vakar sudalinau porcijomis atšildytą vištą, tai šiandien nugarėlę ir krūtinės kaulus virsiu sriuboje (bulvienė su ryžiais), paskui pakepinsiu-patroškinsiu su svogūnais. valgysim su ryžiais ir žaliom salotom (aš) arba marinuotais pomidorais (vyras).
siandien musu meniu:
I. kava, mandarinas
II. MB susidejo likusius vakarykscius grybus su bulvem, as duonos su sviestu uzkandau. Velyvi pietus -darzoviu sriuba (vistienos ketvirtis, kuris bus plovui, morkos, bulves, kopustas, svogunas, makaroniukai), plovas, obuoliu-svarainiu kompotas.
III. Likusi nuo pietu sriuba,miltiniai blynai.
I. kava, mandarinas
II. MB susidejo likusius vakarykscius grybus su bulvem, as duonos su sviestu uzkandau. Velyvi pietus -darzoviu sriuba (vistienos ketvirtis, kuris bus plovui, morkos, bulves, kopustas, svogunas, makaroniukai), plovas, obuoliu-svarainiu kompotas.
III. Likusi nuo pietu sriuba,miltiniai blynai.
Pusryciai: kiausiniai virti su majonezu ir duona
Velyvi pietus: silke su darzovemis ir keptomis bulvemis
Vakariene: tirsta kopusteliu sriuba.
Uzkandziams sumustinukai, ledai, sausainiai
Velyvi pietus: silke su darzovemis ir keptomis bulvemis
Vakariene: tirsta kopusteliu sriuba.
Uzkandziams sumustinukai, ledai, sausainiai
Šiandien pusryčiai: brandinta burokėlių sriuba
Pietūs: lazanija, iškepiau bandelių su dešrelėm, aguonom, apelsinai
Vakarienė: burokėlių lapų sriuba, bandelės su arbata, apelsinai
Kažkaip labai užsinorėjau saldžios sriubos. Jei noras iki ryt nepraeis, virsiu
Pietūs: lazanija, iškepiau bandelių su dešrelėm, aguonom, apelsinai
Vakarienė: burokėlių lapų sriuba, bandelės su arbata, apelsinai
Kažkaip labai užsinorėjau saldžios sriubos. Jei noras iki ryt nepraeis, virsiu

Pusryciams - grikiu kose,
pietums vakarykste rugstyniu sriuba,
vakarienei - keptos cukinijos
pietums vakarykste rugstyniu sriuba,
vakarienei - keptos cukinijos
pusryčiams - vaisiai;
pietums - ryžių košė su žaliosiomis salotomis
pavakariams - sumuštiniai
vakarienei - vakarykštė sriuba, keptos bulvės su varške (labai šiandien užsimaniau varškės, kai pamačiau parduotuvėje
)
beje - gal kam naudinga bus - Norfoje visą sausį praktiškomis valandomis (nuo 8 iki 10h) nuolaida nebe 4, o 7 proc.
pietums - ryžių košė su žaliosiomis salotomis
pavakariams - sumuštiniai
vakarienei - vakarykštė sriuba, keptos bulvės su varške (labai šiandien užsimaniau varškės, kai pamačiau parduotuvėje

beje - gal kam naudinga bus - Norfoje visą sausį praktiškomis valandomis (nuo 8 iki 10h) nuolaida nebe 4, o 7 proc.

Pusryciai - blyneliai
Pietus - sampinjonai troskinti su spirguciais ir grietine, brandinta kopustu sriuba.
vakariene - dar nezinau
, gal vel sriubyte
Pietus - sampinjonai troskinti su spirguciais ir grietine, brandinta kopustu sriuba.
vakariene - dar nezinau

QUOTE(SilRa @ 2010 01 05, 09:51)

Tik blogai, kad prie tos nuolaidos nebesipliusuos kitos, t.y. nuo čekio sumos momentinės nuolaidos nepridės.
QUOTE(Rastika @ 2010 01 04, 13:46)
čia mano vakarykščiai makaronai, rečeptą esu įkėlusi ir į kitą temą
l. skanei gavosi man su tuo padažu tai norėjau su jumis pasidžiaugti
]

Pusryciai- kava
pietus- sumustiniai juoda duona+ suris olandisko tipo ( kaip uzsimaniau butent su juoda duona!)
vakariene- zadu virti sriubyte ( dar nezinau kokia) ir gal makaronus kokius padaryti

SU NAUJAIS METAIS, mergytes

Diva:), padažą dariau taip į puodą susipyliau piena ant silpnos ugnies kaitinau po to ibėriau truputėli miltu ir druskos ir visad su šluotele suku (o miltų iš akies kad truputėli sutirštintų masę) galiausiai sūrio ir baziliko įdėjau
padažą dariau iš akies pati sumasčiau, bet skaniau, bet geriausiai kad makaronus apsemtų
skanaus

QUOTE(Rastika @ 2010 01 05, 12:14)
Diva:), padažą dariau taip į puodą susipyliau piena ant silpnos ugnies kaitinau po to ibėriau truputėli miltu ir druskos ir visad su šluotele suku (o miltų iš akies kad truputėli sutirštintų masę) galiausiai sūrio ir baziliko įdėjau
padažą dariau iš akies pati sumasčiau, bet skaniau, bet geriausiai kad makaronus apsemtų
skanaus 

O suris koks ?
Pusryciai - kava, duona su sviestu, man dar lekste brandintos sriubos
Pietus - MB vakar darytas plovas su vistiena, man ryziai su grietine ir cukrum, mandarinas.
Pavakariams - kopustu kotletai, keptos bulves, obuoliu-svarainiu kompotas
Vakarienei bus likuciai ir ryziu-krabu misraine, nes vakar daug ryziu prisiviriau.
Pietus - MB vakar darytas plovas su vistiena, man ryziai su grietine ir cukrum, mandarinas.
Pavakariams - kopustu kotletai, keptos bulves, obuoliu-svarainiu kompotas
Vakarienei bus likuciai ir ryziu-krabu misraine, nes vakar daug ryziu prisiviriau.