Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

Sveikutės 4u.gif
Sanita , gal tu ir teisi , šiandiena buvau , bet pas savo gydytoją taipir neužėjau schmoll.gif
bandysiu pagerti šaltalankio aliejaus,ir ieškosiu topolio žiedų , užpili su degtine, ar spiritu, ir po šaukštą gerti, pirmi vaistai nuo erozijų, ir uždegimų, viena moteriškaitė išsigydė nenaudodama jokių dietų, ir vaistų g.gif
Tristesse , nepulk į neviltį, pasveiksi, ir tikrai pasveiksi 4u.gif
Jammin1, aš sinusitą išsigydau tokiu būdu, be jokių vaistų, yra man net traukę, bet pamokino ir tikrai super
pakaitink paprastą druską , aš keptuvėje sausoje , kad nebūtų aliejaus net vos , vos, kaitinu , kad būtų labai karšta, ir tą druską supilu , ant kokios nosinaitės, aš turiu pasisiuvus tam maišelį, ta maišelį įsuku i frot rankšluosti ,ir tą visą dedu ant nosies, palaikau šiltai kokia 15 min, pradės patys tekėti skysčiai iš nosies ir nuims skausmus, nes labai gerai žinau tą skausmą, tikiuosi supratai ką norėjau parašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 07, 21:14)
Sveikutės  4u.gif
Sanita , gal tu ir teisi , šiandiena buvau , bet pas savo gydytoją taipir neužėjau schmoll.gif
bandysiu pagerti šaltalankio aliejaus,ir ieškosiu topolio žiedų , užpili su degtine, ar spiritu, ir po šaukštą gerti, pirmi vaistai nuo erozijų, ir uždegimų, viena moteriškaitė išsigydė nenaudodama jokių dietų, ir vaistų g.gif
Tristesse , nepulk į neviltį, pasveiksi, ir tikrai pasveiksi 4u.gif
Jammin1, aš sinusitą išsigydau tokiu būdu, be jokių vaistų, yra man net traukę, bet pamokino ir tikrai super
pakaitink paprastą druską , aš keptuvėje sausoje , kad nebūtų aliejaus net vos , vos, kaitinu , kad būtų labai karšta, ir tą druską supilu , ant kokios nosinaitės, aš turiu pasisiuvus tam maišelį, ta maišelį įsuku i frot rankšluosti ,ir tą visą dedu ant nosies, palaikau šiltai kokia 15 min, pradės patys tekėti skysčiai iš nosies ir nuims skausmus, nes labai gerai žinau tą skausmą, tikiuosi supratai ką norėjau parašyti g.gif

Satanėle, ačiū, bet nepadeda man šis metodas ax.gif Na, šįkart nebandžiau, bet ankščiau ir kiaušinius šiltus dėdavau, ir druskytę, ir į šildymus poliklinikoje vaikščiojau- jokio pagerėjimo. Vaistų irgi milijonai išbandytų- sinupretai ir t.t., ir nosytę ploviau su spec tirpalu humer(nepamenu ar taip tiksliai vadinasi). Kažkada irgi norėjo operuoti, bet paskutinę minutę apsigalvojo smile.gif Šiaip man retai skauda galvą nuo sinusito, bet šįkart rimtokai nosis užsikimšo doh.gif Iš tiesų-gal ryt reiks vėl pamėginti pasikaitinti druskytės-gal šįkart padės g.gif Ačiū darkart- pati vargu ar būčiau prisiruošus smile.gif
Atsakyti
Aš labai karštą dedu,kad vos galima išlaikyti, net buvo pusę dienos raudonumas ant tos vietos,pabandyk dar kartelį ir aš dar virš vokų palaikau , nu vienu žodžiu gydykis , o tos chemijos prigerti suspėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 07, 22:52)
Aš labai karštą dedu,kad vos galima išlaikyti, net buvo pusę dienos raudonumas ant tos vietos,pabandyk dar kartelį ir aš dar virš vokų palaikau , nu vienu žodžiu gydykis , o tos chemijos prigerti suspėsi g.gif

Joooooo, chemijos visad spėsiu smile.gif Juolab kad ir taip mano gyslom greičiausiai vien chemija teka biggrin.gif doh.gif "Priragavus" aš jos už bet kurį senuką daugiau turbūt ax.gif
Bet bandysiu rytoj tą druskytę smile.gif Tik žiauriai karštos nedėsiu, nes šią žiemą veido oda labai sujautrėjo-bijau pakenkti ax.gif Tikra senatvė... doh.gif

