Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės ir laidotuvės

as taip pat manau, kad vestuviu atideti nereiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 01 12, 15:14)
Skaiciau as pries koki gera men sia tema ir viliausi, kad tik mums nieko neatsitiktu ir vestuves ivyktu laiku ir laimingai. Nezinau ar cia tokiu skaitymu galima prisaukt nelaime, bet pries savaite mire mano vyruko tetis..
Liudna be galo ne tik mano brangiausiam, bet ir man. Visad sakiau, jei tavo tetis butu jaunesnis tikrai isimyleciau  smile.gif
Dabar vestuves atidedamos neapibrieztam laikui, nors turetu ivykt lygiai po 4men.
Siuo metu nesinori net galvot apie jas  verysad.gif
Kartais net pagalvoju- gal mums nelemta susituokt???

Dar gruodį skaičiau visus supermamos straipsnius apie vestuves, į akiratį pateko ir šis. Skaitant komentarus šioje skiltyje šiurpai lakstė per nugarą, tačiau širdyje vyliausi, kad mūsų vestuvių dieną galės dalyvauti tiek abiejų tėvai, tiek artimiausi giminės ir draugai. Kaip ir sakė Pumpurytė nežinau gal čia šitais skaitymais tikrai nelaimes galima prisišaukti? Tik prasidėjus naujiems, 2011 metams, vakare sulaukiame skambučio, jog žuvo MB tėvelis. Dar dabar nelabai suvokiu šį faktą ir kad jo tikrai nebebus mūsų vestuvių dieną. Vestuvės buvo suplanuotos 2011 rugpjūčio mėn, bet kad jau metai prasidėjo visiškai ne taip kaip tikėjomes vestuves galiausiai nutarėme nukelti į 2012 vasarą.
Atsakyti
Na, mano istorija visai kitokia ... Mes sestadienio sventem vestuves, sekmadieni aisku vyko pratesimas, kai sulaukiau skambucio, kad mire mano tetis cray.gif tai palike svente, svecius islekem su MB i laidotuves.... verysad.gif net nzn, buvo toks jausmas, kad buciau gavus smugi zemiau juostos cray.gif va db, jau pradejo 8men, o as daug ko net nepamenu, taip susimaise man visi ivykiai.... verysad.gif ir taip visa likusi gyvenima, bus vestuviu sukaktis ir tecio mirties sukaktis.... verysad.gif
Atsakyti
musu vestuves ir suplanuotos rugpjuti, dabar suzinojom, kad draugo tevui daktarai gyventi duoda visai nebe daug laiko, nebezinom ka daryti...tiketis, kad daktarai suklydo, ar tiesiog viska atideti...bet jei tetis gyvens, kaip jam paaiskinti, kodel atidejom vestuves... "nes galvojom, kad mirsi" verysad.gif ar tiketis ir bijoti.. labai norejom ir mes, ir musu seimos siu vestuviu verysad.gif
Papildyta:
negaliu suprasti, kodel gyvenimas toks, kad laimingiausia diena pavercia liudniausia...tokiu istoriju cia pilna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sly smile @ 2011 03 21, 13:01)
musu vestuves ir suplanuotos rugpjuti, dabar suzinojom, kad draugo tevui daktarai gyventi duoda visai nebe daug laiko, nebezinom ka daryti...tiketis, kad daktarai suklydo, ar tiesiog viska atideti...bet jei tetis gyvens, kaip jam paaiskinti, kodel atidejom vestuves... "nes galvojom, kad mirsi" verysad.gif ar tiketis ir bijoti.. labai norejom ir mes, ir musu seimos siu vestuviu verysad.gif
Papildyta:
negaliu suprasti, kodel gyvenimas toks, kad laimingiausia diena pavercia liudniausia...tokiu istoriju cia pilna verysad.gif

