QUOTE(mickute7 @ 2009 11 20, 15:09)
Per pora savaiciu
QUOTE(Rastika @ 2009 11 20, 15:49)
Diva:), mano mama dietole ir pamaciusi tokia menu akys išsoktu

nesveika, reikia palaipsniui mazinti kalorijas arba stenktis kazko atsisakyti...
Zinau, Rastika, as esu sveiko gyvenimo budo "stengejasi" gyventi ir tik uz sveikas dietas,maista ir visa kita -
na, tokiu valgymu kaip sis, buna i savaite 1-2 dienas, o kitas gi kazko ir rimciau suvalgau. Butent- jokiu padazu, jokiu majonezu, jokiu nieko nieko.Nesigasdinkit
, juk nevalgau taip istisai. Sumaniau pasikudinti , tai tiesiog maziau visko kemsu ir tiek, buna uzpykstu atsikelus- nu tadu pasikankinu kokia diena-dvi
.Be to zinau savo organizma mintinai - zinau kaip galiu pasikudinti, jei reikia
- o aplamai tai gauciau turbut per veida uz savo kudinimusis nuo jusu mamos:D - nes mano ugis 163, o sveriu 51kg siandien- tikslas 48
- bet pries pora savaiciu buvo 53 kg - taip kad nebijokit!! Viskas man gerai!!
Tiesiog man sunku labai, as labai jauciu ant saves kiekviena kg
- atrodo net kvepuot sunkiau! Ir zinau ka dabar galvoja tos, kuriu svoris gerokai didesnis- nenormali, maivosi, neturi ka veikti! Tikrai ne- as geriausiai jauciuosi, judriausiai, patogiausiai kai sveriu 49 kg- ir patikekit ,kai priaugu iki 53- meska Siaureje iskart pasijuntu:D
QUOTE(deimapov @ 2009 11 20, 15:58)
Vaišinkitės mergytės
Na va!! Tai kokios cia dar dietos??? Visa ta lekste sukirsciau ne neatsitraukus
Vakar :
pusryciai- kava
Priespieciai- suris su ta pacia mamos braskiu uogiene
Pietus- sumustiniai su suriu baltu 7proc. riebumo

, juoda duona, be sviesto
Vakariene- 2 virti kiausiniai, bulkyte su sviestuku ir svogunu laiskiukais ant virsaus, saulegrazu puse pokelio , beziurint filma
Ir daug arbatos- istisa diena!! Imbieras, medus, citrina.
Siandien
pusryciai - kava
priespieciai- turiu 1 kiausini atsinesusi i darba, tai su duonyte suvalgysiu
pietus- manau reikes pasidaryti kokiu makaronu- labai noriu
vakariene- mastau...
Rytoj ko gero balandelius darysiu ir sriubyte- vat ir baigsis visos dietos

.Dar mastau-arba balandeliai, arba tiesiog kotletukai su bulvytemis, salotomis.Mat farso turiu nemazai...