Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(lucero @ 2009 12 21, 17:10)
Nu va isejau i lauka,nuejau iki kirpyklos uzsirasyt,susalau,eismas tai ziaurus,zmones kaip sumise,nu toks priessventinis surmulys chaosas doh.gif bet ziauriai apsidurninau,tiek matyt galvoju apie daktarus ir pan kad net kirpykloj sakau noreciau talono uzsirasyti ,kokia geda...

lotuliukas.gif
oi, pasijuokiau iš ,,talono užsirašyt''
O jei nėr kam išklausyt tavęs, gali darbo dienom darbo metu man į skype rašyt, visada išklausysiu ir bandysiu paguost kiek įmanoma smile.gif
Papildyta:
O savaitgaliais jei įmanoma bandau kompo nejungt, kad pailsėtų ir smegenys, ir akys, ir stuburas. Bandau tausot save kiek įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 21, 17:10)
Nu va isejau i lauka,nuejau iki kirpyklos uzsirasyt,susalau,eismas tai ziaurus,zmones kaip sumise,nu toks priessventinis surmulys chaosas doh.gif bet ziauriai apsidurninau,tiek matyt galvoju apie daktarus ir pan kad net kirpykloj sakau noreciau talono uzsirasyti ,kokia geda...

nu jo ir as is to talona prisiszvengiau lotuliukas.gif ot pralinksminai cia mane. bet ir man buna kad nei sio nei is to lepteriu ka nors ne i tema lotuliukas.gif

nu jo, chaosas mieste juodas ir parduotuvese, atrodo, kad isbadejusius zmones paleido, visi grudasi, bega, griuna doh.gif va tau ir krize schmoll.gif
Atsakyti
Savaitgalį jaupamačiau koks beprotnamis parduotuvėse, nėr kur mašinos pasistatyt. Rodos, visi išbadėję arba prieš badą stengias apsipirkt. Tikrai krizės parduotuvėse nesimato....
Nors ir pūgos, bet kai nereikia važiuoti, oras man toks patinka. Tik va nebeilgai jau, trečiadienį jau pliusas dien, o Klaipėdoj gal net lietus kūčioms ateis.... doh.gif
Bet Kūčioms pabėgsiu į AUkštaitiją, ten gal orai geresni biški smile.gif
Atsakyti
Siandien suzinojau apie ligas astenija,neurastenija..aisku sau pritaikiau doh.gif skaiciau apie ta aktore kur numire britany,ji sako gere fluaxonili t.y vaistus nuo nerimo...ir taip pasake kad mire nuo vaistu kaip ir jaksonas mire nuo migdomuju,vat..
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 23, 01:04)
Siandien suzinojau apie ligas astenija,neurastenija..aisku sau pritaikiau doh.gif skaiciau apie ta aktore kur numire britany,ji sako gere fluaxonili t.y vaistus nuo nerimo...ir taip pasake kad mire nuo vaistu kaip ir jaksonas mire nuo migdomuju,vat..

O Dieve, as flunxoli geriu, tai man tuoj PA prasides nuo sios zinios, ir taip blogai jauciuosi... cry.gif
Atsakyti
Oj ne mieloji Asese nesijaudink blush2.gif nusiramink 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
siandien nuejau i kirpykla doh.gif jau viduri kelio zadejau nebeit gryzti atgal ir nebeit i kirpykla nes jau atrode pa , bet begte nubegau bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šaunuolė lucero thumbup.gif Talonas užsirašyt thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif biggrin.gif bet gryzau tokia pavargus is tos kirpyklos ,kad dabar pamiegojau posma.... smile.gif rytoj Kucios , patinka man kucios , buna tokios tradiciskos , su paploteliu ir malda:4u: Linkiu ir Jums siltu jaukiu Kuciu wub.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif skait 4u.gif au skaitau ka cia parasot rolleyes.gif Lucero tu blogai informuota del britany mirties ji viso pirma gere labai stiprus nuskausminamuosius po plastines operacijos, paskui be ju nebegalejo ir vis didino doze, o kadangi jinai prie viso sito kovojo su anoreksija jos sirdis neislaike, stai ir viskas mirksiukas.gif O del MJ irgi galiu pasakyti, kad jis vartojo ne tik raminamuosius, o ir nuskausminamuosius, pas ji budavo visa laika vaistu kokteilis plius jis nieko nevalgydavo, stai ir sustojo sirdele verysad.gif
Taigi kas vartoja AD arba ram. vaistus taip kaip israso daktarai, manau nieko blogo neatsitiks ax.gif
Visosms geru svenciu newyear.gif
Atsakyti
Sveikos, nerimautojos, prisijungsiu prie jūsų iš aš 4u.gif
Man nerimas ir PA paskutinį kartą buvo labai senai, gal kažkur prieš 8-10 metų.. Bet matyt stresas darbe, skubėjimas, lekimas, padarė savo.. verysad.gif Vėl atsinaujino liga.. Dabar tik išgirstu skambutį telefonu, iš karto blogos mintys - kažkas jau mirė, kažkas ligoninėj ir pan., tik suskausta kas nors - vėžys... Gėriau lexotanil'ą, 2 savaitėles, kažkiek aprimo tas nerimas, bet nustojau gert, jau beveik mėnuo, vis dar jaučiu padarinius.. verysad.gif Tik nežinau, ar galima atnaujinti tų vaistukų gėrimą. Gal kas nors patartumėt? ax.gif
Atsakyti
o man neurologe nerimo sindroma ipiese ir israse AD Coaxil, bet as lyg ir nenoriu ju gerti, ka daryti?
Atsakyti
Labas , tau neurologe israse AD , oho nezinojau kad jie gali ad israsyti g.gif o tu nesi gerus jokiu ad ar raminamuju ?
Atsakyti