Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(reikli @ 2009 12 06, 13:45)
Reik pirma uzplikint,tada jau sumaisius su tam tikru produktu(kas tinka ir patinka) itrinti kuna 4u.gif Kava gali pirkt pigiausi mirksiukas.gif a

Ačiū. Šiandien bus išbandyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju arba kavos tirscius su duso zele arba tiesiog kuno sveitimo pirstines(uzpylus duso zele) thumbup.gif
Atsakyti
tobulas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2009 12 06, 13:45)
Reik pirma uzplikint,tada jau sumaisius su tam tikru produktu(kas tinka ir patinka) itrinti kuna 4u.gif Kava gali pirkt pigiausi mirksiukas.gif a

esu kazkur skaicius, kad kaip tik geriau yra neplikyta kava sveitimui naudoti, neva tada daugiau kavos savybiu geruju odai. Gal kuri tiksliau zinote?
Atsakyti
Siandien dabaigiau TBS mango,kvapas siaip sau,bet poveikis patiko thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau vakar kava+medus+cinamonas, likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 06, 23:39)
esu kazkur skaicius, kad kaip tik geriau yra neplikyta kava sveitimui naudoti, neva tada daugiau kavos savybiu geruju odai. Gal kuri tiksliau zinote?

kava labai gerai nusveicia, be to kofeinas gerai nuo celiulito. paskaityk kremu nuo celiulito sudety- i daugeli ieina kofeinas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 12 05, 17:07)
Gal ir kvailai skambės, bet gal galite pasakyti kai daryti su kavos tirščiais?  blush2.gif Aš kavos negeriu, turėčiau nusipirkti maltos kavos ir ją tiesiog sumaišius su grietine ar alyvuogiu aliejum tepti drėgną kūną??? Ar užplikinti kaip kava ir naudoti tik tirščius jau?

as naudoju tik sausa kava. paimu i ranka ir sveiciu, kartais maisau su duso zele.
Atsakyti
kuo gerai kava - zinau rolleyes.gif tik nebuvau tikra ar geriau uzplikytos kavos tirsciai, ar sausa kava.
Atsakyti
na isbandziau ir as kavos tirscius.
tik va uzsikimso kempine doh.gif naudoju naturaliu sereliu, tai kol iskrapsciau is ten.....
ar jus nenaudojat kempines? gal tik rankom itrinat? g.gif

poveikis gal ir geras, bet trindama nejauciau tu trisciu, su kitais sveiciamaisiais kremais jausdavau tas daleles.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 12 08, 11:33)
na isbandziau ir as kavos tirscius.
tik va uzsikimso kempine  doh.gif  naudoju naturaliu sereliu, tai kol iskrapsciau is ten.....
ar jus nenaudojat kempines? gal tik rankom itrinat?  g.gif

poveikis gal ir geras, bet trindama nejauciau tu trisciu, su kitais sveiciamaisiais kremais jausdavau tas daleles.

Zinoma,kad nereikia kempines ax.gif
Atsakyti
ups..
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 06, 16:34)
Naudoju arba kavos tirscius su duso zele arba tiesiog kuno sveitimo pirstines(uzpylus duso zele) thumbup.gif

aš taippat! drinks_cheers.gif o kavos tirščius ir veidui galima?
Atsakyti