O as siulyciau kaip tik vestuves paankstinti kiek tik imanoma. Suplanuot galima skubiai.. padaryt svente kiek imanoma grazesne, nuosirdesne.. nereikia tiketis, kad mirs, bet manau imanoma padaryt viska, kad blogiausiu atveju tetis spes pamatyt viena graziausiu savo sunaus dienu, pamatytu, koks jis laimingas, kokia grazi jo zmona, spetu palaimint... as tai taip daryciau. Butu sunku, butu skaudu planuot, bet manau, jog ateityje butu lengviau zinant, kad gavot palaiminima...
Na,mano tokia nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2011 03 22, 11:28)
O as siulyciau kaip tik vestuves paankstinti kiek tik imanoma. Suplanuot galima skubiai.. padaryt svente kiek imanoma grazesne, nuosirdesne.. nereikia tiketis, kad mirs, bet manau imanoma padaryt viska, kad blogiausiu atveju tetis spes pamatyt viena graziausiu savo sunaus dienu, pamatytu, koks jis laimingas, kokia grazi jo zmona, spetu palaimint... as tai taip daryciau. Butu sunku, butu skaudu planuot, bet manau, jog ateityje butu lengviau zinant, kad gavot palaiminima...

Kaip gražiai ir teisingai parašėt. Pritariu kiekvienam žodeliui ax.gif
Atsakyti
oi merginos, pritariu ir as jusu nuomonei, pati kiek aprimusi po naujienu buvau linkusi ankstinti data, nereikia man fiestu, dideliu baliu ir pustu sukneliu, norisi tik jaukios sventes, kad visa seima dalyvautu, bet draugas ne su ta nuotaika, sako, kad negali taip atkelt vestuviu, nes nuotaika butu tokia, kad tik spet iki mirties...as tikiu, kad jam daug sunkiau. be to, pakalbejom su mama, mes vilniuj, tevai jo palangoje, ilga kelias butu vezti cia, ir bijom, kad teti tik dar labiau isvargintu... tai nezinau, paliekam kol kas kaip yra, bet aisku apie planavima siom dienom as tiesiog patyliu jau verysad.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif likus keliom dienoms iki musu vestuviu, susirgo mano mama... verysad.gif pagulde i ligonine.. daktaras pranese kad neisgyvens paros..man aisku sokas didziulis cray.gif (o dar laukiausi) tai zinoma atiedejom vestuves savaitei.. ruosemes laidotuvems.. ir sestadieni per musu diena mama mire... cray.gif na ir kaip gali buti linksmos vestuves kai nutinka tokia nelaime... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julliciux @ 2011 05 05, 13:13)
Sveiki 4u.gif  likus keliom dienoms iki musu vestuviu, susirgo mano mama... verysad.gif  pagulde i ligonine..  daktaras pranese kad neisgyvens paros..man aisku sokas didziulis cray.gif (o dar laukiausi)  tai zinoma atiedejom vestuves savaitei.. ruosemes laidotuvems.. ir sestadieni per musu diena mama mire...  cray.gif  na ir kaip gali buti linksmos vestuves kai nutinka tokia nelaime... verysad.gif

Labai labai liūdna sad.gif
Atsakyti
liudna kai viskas taip klostosi verysad.gif Man buvo visai kitaip, t.y. tik is kart isvykus i medaus menesio kelione po dvieju dienu netiketai mire mano babyte, tai mes nusipirkom bilietus ir grizom i laidotuves, vos vos spejau palydeti i paskutine kelione... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2011 03 22, 10:28)

Pritariu Aridax! kazkada ir as prasiau patarimo, ir labai dekinga siai supermamytei, kad padejo man isspresti sia problema, nes tada reikejo palaikimo is zmoniu,nes jauciausi sutrikus.
Atsakyti
O mano uošvis dar spėjo sudalyvauti sūnaus vestuvėse. Mirė nepraėjus 2 savaitėm po jų. Liko gražios paskutinės nuotraukos, kurių pats jau nespėjo pamatyti.... Džiaugiamės, kad ne atvirkštine tvarka viskas įvyko, nes dėl vestuvių datos visaip svarstėm. Laimė, kad nenukėlėm daug į priekį...
Atsakyti