Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

Ačiū visoms už pasidalijimą išgyvenimais smile.gif Aš čia dar naujokė, bet tikiuosi dar bendrausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabudau 2h nakties su 150/90 atrodo kad galas,ikaliau xanax verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 18 gruodžio 2009 - 02:33
QUOTE(lucero @ 2009 12 18, 03:31)
Pabudau 2h nakties su 150/90 atrodo kad galas,ikaliau xanax  verysad.gif

kaip ismiegojai?
as iki 1 mezgiau, o paskui, kaip nekeista ismiegojom su dukriuku iki 9 - aisku su keliais prabudinejimais.
Taip noreciau i lauka iseit pasivaiksciot su vaiku, bet pas mus rodo - 18, tai vel namie sedesim.
Vakar pradejau kaledini apsisvarinima - po viena kilima kasdien isnesiu isdulkinti ant sniego lotuliukas.gif , ir po viena kambari taip nuo dusios susitvarkysiu - taip uzsibreziau - kan kasdien neatsibostu. Tai vakar darbinga diena buvo - iveikiau 2 thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos,
O as treciadieni buvau teatre Vilniuje , (Dramos) labai patiko spektaklis "Šilkas", o dar sekmingesne buvo kelione namo- bloga antra diena ir nezinau, kada pageres...... Bet uz tai tuo metu, nei kas skaudejo, nei rupejo, nei nerimo buvo....O vat dabar ir vel mintys, gal išsėtine, gal dar kas... Tokia pazistama miestelyje mire 47 metu nuo galvos auglio ir pas tapacia gydytoja gydesi kaip ir as....Vel nnnn minciu
Atsakyti
Tokia pazistama miestelyje mire 47 metu nuo galvos auglio ir pas tapacia gydytoja gydesi kaip ir as....Vel nnnn minciu
[/quote]

Na, jei tau galvos neskauda, tai vadinas nėra tau jokio auglio ir nereikia galvot apie tokius baisumynus....

Man tai vakare vėl pradėjo imti nerimas, silpnumas, toks kvailas jausmas, tai Bromozepamo ikaliau, tai uz kokios valandikes jau gerai buvo ir pakankamai gerai miegojau.
Bet va nuejau pas gydytoja: ir pulinga angina yra, sako operuotis reiktu. Tai baisiai jau bijau to dalyko, ypac kai pasiskaiciaus forumuose kai kuriu mamyciu mintis....
O dar ir bebalsė esu šiandien, užkimus visa ir sloga.... vaje, kaip išsigydyt iki švenčių?....
Atsakyti
dėl anginos operacijos nebijok, aš irgi labai bijojau, bet prieė kokius 4 metus išsipjoviau, nuo to laiko nei gerklė skauda ir aplamai mažiau sergu, ir vaikui tas pats , pavasarį išoperavom ir iki dabar dar nė karto nesirgo, o taip kas 2 sav vis sirgdavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2009 12 18, 11:44)
dėl anginos operacijos nebijok, aš irgi labai bijojau, bet prieė kokius 4 metus išsipjoviau, nuo to laiko nei gerklė skauda ir aplamai mažiau sergu, ir vaikui tas pats , pavasarį išoperavom ir iki dabar dar nė karto nesirgo, o taip kas 2 sav vis sirgdavo. ax.gif

bet tai kai paskaiciau forumuos kaip sunku po operacijos pora dienu ir kokiu buna ten komplikaciju, kai kraujas pradeda begt, dar kas pasidaro, tai net siurpas nueina. As ir siaip labai nemegstu, kai man LOR i gerkle ka kisa, tuoj griebiu uz rankos. Baile esu tuo atveju. Duoda dabar pilna narkoze??? O be to, kai ad geriu kazi su narkoze tai suderinama???
Atsakyti
Labas rytas,seip netaip nurimau ir uzmigau paryciais,man kazko naktim blogiau,kartais nakti pradeda skaudet visa kuna,gelti sanarius ...man angina ir siule operuot,bet atsisakiau,nes girdejau is netradicinio gydymo atstovu kad tai negerai,nes angina yra kaip vartai,o be jos persalimas iskart nukeliaus i bronchus:hm
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 18, 13:18)
Labas rytas,seip netaip nurimau ir uzmigau paryciais,man kazko naktim blogiau,kartais nakti pradeda skaudet visa kuna,gelti sanarius ...man angina ir siule operuot,bet atsisakiau,nes girdejau is netradicinio gydymo atstovu kad tai negerai,nes angina yra kaip vartai,o be jos persalimas iskart nukeliaus i bronchus:hm

Ir tradicinė medicina sako, kad išoperavus anginą visi virusai keliauja tiesiai į bronchus ar plaučius. O šiaip dar skaičiau, kad nuo anginos gali skaudėti širdį, kitos problemos su širdim ir sąnariais. Tai gal tau nuo jos ir skauda sąnarius, širdelė streikuoja??? Tokiu atveju gydytojai pataria operuotis, nes kitu atveju po kiek laiko širdies operacija gali laukti ...
Atsakyti
Na jo , bet kad man yra angina geriau jau su ja po uzsaldymo,bet sanariai tai tikrai nervina,kiekviena ziema man skauda visus kaulus...pasimatavau spaudima tai 138/88 o pulsas 86. O vat kai pas daktare nueinu tai idealus arba zemas buna tai net nekreipia demesio :lol
Atsakyti
Sveikutes mergaites,
As vis paskaitineju jus plepesiukus, bet vis laiko parasyti neatrandu, o ir upo kazkaip nera g.gif darbu begale, galva neveikia, kosmosas juodas, miegu gerai, tik labai mazai, tai jegos apleidzia jau. ir dabar galvoju, kaip as sventes svesiu su tokia nuotaika doh.gif sirdis kazko kalatojasi, nors nerimo kaip ir nera g.gif bet ir vyrui nuo nuovargio sake sirdis dauzosi doh.gif
sedziu dabar kaip deze sampano isgerus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigitauskas: 18 gruodžio 2009 - 13:05
Labas, brigitauskai smile.gif
nu va ner ir man tos nuotaikos. Nesuprantu to savo nerimo. Buvo prieš savaitę kelioms dienoms užėję, paskui lyg geriau. Dabar vėl trečia diena negera, nors jokių stresinių įvykių nebuvo. Nebesuprantu nuo ko man tas nerimas ir pan. kyla, kas iššaukia, jei rodos nesinervuoju dėl nieko. Naktimis ir gi vartaus kaip silkė, su ,,n'' prabudinėjimų. Nežinau kiek dar galima gyvenime taip kankintis... Atsibodo tokia būsena. Tuoj visiems atsibosiu su nuolatiniais bambėjimais dėl savo būsenų..... Jau kolegė nebesupranta manęs kaip man taip du metus nepraeina, biški jau skeptiškai žiūri.....
Atsakyti