Tiesa, Satanele, o ant kurios vietos nosies tu būtent dedi? Ten kur sinusai? Ar nosies šonuose? Nes man skausmas žiauriausias sinusų srityje rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu nusišaut.. ar gali nūt taip, kad geriant vaistus tik blogėja man ? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 08, 01:59)
Noriu nusišaut.. ar gali nūt taip, kad geriant vaistus tik blogėja man ?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tristesse, kad dedasi tavo skrandyje? Nuolat skauda? Rūgštys? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 08, 01:59)
Noriu nusišaut.. ar gali nūt taip, kad geriant vaistus tik blogėja man ?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sautuvo tai jau neduosim schmoll.gif , net negalvok mirksiukas.gif
Nu ale kas tau verysad.gif , gal vistik stemple ten streikuoja, gal pasirodyk gydytojai, gi taip blogai tikrai negali but. blush2.gif

Sataneles mintis su ta druska tai ir man patiko mirksiukas.gif , bandysiu. Dar kazkur buvau skaicius apie cesnakus, reiks pasiieskot. Man tas sinusitas niekaip nepraeina, jau galvojau prasytis antibijotiku, mano tu visu bjaurasciu niekas daugiau neveikia, jauciu tokiais tempais ir iki chemo terapijos daeisiu. blush2.gif Turejau vakar eit pas LOR, bet paskaiciau antibijotikai nuo tos skrandzio bacilos labai plataus veikimo, gal ir sita bjaurasti iveiks. Nu cia ne itema, bet gal kolektyvas nesupyks ax.gif

Satanele, teko daug receptuku skaityt tokiu kaip rasai, bet jie su alkoholiu ne visiem tinka, galima kasa sudirgint, tada tai jau oh doh.gif

Gal kam jau teko gerti antibijotikus nuo tos bacilos? Mane nuo ju labai pykina, kazin ar taip ir turi but, cia normalu? blush2.gif
Atsakyti
Nesuprantu net pati kas daros... kodėl man nenustoja diegt niekaip ? ir va, kaip anksčiau nebūdavo, dabar dar jaučiu, kad kartais iš niekur nieko maust pradeda.. nėra tai, aišku, baisus skausmas, tik įkyrus.. bet man baisu, nes gydausi juk, o iš kur dar papildomi skausmai ? ir šiaip, valgyt nieko negaliu, išprotėsiu.. atrodo ir nuo medaus vėl duria.. be to, vakar ryte, kai atsikėliau, kažkaip keistai perštėjo gerklę.. gal čia tos rūgštys ? jau tuoj mėnuo bus kaip gydausi ir nieko verysad.gif vakar paskambino draugas.. kalbėjom kalbėjom ir neatlaikiau, apsižliumbiau.. tai šiandien jau skrenda pas mane jis.. biggrin.gif pakėlė nuotaiką kažkiek blush2.gif be to, kažkokiam draugui gydytojui mano kontaktus davė.. sakė, kad pas jį eilės didelės Paryžiuj.. nžn kaip iš tiesų yra, bet keisti to gydytojo patarimai man pasirodė.. vakar, pusė nakties prasirašinėjau su juo per skype.. jis man sakė, kad atsisakyt visų avižinių košių ir pan, tik daržoves troškintas reikia, jokio pieno apskritai.. kartais galima natūralaus jogurto, bet nedaug.. be to, liepė mažiausiai tris litrus vandens per dieną išgert.. sakė, kol nebus tiek vandens, ne kažko ir tikėkis.. blink.gif dar sakė valgyt paprastus obuolius, nevirtus, bet nedaug.. na sutarkuoti ir valgyt tą košytę.. bet aš bandžiau, man vistiek duria kažkiek, mažiau nei bananai, bet duria, tai nžn valgyt ar ne... verysad.gif ir dar liepė rytais, vos atsikėlus išgert po šaukštą kažkokio spec. alyvuogių aliejaus, o pusryčiaut tik po kokių dviejų valandų.. tai aš šiand nusipirkau šaltalankių, nes ten alyvuogių aliejaus pagrindu pagaminta, gal panašiai veikia.. jis man liepė kiekvieną dieną rašyt jam į skype ką valgiau ir kiek vandens išgėriau.. žiūrėsim kaip bus.. bet kažkoks įtartinas tas gydytojas.. kodėl avižinės košės atsisakyt ? ji juk sveika.. be to, ar švieži obuoliai nekenkia erozijom? jie gi net rūgštesni nei bananai, nors skauda man nuo jų mažiau.. unsure.gif na, o pirmadienį turbūt eisiu dar pas savo gydytoją.. ar didelė tikimybė, kad man ten komplikavosi kažkas? verysad.gif
P.S. Sanita, mane nuo antibijotikų apskritai pykina.
Atsakyti
Labukas ligoniukams , ir ne tik bigsmile.gif
Jamin1aš dedu ne vien ant nosies , o tuos sinusus pašildau,ir jie man upeliu išbėga, ar išnypščiu schmoll.gif
Kas čia dabar darosi , šautuvo ieško nono.gif , aš šiandiena naktį irgi kentėjau, jau kuris laikas vakarienes nevalgau, o mb pasijuokė iš manęs , ar išprotėjai kaip sykis reikia vakare valgyti , gerai išsiviriai trijų grūdų košės su vyšnių uogiene, nu ką jūs manor prieš rytą didžiausi skausmai schmoll.gif išgėriau vaistus dabar lyg nieko verysad.gif
Aš alkocholio iš vis nevartoju , net nei per šventes , o pasiryžusi šitą receptuką su topolio žiedais išbandyti, juk ten tik valgomas šaukštas rolleyes.gif
Tristesse o kokius vaistukus tu geri ?, aš geriu rusišką omeprozolį, jis nuo rū gščių kilimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 08 sausio 2010 - 12:40
QUOTE(satanele @ 2010 01 08, 13:37)
Labukas ligoniukams , ir ne tik bigsmile.gif
Jamin1aš dedu ne vien ant nosies , o tuos sinusus pašildau,ir jie man upeliu išbėga, ar išnypščiu schmoll.gif
Kas čia dabar darosi , šautuvo ieško  nono.gif  , aš šiandiena naktį irgi kentėjau, jau kuris laikas vakarienes nevalgau, o mb pasijuokė iš manęs , ar išprotėjai kaip sykis reikia vakare valgyti , gerai išsiviriai trijų grūdų košės su vyšnių uogiene, nu ką jūs manor prieš rytą didžiausi skausmai schmoll.gif  išgėriau vaistus dabar lyg nieko verysad.gif
Aš alkocholio iš vis nevartoju , net nei per šventes , o pasiryžusi šitą receptuką su topolio žiedais išbandyti, juk ten tik valgomas šaukštas rolleyes.gif
Tristesse o kokius vaistukus tu geri ?, aš geriu rusišką omeprozolį, jis nuo rū gščių kilimo  g.gif

