mano sūnus turi tą bakteriją, kuri kas pora mėnesiu pasireiskia skausmo priepuoliais. ir taip jau metai laiko. tyrimams buvo paguldytas kauno klinikose, taciau is to naudos jokios, pasake ka jau ir taip zinojom. erozijos gydymas omeprozoliu, o bakterijos gydymo jokio. pasiule kreiptis i seimos gydytoja. uzburtas ratas - seimosgydytoja ji ir siunte tyrimams, kad istirtu ir paskirtu gydyma. antibijotikais jau viena karta buvo gydytas, taciau nepagelbejo. nezinau ka toliau daryti. mano drauge pries 15 metu ta pacia bakterija gydesi kaune naturalios medicinos centre pakrascio gatveje (tyre folio metodu). na ir jau 15 metu kai nepasireiskia. matyt teks ir mums bandyt ten nuvykti. gal buvote ten kuri ar ka nors apie tai zinote?
Tai vat aš irgi manau, kad tą Nolpazą ne į temą man išrašė... Nes man net nebūna to rėmens (bent jau nepajutau nieko panašaus, o ir rūgštys ar kyla nežinau, nes nesuprantu
). Kamuoja tik blogas kvapas iš burnos... Mama šaukia, kad antibiotikai negerai, jei gydytoja neliepė, tai ir nereikia gerti. Nu sugersiu aš tą Nolpazą... Eisiu vėl tada skrandį tikrintis po 3 mėn kai grįšiu į LT.

GAL KAS ESAT DARESIS ENDOSKOPINI TYRIMA SU premidikacija (dalinė nejautra, suleidžiami vaistai į veną) AR JUTOT KANORS ? LAUKIU ATSAKYMO
))

man skrandi tyre uzmigde
nieko nejauciau
,dar antra karta teks tirtis ,bet jau be narkozes ir ne Lt,tai siek tiek baisu pagalvoti buvo is pradziu,bet kai skausmas yra didesnis uz baime, tai jauciu atsiputus eisiu

o kaip suprasti ta premidikacija (dalinė nejautra, suleidžiami vaistai į veną) ar kam nors atliko ?ir ar jutot ?
QUOTE(labaryta @ 2011 05 07, 21:26)
o kaip suprasti ta premidikacija (dalinė nejautra, suleidžiami vaistai į veną) ar kam nors atliko ?ir ar jutot ?
Premedikacija.Man dare taip.Suleido vaistu ir atsijungiau iskart dar nebaigus leisti

o tai cia kur taip daroma?
QUOTE(denaxa @ 2011 05 08, 18:16)
Premedikacija.Man dare taip.Suleido vaistu ir atsijungiau iskart dar nebaigus leisti
Nieko nejauciau,tik supratau,kad kazka daro.Po to buvo labai gera,idomus tokie sapnai-nesapnai aplanke,ir isvis ta diena taip keistai jauciausi,na,narkotiku vis del to gavau...

na aisku gerai tada jeigu nieko nejausiu, nes man darys su ta premidikacija

Nesuprantu vistiek, nes man darys su ta premidikacija endoskopini tyrima , bet sake kad cia nenarkoze. tai kaip suprasti? ar as jusiu kanors???? atsakykit

QUOTE(labaryta @ 2011 05 09, 16:23)
Nesuprantu vistiek, nes man darys su ta premidikacija endoskopini tyrima , bet sake kad cia nenarkoze. tai kaip suprasti? ar as jusiu kanors???? atsakykit

Nebijokite jūs tos endoskopijos, noriu jus padrąsinti (man daryta jau apie 10k)
reikia tik tolygiai ir giliai kviepuoti. Kai išmokau kviepuoti paskutiniai kartai buvo
visiškai paprasti

QUOTE(cibjusa @ 2011 05 10, 15:52)
Nebijokite jūs tos endoskopijos, noriu jus padrąsinti (man daryta jau apie 10k)
reikia tik tolygiai ir giliai kviepuoti. Kai išmokau kviepuoti paskutiniai kartai buvo
visiškai paprasti
žinoma jauduliukas išlieka,bet man labiau dėl atsakymo 
visiškai paprasti

na stengsiuosi