1. Hipochondrikas nukreipia visą savo dėmesį į savo susirūpinusį protą bei fantaziją, kuri iškreipia ir "išranda" ligas. Mūsų fantazija yra labai svarbus asmenybės elementas - ją galime panaudoti pozityviems jausmams susikelti - fantazijos ir svajonės apie gerus dalykus. Tačiau fantazijos dėka galime greit susikelti sau ir negatyvius būvius - nerimą, baimę, liūdesį bei kitokius sunkius jausmus.
2. Kitas svarbus dalykas kalbant apie hipochondriją- "užsikrėtimo" šaltinis- informacija apie ligas ir rizikas. Taigi, hipochondrijoje dalyvauja du faktoriai - mūsų "vidus" - protas, fantazija ir giluminiai jausmai bei aplinkos poveikis žmogui.
Na jo... Iš šio aprašymo galiu sau taikyti tikrai...
Ir man visiskai tinka...
Bet zinokit merginos, geriu Sedatif tracia diena ir realiai ramiau pasidare! Tikrai pagersiu apie 1-2 menesius, paziuresiu kas bus
Bet zinokit merginos, geriu Sedatif tracia diena ir realiai ramiau pasidare! Tikrai pagersiu apie 1-2 menesius, paziuresiu kas bus

QUOTE(L@pke @ 2010 03 08, 12:08)
Ir man visiskai tinka...

Aš gėriau jį po gimdymo... Tai man irgi kažkaip buvo gerai visai, bet va užmečiau, pamiršau visiškai, kad toks yra...
O po kiek tu geri? Nes man pamenu gyd. sakė, kad po 1x4 per dieną...
Šiaip su homeopatiniais preparatais reik kantrybės, reikia nusiteikti ilgiau pavartoti, man gyd. sakė, kad kokį pusmetį net... Bet pamenu po kelių mėn. pagerėjo ir užmečiau...

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 08, 12:16)
Aš gėriau jį po gimdymo... Tai man irgi kažkaip buvo gerai visai, bet va užmečiau, pamiršau visiškai, kad toks yra...
Šiaip su homeopatiniais preparatais reik kantrybės, reikia nusiteikti ilgiau pavartoti, man gyd. sakė, kad kokį pusmetį net... Bet pamenu po kelių mėn. pagerėjo ir užmečiau...

As paklausiau pati savo psihoterapeutes ka ji mano apie siuos vaistukus. Ji pasake, kad daygumai padeda, ir labai geras yra homeopatinis, nemigdo, tik kad reikia pagert normalu kursa, kiekviena diena nepraleidziant, nes nebus efekto. Geriu po 2 3 kart per diena, nes kitaip nepasake, o gersiu manau tikrai ne maziau menesio, o geriau is tikruju kaip tu sakai 3-6 menesius. Tabletes yra saldokos, ciulpamos, tai su jom jokios problemos - imetei i burna ir istirpdo greit. tad galima ir ilgiau pagert

Linkiu visoms atrasti vidine ramybe, isileisti i savo dvasia pavasari, saule, pirmus ziedus, kvapus, meile, draugyste! Linkiu nuo sios dienos pastebeti tai kas yra aplinkui, o ne viduj, pastebeti viska kas supa mus ir yra gera, grazu ir nepakartojama! Sypsokites, sveikinkite vienos kita, linkekite aplinkiniams, linkekite sau ir tegul jusu linkejimai virs tikrove! Su Moters diena!

Sveikutes
o man sedatif gal ir nuima nerima biski bet jis mane migdo...
dabar turiu RAMEVAL sako geras nuo nerimo

QUOTE(L@pke @ 2010 03 08, 12:08)
Ir man visiskai tinka...

Vadinas nerimas nėra toli pažengę, kad padeda Sedatif. SUper, jei tinka šis vaistukas. Jis homeopatinis ir prie jo nepriprasi, bet kada galėsi mest.
QUOTE(lucero @ 2010 03 08, 21:15)
Sveikutes
o man sedatif gal ir nuima nerima biski bet jis mane migdo...
dabar turiu RAMEVAL sako geras nuo nerimo

O man Rameval netiko, kažkaip man nuo jo širdis tabaluotis tik pradėdavo, keistai taip... Ir irzlumas sukilęs buvo...
QUOTE(bananine @ 2010 03 08, 21:30)
Vadinas nerimas nėra toli pažengę, kad padeda Sedatif. SUper, jei tinka šis vaistukas. Jis homeopatinis ir prie jo nepriprasi, bet kada galėsi mest.
Pas mane toks nerimas kuris gali isaugt iki priepoliu nerviniu, nemigos, ir jausmo kad tuoj mirsiu ir nezinau kur begt iki beviaik pilnos ramybes ir harmonijos. Bandau kontroliuoti savo nerima ir baimes, psihoterapeutas, antidepresnatai, valerjonas aisku tam labai padeda. Dabar dar Sedatif papildomai pagersiu blogiau ne bus, o gal papildomai pades. Homeopatiniai vaistai beje padeda labiausiai kai tuo tiki. As tikiu

Kaip jus siandien laikotes? Vakar daug kam is pazistamu skaudejo galva, sirdis... pati atsiguliau su galvos skausmu, jau prisigalvojau visokiu miningitu. Siandien rodos geriau, bet visvien ne idealu.