Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Šiandien ryte buvo avižų košės likučiai, pietums jau išsimirkiau žirnius, virsiu su spirgučiais, o vakare ko gero kepsiu miltinius blynus, valgysim su grietine arba uogiene smile.gif

kažkaip nuo mėsos šiek tiek pailsėti norisi ax.gif
Atsakyti
Ka gaminat is sampinjonu ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tai va, grįžtu pas jus.
Vakar vėlokai grįžom namo, tai vėlyva vakarienė vyrui buvo - virtos bulvės ir naminė dešra (lauktuvių parsivežėm).
Šiandien iš ryto važiavom į Maximą tos maltos akcijinės kiaulienos. Sveriama ji buvo. Nusipirkau visą kiek jos ten buvo (apie pusantro kg). Tai kai grįžom namo, ėmiausi gaminti.
Pusryčiai (arba tiksliau vėlyvi pusryčiai arba priešpiečiai) - kotletai su bulvėmis ir marinuotų burokėlių mišraine.
Vakarienė - Bus burokėlių sriuba. Jau išviriau, bet dar nevalgėme.
Dar iškepiau pyragą. O šiaip tai užkandžiavimai - arbata, saldainiai, sausainiai, apelsinai.
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 03, 14:35)
Ka gaminat is sampinjonu ? 4u.gif

jei dideli - įdarytos pievagrybių galvutės,jei šiaip -labai gerai sueina ant karštų arba paprastų sumuštinių, supjaustyti ir sumaišyti su sūriu ir majonezu vietoj uždaro ant kepsniukų viršaus, dar galima padaryti padažą prie bet kokios mėsos,ryžių, spagetti...
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 03, 15:35)
Ka gaminat is sampinjonu ? 4u.gif


Darau su makaronais, galima dėti į sriubą, padažus, blynus, įdarą į kotletus, ant karbonadų ar vištienos file kepsniukų uždėti apkeptų pievagrybių su kuo nors (pvz; svogūnais, morkomis) užtarkuoti sūrio ir pakepti kol išsilydys, galima kepti apkepą su pievagrybiais, bandeles, lietinius su pievagrybių įdaru, troškinius. Mano vyras mėgsta pievagrybius, tai tenka įvairių patiekalų prisigalvoti.
Atsakyti
SilRa, kaip tu idarai sampinjonus

snd mano meniu:
I- sumustiniai

II - cinake virta sriuba

III- idaryti makaronai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pusryčiai - manų košė
Pietūs - trinta daržovių sriuba ir varškės apkepas
Vakarienei - sumuštiniai.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 03, 20:44)
SilRa, kaip tu idarai sampinjonus

Pirmiausiai pasiruošiu galvutes - nulupu, nuplaunu, išimu kotelius. Tada, jei tingiu terliotis - pakepinu dešros ar kumpelio su svogūnais ir supjaustytais koteliais, sumaišau su trupučiu majonezo, sudedu į kepurėles, užbarstau šiek tiek sūrio tarkuoto ir kepu orkaitėje. Kepa nelabai ilgai, kol suminkštėja kepurėlės.

jei noriu sotesnio-prabangesnio patiekalo, tada vietoje dešros ar kumpio naudoju kepintą faršą.
Atsakyti
Kepti tešlpje pievagrybiai skanūs ax.gif

Na dar damušinėjam visokius likučius, nes kaip prisiviriau šaltienos tongue.gif tai dar ir šiandien pietums į darbą įsidėjau ax.gif vakar pietums kepiau iš kaimo parvežtą karką su bulvėmis orkaitėje rolleyes.gif tai kad šiandien dar nieko gaminti nereikes thumbup.gif
Užtenka, šventės pasibaigė, priryjom sočiai, išlaidavom, gana, reikia toliau taupyti tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Šiandienos mano meniu:
Pusryčiai: vakarykščiai makaronai;
Pietums: burokėlių sriubytė ir bulvių plokštainis;
Manau vakarienei dar bus like nuo pietų smile.gif
Atsakyti
čia mano vakarykščiai makaronai, rečeptą esu įkėlusi ir į kitą temą blush2.gif l. skanei gavosi man su tuo padažu tai norėjau su jumis pasidžiaugti lotuliukas.gif tongue.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano meniu siandien:
pusryciai- man kava, vaikams kakava. pakepinta desra ir kiausiniai, sausainiukai
pietums verdu virtu bulviu cepelinus
vakarieniai-aviziniu kruopu sriubyte bus
kadangi vaikams dar atostogos, tai kramsnojimui yra sausainiu ir vaisiu
Atsakyti