Aš irgi omeprazol 20mg, ryte.. ir viskas, daugiau nieko neišrašė, bet dar vaistininkė patarė propolį gerti, tai ir geriu, bet ten ne nuo rugščių.. o jūs tik vienos rūšies vaistus geriat ? Satanele, tu vyšnių uogienę bent valgyt gali, o mano bėda, kad aš nieko su skoniu negaliu net nuryt.. vis nuryju - iškart diegia.. verysad.gif bet kaip keista, sako net žaizdos per mėnesį užgyja, tai kas ma negerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 08, 14:25)
Aš irgi omeprazol 20mg, ryte.. ir viskas, daugiau nieko neišrašė, bet dar vaistininkė patarė propolį gerti, tai ir geriu, bet ten ne nuo rugščių..  o jūs tik vienos rūšies vaistus geriat ? Satanele, tu vyšnių uogienę bent valgyt gali, o mano bėda, kad aš nieko su skoniu negaliu net nuryt.. vis nuryju - iškart diegia..  verysad.gif  bet kaip keista, sako net žaizdos per mėnesį užgyja, tai kas ma negerai...  unsure.gif

O man omeprozolį išrašė du kart dienoje, pusę valandos prieš valgį, ir prieš gulant miegoti rolleyes.gif , o ir manau kad gal tos vyšnios mane paryčiui pakėlė , g.gif
žaizdos per mėnesį tikrai neužgyja , mažiausiai per du mėnesius , man reikės omeprozolį gerti tris mėnesius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 07, 20:12)
Pasveiksi, pasveiksi nesijaudink  mirksiukas.gif , cia toks masazas nemokamas.  biggrin.gif    4u.gif

Jammin1, ne skranduko, stemples isvarza nori operuot atceit kitaip ligos nesibaiks.  doh.gif  Neduosiu  schmoll.gif  bijau...  O sinusita tai reikia antibijotikais damusinet  mirksiukas.gif
Man asmeniskai buvo kolonoskopija lengvesvis tyrimas, tik nemalonu kai kazkas tau po imtymia vietele smyzineja  hihihi.gif

tas tyrimas pro iseinamaja anga daromas? tai man butu super, nes hemoroju dar turiu, tai dziaugsmelis butu doh.gif doh.gif

o su sinusitais as vargstu kokius 4 kartus per metus. Niekas man nepadeda, tik GELOMYRTOL FORTE. Sugeriu pusantros ar dvi dezutes ir jokiu antibiotiku neprieike niekada, tik aisku nelaukiu kol plystu pusiau is skausmo, pajuntu, kad prasideda ir pradedu gert. Dar labai gerai garinimas-kai neprakvepuoju, tada pasigarinu dar thumbup.gif thumbup.gif kazkada bandziau ir druska det, bet nesuveike ji man, tik nusideginau pamenu nosies virsu doh.gif doh.gif aisku per karsta uzsidejau gudrute biggrin.gif
laikykites merginos kiek tik galit 4u.gif as laisvinamuosiu pradejau gert, nes kazkaip stringu visai blush2.gif
Atsakyti