Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(Redauta @ 2011 05 28, 17:16)
Taigi jau klausei to:DDDD lotuliukas.gif Manau,kad tau butu neprosal pas gera psihologa pasikonsultuoti,nes su tokia baime bijau,kad tau kitos ligos neprirasytu:)))Taigi raseme,kad nereikia nieko bijoti!!!!!!!!!!!! wub.gif

Na man tikrai kazkas yra skrandziui , as isvisa mazai valgau per diena, bloga buna, nu zodziu kazkas yra negerai jauciuosi , nebegaliu taip gyventi, noriu pasidaryti tyrima kad nieko nejausciau net pasiryzusi vaziuoti y vilniu jei tik daro su narkoze, todel ir noriu susizinoti rolleyes.gif
O baime pas mane tikrai labai labai didele, geriau kenciu tuos nemalonius pojucius bet neinu pas daktarus lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai man patikekit merginos, reikia su narkozes budu atlikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labaryta: 28 gegužės 2011 - 21:33
Patarčiau pabandyti L-Glutaminą skrandžio atstatymui. Jo yra pirkti ir Lietuvoje.

http://www.healthy.n...le.aspx?Id=2844
http://www.life-with...-glutamine.html
Galit daugiau informacijos paieškoti google, pvz. užklausa: stomach erosion glutamine
Atsakyti
Gal kas nors bandėt gerti preparata FITESTEN? g.gif kazkaip susigundziau pabandyt, raso kad naturalus produktas visai, o mazu pagelbes blush2.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar kai tiria skrandi ( su zarna nuryta) mato ir dvylikapirste zarna?
nes as itariu sau dvylikapirstes opa. tai idomu, kokiais tyrimais ja nustato, ar kai ta zarna kisa, mato tik skrandi, ar ir daugiau ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 06 17, 21:48)
norejau paklausti, ar kai tiria skrandi ( su zarna nuryta) mato ir dvylikapirste zarna?
nes as itariu sau dvylikapirstes opa. tai idomu, kokiais tyrimais ja nustato, ar kai ta zarna kisa, mato tik skrandi, ar ir daugiau ?   doh.gif

Tą patį prarytą aparatuką įstumia toliau ir mato dvylikapirštę žarną. Kai man darė tyrimą, gydytojas apžiūrėjęs skrandį paklausė, ar gerai jaučiuosi, ar važiuojam gilyn į dvylikapirštę.

Taip, kad galimybė išsitirti tokiu būdu yra. Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 18 birželio 2011 - 09:42
QUOTE(labaryta @ 2011 05 28, 23:31)
Na man tikrai kazkas yra skrandziui , as isvisa mazai valgau per diena, bloga buna, nu zodziu kazkas yra negerai jauciuosi , nebegaliu taip gyventi, noriu pasidaryti tyrima kad nieko nejausciau net pasiryzusi vaziuoti y vilniu jei tik daro su narkoze, todel ir noriu susizinoti   rolleyes.gif
O baime pas mane tikrai labai labai didele, geriau kenciu tuos nemalonius pojucius bet neinu pas daktarus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai man patikekit merginos, reikia su narkozes budu atlikti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal jau pasidarėt tyrimuką? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibjusa: 20 birželio 2011 - 16:25
QUOTE(cibjusa @ 2011 06 20, 16:25)
Gal jau pasidarėt tyrimuką? smile.gif

Dar nepasidariau, vis vargstu , eisiu Liepos menesi pas Gastroesterologa konsultacijai o tada jis man pasakys kas man yra , tikriausiai lieps ryti zarnele, kurios niekas manes negali priversti nebent su narkoze, kitaip negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos. lankausi ne pirma karta siam forume, gristu vel rugseji i lt ieskoti savo ligos, skrandzio skausmai pasidare pastovus,blogumas, pykinimas liko tas pats,isvis negaliu nieko valgyti, svoris nukrito,plaukai kuokstais slenka doh.gif gal kas galit rekomenduoti gastroenterologa Kauno klinikose ar kur kitur? pas save mieste jau nesitirsiu,nes tyre viska kas imanoma ir nieko nerado doh.gif kazkaip is pradziu pamaniau gal vaziuoti i Vilniu Grybo gatve,bet prisiskaiciau komentaru kad tik plesia pinigus ten ir tiek,tai kazkaip pagalvojau apie Kauno klinikas, jau ir taip ne vienas ir ne du tukstanciai isleisti, jau gristu trecia karta tirtis,tai labai buciau dekinga jei rekomenduotumet ka nors blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Kam aktualu - helikobakterijos testuką darėmės Vilniuje pučiant į vamzdelį - tyrimas kainavo (jei neklystu - 30 Lt, ar tai 35 doh.gif ..na, iki tiek), tyrimo atsakymas po 5 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 07 11, 19:33)
4u.gif
Kam aktualu - helikobakterijos testuką darėmės Vilniuje pučiant į vamzdelį - tyrimas kainavo (jei neklystu - 30 Lt, ar tai 35  doh.gif ..na, iki tiek), tyrimo atsakymas po 5 minučių.

Kur darėte konkrečiai? Ir kokią nors pažymą duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 11 liepos 2011 - 18:40
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 11, 19:39)
Kur darėte konkrečiai? Ir kokią nors pažymą duoda?

4u.gif Darėme www.gyda.lt - radom kontaktus per www.gapromedicina.com . Aš pati dariau du testukus - viena iš kraujo privat klinikoj centre, o kitą Gydoje (Pilaitės rajone randasi ji) kvėpavimo testą - abu buvo vienodais atsakymais ax.gif . Labai išsamiai pakomentavo dariusi gydytoja, leido pasiimti vamzdelį vežtis pas savo gastroenterologą. Man kaip ir nereikia jo, kadangi rezultatas pakankamai geras, o šiaip tai kitų šeimos narių, sakė, jei norim konsultacijos, galim į Santariškes kreiptis, sakė, kad ten jie šį testą žino. Čia citata iš Gapromedicinos laiško mum, kuomet domėjausi šiuo testuku: "Mes dirbame su Helic testu: tai yra neinvazinis aktyvus kokybinis biocheminis tyrimo būdas. Jis užfiksuoja H.pylori veiklos produktą - išskiriamą amoniaką. Metodo jautrumas - 95 proc., specifiškumas - 97 proc. Šis diagnostinis metodas Europos Sąjungoje užregistruotas 2010 m. vasarą.
Gamintojo puslapis: www.amamed.ru
". Tiesa, vienam vaikų h.p. ieškojome iš išmatų mėginio - schmoll.gif tai labai skyrėsi rezultatai su kvėpavimo testu. Mūsų gydytojas labiau linkęs tikėti kvėpavimo testu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 12 liepos 2011 - 06:24
QUOTE(Otaip @ 2011 07 12, 07:23)
4u.gif  Darėme www.gyda.lt - radom kontaktus per www.gapromedicina.com

Ačiū 4u.gif
Atsakyti