QUOTE(L@pke @ 2010 03 04, 22:02)
o man kazko nerimas si vakara uzejo ypac stiprus
spaudzia kakla kai daugiau ka fiziskai padarau,silna, pamatavau spaudima 107 ant 61, o pulsas 82 nors nebegiojau nieko
na pradejau parintis, nes mano pulss geras yra 62, buna nukreta iki 53 nors tada jau silpna... bet 82 irgi negerai. del ko taip gali but? 
sirdele virpa kazkaip, isgeriau valerijono, ber nerealumo jausmas ir baime kazkokia viduj
dar prisiklausiau siandien, kad per metus galima daryt tik 2 rentgenus. O as per 3 men paskutinius padariau 5... ir jei ka reiks sviest tai jau ir negalima bus, o dar tiek daug svieciant dideja vezio rizika...
dabar sedziu bijau.

sirdele virpa kazkaip, isgeriau valerijono, ber nerealumo jausmas ir baime kazkokia viduj

dar prisiklausiau siandien, kad per metus galima daryt tik 2 rentgenus. O as per 3 men paskutinius padariau 5... ir jei ka reiks sviest tai jau ir negalima bus, o dar tiek daug svieciant dideja vezio rizika...

Šiaip dabar pilnatis... Nepastebėjai, kad tau paūmėja visokios baimės tokiu metu? Man asmeniškai pilnatis veikia ir sapnai košmariški, ir šiaip tokia nei šiokia, nei tokia jaučiuos...