dabar dar jaučiu, kad kartais iš niekur nieko maust pradeda.. nėra tai, aišku, baisus skausmas, tik įkyrus.. bet man baisu, nes gydausi juk, o iš kur dar papildomi skausmai ? ir šiaip, valgyt nieko negaliu, išprotėsiu.. atrodo ir nuo medaus vėl duria.. be to, vakar ryte, kai atsikėliau, kažkaip keistai perštėjo gerklę.. gal čia tos rūgštys ? jau tuoj mėnuo bus kaip gydausi ir nieko

vakar paskambino draugas.. kalbėjom kalbėjom ir neatlaikiau, apsižliumbiau.. tai šiandien jau skrenda pas mane jis..

pakėlė nuotaiką kažkiek

be to, kažkokiam draugui gydytojui mano kontaktus davė.. sakė, kad pas jį eilės didelės Paryžiuj.. nžn kaip iš tiesų yra, bet keisti to gydytojo patarimai man pasirodė.. vakar, pusė nakties prasirašinėjau su juo per skype.. jis man sakė, kad atsisakyt visų avižinių košių ir pan, tik daržoves troškintas reikia, jokio pieno apskritai.. kartais galima natūralaus jogurto, bet nedaug.. be to, liepė mažiausiai tris litrus vandens per dieną išgert.. sakė, kol nebus tiek vandens, ne kažko ir tikėkis..

dar sakė valgyt paprastus obuolius, nevirtus, bet nedaug.. na sutarkuoti ir valgyt tą košytę.. bet aš bandžiau, man vistiek duria kažkiek, mažiau nei bananai, bet duria, tai nžn valgyt ar ne...

ir dar liepė rytais, vos atsikėlus išgert po šaukštą kažkokio spec. alyvuogių aliejaus, o pusryčiaut tik po kokių dviejų valandų.. tai aš šiand nusipirkau šaltalankių, nes ten alyvuogių aliejaus pagrindu pagaminta, gal panašiai veikia.. jis man liepė kiekvieną dieną rašyt jam į skype ką valgiau ir kiek vandens išgėriau.. žiūrėsim kaip bus.. bet kažkoks įtartinas tas gydytojas.. kodėl avižinės košės atsisakyt ? ji juk sveika.. be to, ar švieži obuoliai nekenkia erozijom? jie gi net rūgštesni nei bananai, nors skauda man nuo jų mažiau..

na, o pirmadienį turbūt eisiu dar pas savo gydytoją.. ar didelė tikimybė, kad man ten komplikavosi kažkas?
P.S. Sanita, mane nuo antibijotikų apskritai pykina.