Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(lukasz @ 2009 12 08, 13:36)
aš taippat! drinks_cheers.gif o kavos tirščius ir veidui galima?

man tai kavos pilingas atrodo per grubus veidui. Gal kazkas ir naudoja, as nedristu g.gif
Atsakyti
Kempinės tai tikrai nereik (bent man) nes labai malonu kai su rankom įtrini tai toks delnam masažas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
naudoju rituals sveitikli...fantastiskas..oda lieka kaip silkine
Atsakyti
o kiek kartu i savaite sveiciat kuna?
Atsakyti
idomi tema thumb_yello.gif

gavau čia tokį vonios rinkinuka ir jame buvo kūno šveitiklis, tai aš kažkaip susidomėjau nes tiesą sakant niekada nenaudojau jų.. blush2.gif
tai sakau ryt jau išmėginsiu, bet žadu masažuot su tokia šveičiamaja šiurkščia pirštine, nes pažiūrėjau, kad tas šveitiklis labai švelnus, dalelių beveik nėr g.gif

žiūrėsim koks efektas bus, o kai pribaigsiu pirktini galvoju reiks iš kavos tirščių pasidaryt. skaičiau kažkokių receptų tai vienas patarė į tirščius įpilt body oil blink.gif čia vietoj aliejaus ar medaus kiek suprantu ar grietinės kad būtų "riebesnis" ir geriau teptusi unsure.gif

o jūs visą kūną išsimasažuojat ar tik kai kurias kūno dalis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sorry kažkaip net kvailai pasijaučiau dėl tokio klausimo.. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(ulan @ 2009 12 18, 01:31)
idomi tema  thumb_yello.gif

gavau čia tokį vonios rinkinuka ir jame buvo kūno šveitiklis, tai aš kažkaip susidomėjau nes tiesą sakant niekada nenaudojau jų..  blush2.gif
tai sakau ryt jau išmėginsiu, bet žadu masažuot su tokia šveičiamaja šiurkščia pirštine, nes pažiūrėjau, kad tas šveitiklis labai švelnus, dalelių beveik nėr  g.gif

žiūrėsim koks efektas bus, o kai pribaigsiu pirktini galvoju reiks iš kavos tirščių pasidaryt. skaičiau kažkokių receptų tai vienas patarė į tirščius įpilt body oil  blink.gif čia vietoj aliejaus ar medaus kiek suprantu ar grietinės kad būtų "riebesnis" ir geriau teptusi  unsure.gif

o jūs visą kūną išsimasažuojat ar tik kai kurias kūno dalis?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sorry kažkaip net kvailai pasijaučiau dėl tokio klausimo..  ph34r.gif

visa kuna drasiai istrinkit,tuo paciu ir pamasazuosit,geras dalykas karta i savaite smile.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie diskusijos 4u.gif naudojau ir as kavos tirscius,bet mane uzkniso tas vonios valymas paskui,man ju kazkaip per daug pribyra.O dabar isbandziau lietuviska Amber firmos scruba su druska,tai tikrai neblogas,o ir kaina nedidele.
Atsakyti
ir man kavos tirsciai wub.gif dar sumaisau su medum tai isvis. o kartais sausu kavos tirsciu idedu i duso sele, ir gaunu sveitikli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 08, 12:33)
na isbandziau ir as kavos tirscius.
tik va uzsikimso kempine  doh.gif  naudoju naturaliu sereliu, tai kol iskrapsciau is ten.....
ar jus nenaudojat kempines? gal tik rankom itrinat?  g.gif

poveikis gal ir geras, bet trindama nejauciau tu trisciu, su kitais sveiciamaisiais kremais jausdavau tas daleles.

pastebejau, kad kava kavai nelygi, vieni tirciai stambesni, kiti smulkesni. mano megiamiausia Lavazza expreso, svelniai, bet gerai pasveicia, kvepia wub.gif (naudoju tik pilingui, kavos negeriu)

QUOTE(emiliuxas @ 2009 12 17, 14:56)
o kiek kartu i savaite sveiciat kuna?

1kart/sav, retkarciais kelis kartus
Atsakyti
As megstu kojytes pasveisti su paprasciausia soda blush2.gif . Nezinau ar taip galima, bet paskui oda buna minksta ir grazi. O beto soda taip skaudizia nenubraizo odos kaip kokia druska, kava. Nors kartais darausi ir su kavos tirsciais.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 08, 14:00)
man tai kavos pilingas atrodo per grubus veidui. Gal kazkas ir naudoja, as nedristu  g.gif

Esu kazkada seniai dariusi, tai nepasirode grubus g.gif
-------------
O siaip naudoju oriflame sveitikli, patinka, bet baigusi sakiau jokiu nebepirksiu, darysiuos geriau naminius kokius su kava ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 gruodžio 2009 - 21:59
snd kaip tik nusisveiciau kuna su kava, nu odyte tai svelni svelni!
Atsakyti