temperatura 37 ar 37.2 buna ir nuo nerimo. Man irgi daznai taip buna...
Saules tai tikrai labai norisi, sis ruduo kazkoks ypatingai tamsus buvo, man atrodo kad net tamsesnis nei praejusieji rudenys...
QUOTE(Asesė @ 2009 12 02, 17:28)
temperatura 37 ar 37.2 buna ir nuo nerimo. Man irgi daznai taip buna...
Saules tai tikrai labai norisi, sis ruduo kazkoks ypatingai tamsus buvo, man atrodo kad net tamsesnis nei praejusieji rudenys...
sita ir as zinau, kad tempe nuo nerimo gali buti. aplamai visos ligos nuo nerimo

as net neatskirciau kada as persalus jau nes man yra temp 37 iki 37,5 net jau daug metu , na nekasdien , bet daznai...gulejau ir ligoninej ir ieskojom nuo ko bet arba neranda arba ieskot nesivargina
labai jautrus organizmas ....

man tai temp būdavo nuo skydlaiukės, kai išsioperavo viskas dingo.
Žiauri šnd diena ir vėl lyja, o vakar pranešė nebelis, jau laukiu šalnos , nors biškį dangus nusigiedrys.
Kažko rankos keletą dienų jau dreba, mažu tai Mildronato pašalinis poveikis, daugiau nieko nesugalvoju nuo ko.
Žiauri šnd diena ir vėl lyja, o vakar pranešė nebelis, jau laukiu šalnos , nors biškį dangus nusigiedrys.
Kažko rankos keletą dienų jau dreba, mažu tai Mildronato pašalinis poveikis, daugiau nieko nesugalvoju nuo ko.
QUOTE(roberta23 @ 2009 12 03, 10:15)
man tai temp būdavo nuo skydlaiukės, kai išsioperavo viskas dingo.
man irgi buna kad rankos dreba, dabar tai reciau, bet anskciau tai vaje vaje, geda budavo ir kava ar arbata gerti kur nors

gal but tai nerimo požymis man pasireiškė toks, kurio dar neteko patirti, tik keista, jog tai prasidėjo poto kai pradėjau vartoti AD. O gal tai PMS simptomas?
Manau nerimas ir pms , gal viskas susidejo i kruva ? dar pilnatis ...

QUOTE(brigitauskas @ 2009 12 02, 18:26)
sita ir as zinau, kad tempe nuo nerimo gali buti. aplamai visos ligos nuo nerimo
o kas liecia si rudeni tai tikrai tamsybiu tamsybes, bet kad ir vasara prasta buvo, as taip praktiskai issirengus sia vasara ir nebuvau, tik siltuose krastuose kai atostogavau. va ten tai nei nerimo nei temperaturos
saule, jura, ech, kad taip dabar islekus kokiai savaitelei

O man pastarąjį kartą ir tai nepadėjo, galvojau, nors temperatūra dings - nifiga
Isgeriau pora puoduku ciobreliu arbatos , nerimas kazkoks lyg ima bet nieko
mane dirgina tai kas vyksta lt , pedofilai krize gripas , reik kazkaip atsiriboti jauciu ismokti...

QUOTE(lucero @ 2009 12 03, 12:27)
Isgeriau pora puoduku ciobreliu arbatos , nerimas kazkoks lyg ima bet nieko
mane dirgina tai kas vyksta lt , pedofilai krize gripas , reik kazkaip atsiriboti jauciu ismokti... 

vat vat ir man tokie straipsniai, zinios, apie gripo aukas, pedofilus kelia siaubinga nerima. kolkas dar nemoku atsiriboti ir praeleisti visko pro ausis.
jo.... kiauliu gripas isties gasdina, ypac jautresnius zmones. Man jau savaite laikos maza temperatura,skauda visa nugara, tai dar labiau kyla nerimas kas cia prie manes prikibo. Vakar jau atrode ir oro truksta, pradejo saltis kratyt,jau norejos i priimamaji vaziuot, galvojau galas man. Bet kazkaip grizau namo, atsiguliau, apsiraminau. Veliau vistiek reikejo ikalt Bromazepamo, nes kazkokia sudirgus buvau.
Siandien vel temperatyra 37,3 ir toliau neinu i darba, sedziu namie.
Kaip jūs manote, merginos, ar tas nerimas išvis yra pagydomas ar tai būsena visam gyvenimui su didesnėm ar mažesnėm pertraukom?
Kaip jūs manote, merginos, ar tas nerimas išvis yra pagydomas ar tai būsena visam gyvenimui su didesnėm ar mažesnėm pertraukom?
QUOTE(saulaite @ 2009 12 03, 12:43)
jo.... kiauliu gripas isties gasdina, ypac jautresnius zmones. Man jau savaite laikos maza temperatura,skauda visa nugara, tai dar labiau kyla nerimas kas cia prie manes prikibo. Vakar jau atrode ir oro truksta, pradejo saltis kratyt,jau norejos i priimamaji vaziuot, galvojau galas man. Bet kazkaip grizau namo, atsiguliau, apsiraminau. Veliau vistiek reikejo ikalt Bromazepamo, nes kazkokia sudirgus buvau.
manau kad šis daikas pas mus iki pat gyvenimo galo, aišku kalnais ir pakalnėmis, bet juk mes išmoksim su tuo susidoroti, ypatingai, kai jau turim tokią virtualią palaikymo grupę.
Jaučiu ir man kad ima nerimas, protas jau tai suvokia(matyt AD savo pradeda daryti), kas vyksta, bet kūnas vistiek virpa.
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 12 03, 12:43)
vat vat ir man tokie straipsniai, zinios, apie gripo aukas, pedofilus kelia siaubinga nerima. kolkas dar nemoku atsiriboti ir praeleisti visko pro ausis.
į tokius dalykus kažkaip nekreipiu dėmesio.