Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(Ramune_lt @ 2009 12 20, 21:45)
As megstu kojytes pasveisti su paprasciausia soda  blush2.gif . Nezinau ar taip galima, bet paskui oda buna minksta ir grazi. O beto soda taip skaudizia nenubraizo odos kaip kokia druska, kava. Nors kartais darausi ir su kavos tirsciais.

pabandyk i kavos tirscius naturalaus aliejuko ipilti, pvz. alyvuogiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 22, 07:50)
pabandyk i kavos tirscius naturalaus aliejuko ipilti, pvz. alyvuogiu mirksiukas.gif

Sitas variantas man geriau uz bet koki kosmetini sveiktikli thumbup.gif tik as ne visada pilu i kava aliejaus, nes paskui sunkiai ta kava nusiplauna, dazniau aliejaus uztepu po maudyniu ax.gif
Bet sako, kad negerai nakciai tokios proceduros, nes gali suveikti kaip ir kava tiesiai per oda ir kraujagysles, nors as stipraus kofeino poveikio nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
naudoju dabar toki
user posted image
sveicia gerai, toks druskos pagrindu su aliejais ax.gif is pradziu reik sumaisyt lopetele tuos aliejus su druska, toks truputi cackinimasis, bet sveicia tikrai liuks ax.gif
Atsakyti
user posted image
Dabar naudoju kūnui tokį šveitiklį- esu patenkinta smile.gif Turbūt reiks baigus šitą įsigyti naują tokį, tik gal kitokį kvapą išbandysiu. Bet šitas labai maloniai kvepia wub.gif
Atsakyti
as taip pat naudoju kava. Maisau ja su alyvuogiu aliejumi ir citrinu EA. Kartais dar medaus dedu. Super! thumbup.gif Nors turiu visokiu sveitikliu ir kremu prisipirkus, bet kava nepalyginamai geriau, bent jau man. Todel nuejus ir parduotuve jau nebesizvalgau po sveitikliuir kuno losjonu lentynas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 23, 00:01)
user posted image
Dabar naudoju kūnui tokį šveitiklį- esu patenkinta smile.gif Turbūt reiks baigus šitą įsigyti naują tokį, tik gal kitokį kvapą išbandysiu. Bet šitas labai maloniai kvepia  wub.gif

Kur perkat? bigsmile.gif ir kiek kainuoja jei nepaslaptis..? labai skaniai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Naudoju Body shop sveitiklius, kiek isbandziau, tai sitie man geriausi.
Atsakyti
QUOTE(infolt @ 2010 01 24, 09:24)
Naudoju Body shop sveitiklius, kiek isbandziau, tai sitie man geriausi.

Mhm, visiškai sutinku. Dabar baigdinėju šį. Labai patenkinta. Ir nusiplauna lengvai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 23, 19:29)
Kur perkat?  bigsmile.gif ir kiek kainuoja jei nepaslaptis..? labai skaniai atrodo  wub.gif  wub.gif

Perku internetinėje parduotuvėje ČIA
Kaina kažkur apie 10LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 24, 22:59)
Perku internetinėje parduotuvėje ČIA
Kaina kažkur apie 10LT smile.gif

o kas cia per parduotuve? paziurejau, kad daug ko is ten noreciau, bet kainos itartinai mazos ax.gif

mane erzina ta terlyne su kavos tirsciais, mieliau renkuosi pirktinius sveitiklius. labai neblogas yra Lirene oranzinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 26 sausio 2010 - 16:45
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 13:16)
naudoju dabar toki
user posted image
sveicia gerai, toks druskos pagrindu su aliejais  ax.gif is pradziu reik sumaisyt lopetele tuos aliejus su druska, toks truputi cackinimasis, bet sveicia tikrai liuks  ax.gif

Turėjau šutą gėrį thumbup.gif Man labai patiko - gerai šveičia, po to aliejuko lieka labai švelni, drėgna oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 26, 17:45)
o kas cia per parduotuve? paziurejau, kad daug ko is ten noreciau, bet kainos itartinai mazos  ax.gif

mane erzina ta terlyne su kavos tirsciais, mieliau renkuosi pirktinius sveitiklius. labai neblogas yra Lirene oranzinis

Ten lyg iš vakarų Europos vežta kosmetika, todėl viskas ženkliai pigiau, nei pas mus smile.gif Aš irgi ėmiau ne vien šveitiklį. Dar draugė užsisakinėjo, tai viską gavom ir per gana greitą laiką smile.gif
Radau šitą parduotuvę tik todėl, kad ieškojau sau tušo, kurio pardavimus Lietuvoje sustabdė ir radau bigsmile.gif
Atsakyti