Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(lucero @ 2010 03 29, 12:07)
bet mano skrandis yra grynai visu nervu pasekme, as galiu tu lanobax gert ir gert nepades man jie....o linu semenis labai liuks :)bet geriausiai gydo ramybe....

Ir man israse tu paciu vaistu gerti. Itariu, kad su refliuksu bedos butent del streso ir pasidare. Beveik tris savaites gyde nuo bronchito, tai vieni antibiotikai, tai kiti. O sirdy jausmas, kad ne nuo to gydo (jokio kosulio nebuvo). Ir parejo nervukai. O siandien ir gastroenterologe, ir LORas pasake, kad bedos su refliuksu.
Atsakyti
Nežinau kaip daugumai žmonių, bet kas yra gastritas aš supratau pradėjusi studijas ir dėl to išgyvendama daug streso. Nuo to laiko vengiu juodos duonos, kavos ir bet ko, kas didina rūgštingumą, o prieš sesijas pradeda vaistų etapas. Mano atveju gastritas-jautraus žmogaus liga. Užtenka gerai pasinervuoti ir jau riečia unsure.gif
Atsakyti
gal galit kas nors padet? mano vaikui prirase OMEPRAZOL - RATiopharm. reikai gert tik 2 granulytes is kapsules, bet ji nepraryja jos niekaip . girdejau, kad kitu gamintoju kapsulese tos granulytes labai mazos. gal gali kas nors praverti kapsulyte, ir paziuret, kaip ten is tikruju? nes kankinames be proto gerdami tas kapsulytes, o vat mazesnes vis kaip nos pavyktu suserti....
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2010 04 03, 12:39)
gal galit kas nors padet?  mano vaikui prirase OMEPRAZOL - RATiopharm.  reikai gert tik 2 granulytes is kapsules, bet ji nepraryja jos niekaip . girdejau, kad kitu gamintoju kapsulese tos granulytes labai mazos. gal gali kas nors praverti kapsulyte, ir paziuret, kaip ten is tikruju? nes kankinames be proto gerdami tas kapsulytes, o vat mazesnes vis kaip nos pavyktu suserti....

negaliu padeti, nezinau unsure.gif
Atsakyti
Na, aš tai irgi nelabai galiu padėti, nes geriu Ultop'ą ir ne ratiopharmo gamybos... ax.gif
Atsakyti
Norejau suzinoti,ar skrandzio problemos yra paveldimos,jeigu abiems tevams yra dideles problemos su skrandziu? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Taip gali buti paveldimos wink.gif
as tai sugeriau dabar lanobax, nieko.,vel geriau be reikalo. jokiu as omeprazoliu nebegersiu. jau man atsibodo viskas, tikrai nezadu ant saves ismeginti visu omeprazoliu doh.gif meginsiu liaudiskai smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS !!!
Kaip laikotės ? Norėjau paklausti, o ką manot apie sportą ? ar galima sportuoti išsigydžius erozijas ? Realiai žinau, kad aktyvus judėjimas skatina skrandžio rūgščių gamybą, taigi ar nebus vėl blogai, jei sportuosiu ? ar geriau susilaikyt ? labiausia kalba eina apie bėgimą.. ačiū ! smile.gif
Atsakyti
labukas, mergaites. ax.gif As jau buvau apsigydziusi, bet susirgau sinusitu, tenka gerti stiprius antibiotikus ir skrandukas ir visas virskinimas vel suniui ant uodegos doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif vel viskas is pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 04 18, 18:34)
SVEIKOS !!!
Kaip laikotės ? Norėjau paklausti, o ką manot apie sportą ? ar galima sportuoti išsigydžius erozijas ? Realiai žinau, kad aktyvus judėjimas skatina skrandžio rūgščių gamybą, taigi ar nebus vėl blogai, jei sportuosiu ? ar geriau susilaikyt ? labiausia kalba eina apie bėgimą.. ačiū ! smile.gif

Kaip tik siandien gydytoja pasake, kad mano skrandzio bedos ir diafragmos isvarza galejo atsirasti nuo fitneso. Trenere nelabai protingus kruvius duodavo. Del begimo nezinau. Jauciu irgi didziuli poreiki sportuoti, bet ir bijau. Svoris ir taip krenta.
Atsakyti
Laaaaabas !!
Kiek laiko praejo jau..
Tikiuosi, kad visos sveikos jau megaujasi gyvenimi ! smile.gif ir maistu blush2.gif
Pasireikskit kada nors.. visai smagu butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 12 29, 16:32)
tada buvo ziauru( pilnas skrandis tulzies, erozijos baisios ir t.t.) bet toliau reik

Pries pora dienu ir as rijau zarna, palyginus, tikrai iskenciamas tyrimas, nors nemalonus yra simta kartu bjauresniu ir blogesniu dalyku smile.gif

blackberry, ar tau paaiskino ka reiskia pilnas skrandis tulzies???
rijau zarna KMUK pas T.Jokubauska berods, toks neaukstas praplikes juodbruvas, tiesiog sis gydytojas niekad nieko nepaaiskina, sako seimos daktaras paaiskins, o seimos irgi neisaiskina

Ka galetu reiksti echoskopu ziurint kai nevalgius ir negerus, tai tulzies pusle tuscia, sake taip neturi buti, ir tulzis uzsilenkusi g.gif Tada nusiunte zarna praryti ir pilnas skrandis tulzies doh.gif kazkada pries 2 metus irgi tas pats buvo, eroziju lyg nemate, nors seniau esu turejus stemplej

Beje pastebejau, kad pilvukas aplink bamba jau ~savaite issiputes ir siaip kazkas ne gerai, o va zarna prarijus daktaras numyke(is vis nieko neaiskina), kad viskas gerai iskyrus ta tulzi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cebule: 15 liepos 2010 - 10:54