Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(labaryta @ 2011 05 10, 18:19)
na stengsiuosi smile.gif bet vistiek baime yra ,ir vis galvoju kokia cia premidikacija darys suleis vaistus i vena  g.gif

Na tikrai is Jusu puses tokia paranojiska baime:)))O kaip su gimdymu Jums? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 05 10, 18:56)
Na tikrai is Jusu puses tokia paranojiska baime:)))O kaip su gimdymu Jums? wub.gif

Gimdziusi dar nesu o kaip reikes tai blush2.gif g.gif blink.gif .na dabar endoskopinio tyrimo bijau baisiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labaryta @ 2011 05 10, 21:16)
Gimdziusi dar nesu o kaip reikes tai  blush2.gif  g.gif  blink.gif .na dabar endoskopinio tyrimo bijau baisiausiai  ax.gif

Surimtek -susiimk,nes tai ne gyvenimo pabaiga!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 05 10, 15:52)
Nebijokite jūs tos endoskopijos, noriu jus padrąsinti (man daryta jau apie 10k)
reikia tik tolygiai ir giliai kviepuoti. Kai išmokau kviepuoti paskutiniai kartai buvo
visiškai paprasti thumbup.gif žinoma jauduliukas išlieka,bet man labiau dėl atsakymo smile.gif

pro nosi ar pro burna reikia kvepuoti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labaryta @ 2011 05 11, 11:46)
pro nosi ar pro burna reikia kvepuoti ? smile.gif

Na g.gif kvėpuoji ir viskas pro nosį gal labiau lotuliukas.gif
Parašykit kai jau po visko būsit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibjusa: 17 gegužės 2011 - 15:53
QUOTE(cibjusa @ 2011 05 17, 15:52)
Na g.gif kvėpuoji ir viskas pro nosį gal labiau lotuliukas.gif
Parašykit kai jau po visko būsit smile.gif

dar ilgai nesuzinosite kaip man po tos proceduros, nes turejau eiti bet nejau man kazkas yra as labai bijau, negaliu net pagalvoti apie ta tyrima, atroda geriau numirciau bet neisiu.O savam mieste niekur nerandu kad atliktu su narkoze doh.gif dieve kaip as jau pavargau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.Jungiuosi ir aš į jūsų būrį ax.gif
Rytoj einu daryt endoskopijos ir vidaus organų echoskopijos.Visą savaitę kamuoja pykinimas.Pavalgius daugiau,nevalgius mažiau.Būna kad rodos jau visai nebepykina,bet pavalgau ir vėl tas pats doh.gif
Su virškinimu vargstu jau daug metų,tik dar niekada nesu dariusi endoskopijos.Būna kad paskauda,pamaudžia,bet išgeriu kokio kreono ar mezym,pailsiu,paguliu ir praeina.Ypač jaučiu skarndį kai pakeičiu aplinką,maistą,kelionėse doh.gif
Baisiai bijau ne tyrimo,bet jo atsakymų verysad.gif Sapnuoju visokias baisias diagnozes,kad jau net nebegera darosi verysad.gif
Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(JurgaA @ 2011 05 18, 09:38)
Sveikos.Jungiuosi ir aš į jūsų būrį ax.gif
Rytoj einu daryt endoskopijos ir vidaus organų echoskopijos.Visą savaitę kamuoja pykinimas.Pavalgius daugiau,nevalgius mažiau.Būna kad rodos jau visai nebepykina,bet pavalgau ir vėl tas pats doh.gif
Su virškinimu vargstu jau daug metų,tik dar niekada nesu dariusi endoskopijos.Būna kad paskauda,pamaudžia,bet išgeriu kokio kreono ar mezym,pailsiu,paguliu ir praeina.Ypač jaučiu skarndį kai pakeičiu aplinką,maistą,kelionėse doh.gif
Baisiai bijau ne tyrimo,bet jo atsakymų verysad.gif Sapnuoju visokias baisias diagnozes,kad jau net nebegera darosi verysad.gif
Tikiuosi viskas bus gerai.

Sveika,tik negalvok visko kas blogiausia!!!!Gal tai nuo opeliu turejimo,gal nuo eroziju,viskas pagydoma,stresas nera gerai! wub.gif Geriau po visu proceduru parasyk savo rezultatus ir kaip nors gydisimes!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 05 18, 13:37)
Sveika,tik negalvok visko kas blogiausia!!!!Gal tai nuo opeliu turejimo,gal nuo eroziju,viskas pagydoma,stresas nera gerai! wub.gif Geriau po visu proceduru parasyk savo rezultatus ir kaip nors gydisimes!! mirksiukas.gif

Būtinai parašysiu smile.gif Nežinau kaip reiks iškęst nevalgius,tyrimas tik 14.30 doh.gif
Atsakyti
[quote=labaryta,2011 05 17, 22:17]
dar ilgai nesuzinosite kaip man po tos proceduros, nes turejau eiti bet nejau man kazkas yra as labai bijau, negaliu net pagalvoti apie ta tyrima, atroda geriau numirciau bet neisiu.O savam mieste niekur nerandu kad atliktu su narkoze doh.gif dieve kaip as jau pavargau doh.gif verysad.gif
[/quo

Visai be reikalo taip bijote, po tyrimo bus juokinga,kad šitaip pergyvenote.
Eikite pirmą kartą privačiai pas kokį malonų daktarėlį biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas neperseniausiai buvote Grybo poliklinikoje Vilniuje ir daretes endoskopini tyrima su helicobakterijos nustatymu ir su narkoze kokia tyrimo kaina isviso buvo ?
Atsakyti
QUOTE(labaryta @ 2011 05 28, 15:33)
Gal kas neperseniausiai buvote Grybo poliklinikoje Vilniuje ir daretes endoskopini tyrima su helicobakterijos nustatymu ir su narkoze kokia tyrimo kaina isviso buvo ?

Taigi jau klausei to:DDDD lotuliukas.gif Manau,kad tau butu neprosal pas gera psihologa pasikonsultuoti,nes su tokia baime bijau,kad tau kitos ligos neprirasytu:)))Taigi raseme,kad nereikia nieko bijoti!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti