Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

vakar sudalinau porcijomis atšildytą vištą, tai šiandien nugarėlę ir krūtinės kaulus virsiu sriuboje (bulvienė su ryžiais), paskui pakepinsiu-patroškinsiu su svogūnais. valgysim su ryžiais ir žaliom salotom (aš) arba marinuotais pomidorais (vyras).
Atsakyti
siandien musu meniu:

I. kava, mandarinas

II. MB susidejo likusius vakarykscius grybus su bulvem, as duonos su sviestu uzkandau. Velyvi pietus -darzoviu sriuba (vistienos ketvirtis, kuris bus plovui, morkos, bulves, kopustas, svogunas, makaroniukai), plovas, obuoliu-svarainiu kompotas.

III. Likusi nuo pietu sriuba,miltiniai blynai.
Atsakyti
Pusryciai: kiausiniai virti su majonezu ir duona
Velyvi pietus: silke su darzovemis ir keptomis bulvemis
Vakariene: tirsta kopusteliu sriuba.

Uzkandziams sumustinukai, ledai, sausainiai
Atsakyti
Šiandien pusryčiai: brandinta burokėlių sriuba
Pietūs: lazanija, iškepiau bandelių su dešrelėm, aguonom, apelsinai
Vakarienė: burokėlių lapų sriuba, bandelės su arbata, apelsinai

Kažkaip labai užsinorėjau saldžios sriubos. Jei noras iki ryt nepraeis, virsiu smile.gif
Atsakyti
Pusryciams - grikiu kose,
pietums vakarykste rugstyniu sriuba,
vakarienei - keptos cukinijos
Atsakyti
pusryčiams - vaisiai;
pietums - ryžių košė su žaliosiomis salotomis
pavakariams - sumuštiniai
vakarienei - vakarykštė sriuba, keptos bulvės su varške (labai šiandien užsimaniau varškės, kai pamačiau parduotuvėje bigsmile.gif )

beje - gal kam naudinga bus - Norfoje visą sausį praktiškomis valandomis (nuo 8 iki 10h) nuolaida nebe 4, o 7 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pusryciai - blyneliai
Pietus - sampinjonai troskinti su spirguciais ir grietine, brandinta kopustu sriuba.
vakariene - dar nezinau g.gif , gal vel sriubyte
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2010 01 05, 09:51)

beje - gal kam naudinga bus - Norfoje visą sausį praktiškomis valandomis (nuo 8 iki 10h) nuolaida nebe 4, o 7 proc. mirksiukas.gif

Tik blogai, kad prie tos nuolaidos nebesipliusuos kitos, t.y. nuo čekio sumos momentinės nuolaidos nepridės.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 04, 13:46)
čia mano vakarykščiai makaronai, rečeptą esu įkėlusi ir į kitą temą blush2.gif l. skanei gavosi man su tuo padažu tai norėjau su jumis pasidžiaugti lotuliukas.gif  tongue.gif ]

swoon.gif swoon.gif vajaatus ! Kaip skanu!! As niekada nemoku tu padazu padaryti doh.gif , niekada ! Paskaiciau anoje temoje receptuka padazo, nu bandysiu!! O kiek miltu konkreciai i ta 0.5 ltr pieno? ir KOKS suris?? Nes visai supracio apie padazus neturiu.Siaip stengiuosi jokiu padazu nevalgyti, bet vat tokio su daaug surio noooriu doh.gif !!

Pusryciai- kava
pietus- sumustiniai juoda duona+ suris olandisko tipo ( kaip uzsimaniau butent su juoda duona!)
vakariene- zadu virti sriubyte ( dar nezinau kokia) ir gal makaronus kokius padaryti smile.gif

SU NAUJAIS METAIS, mergytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 sausio 2010 - 10:52
Diva:), padažą dariau taip į puodą susipyliau piena ant silpnos ugnies kaitinau po to ibėriau truputėli miltu ir druskos ir visad su šluotele suku (o miltų iš akies kad truputėli sutirštintų masę) galiausiai sūrio ir baziliko įdėjau tongue.gif padažą dariau iš akies pati sumasčiau, bet skaniau, bet geriausiai kad makaronus apsemtų mirksiukas.gif skanaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 05, 12:14)
Diva:), padažą dariau taip į puodą susipyliau piena ant silpnos ugnies kaitinau po to ibėriau truputėli miltu ir druskos ir visad su šluotele suku (o miltų iš akies kad truputėli sutirštintų masę) galiausiai sūrio ir baziliko įdėjau tongue.gif  padažą dariau iš akies pati sumasčiau, bet skaniau, bet geriausiai kad makaronus apsemtų mirksiukas.gif  skanaus tongue.gif

O suris koks ?
Atsakyti
Pusryciai - kava, duona su sviestu, man dar lekste brandintos sriubos
Pietus - MB vakar darytas plovas su vistiena, man ryziai su grietine ir cukrum, mandarinas.
Pavakariams - kopustu kotletai, keptos bulves, obuoliu-svarainiu kompotas
Vakarienei bus likuciai ir ryziu-krabu misraine, nes vakar daug ryziu prisiviriau.
Atsakyti