QUOTE(lucero @ 2009 12 02, 14:42)

Brigitauskiuk neleisk sau isijaust i kosuli ir panikuot , man tai skauda galunes ir ranku ir koju , turbut sanariai prie tokio oro kaip visad lyjant, na bet nepanikuoju , nes nera temp tai neleisiu sau galvot apie kriu kriu
pakriuksekim pasijuokim kriu kriu ir nepuls musu ligos

manau mum reiktu kazkaip palinksmint nuramint viena kita

pas mane tai oras niurus pilkas rodos net juodas tas dangus

noriu SAULES

Turiu cesnaka pasidejus salia , o nuo jo valgymo man remuo eda , negaliu jo daug

tai manau uztenka ir pasidet ir uostyt
nu ka temperatura 37 kriu kriu

nu bet as nieko baisaus negalvoju, cai normalu diena tokia, vat as kaip raminu save. o, ka psichoterapija padaro zmogui, leidzia raminti save, nerimui neleisti uzvaldyti
as irgi cesnaka namie kvepuoju, kokis dvi skilteles sutarkuoju ir paskui kvepuoju pro burna, pro nosi, viena vakara padauginau, tai net zarnas degino nuo jo
nu vat saules tai ir as labai pasiilsgtu, jau tokios niurios dienos, kad baisu, o kur dar pavasaris

bet kad ir pavasaris pavasariui nelygus, bet nors gamta bunda, zalia buna, smagiau.
einu i sporto kluba, tai zinokit ten tikriauisia taupymo sumetimais, kur tik nesportuoja toj pusej zmogus, ten sviesos nejungia, tai irgi taip tamsu, niuru, net nuotaikos jau nebera ir ten eiti