Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

vistiek ilindau ir delfy paskaiciau doh.gif
Atsakyti
As ir vis sakau nebelysiu bet smalsu kazkaip ir nulindau i lrytas.lt net prakaitas ispyle , bet greit isjungiau sakau Gana gana jau doh.gif dabar saulute nusvito tai iskart ir nuotaika pakilo ir apetitas o net pietu nebesinorejo lryta paskaicius thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manes tokie dalykai kaip tikri ar menami podofilai ir .t.t negasdina, paskaitau zinoma, bet nerimo nesukelia jokio, bet va tik paskaitau apie ligas pvz. kad Mertinui atsinaujino vezys doh.gif o siaube, prakaitas ispila, isjungiu doh.gif nzn, man regis man yra tik nerimas del ligu 4u.gif del kitu dalyku nea ax.gif
Atsakyti
Aš rodos rami šian kai belgas,bet va nervinis tikas mane jau per 30 min. baigia iš proto išvest...ir nežinau ką daryt... doh.gif Lexotanilio gert,negert? doh.gif doh.gif
Mane jaudina kitų ligos,bet ne ta prasme jaudina,kad sukelia PA,o tiesiog instinktyviai pradedu raustis po smegenų vingius ir galvot koks gydymas,kokios pasėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 03 gruodžio 2009 - 22:32
o kaip jums su miegu mergaites ar gerai miegat , kosmaru nesapnuojat ?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 03, 22:49)
o kaip jums su miegu mergaites ar gerai miegat , kosmaru nesapnuojat ?wink.gif

Nesapnuoju išvis nieko.Seniau bent pasidžiaugdavau sapnais,nes tokius gražūs,mieli visad būdavo. doh.gif
Miegu gerai,bet sunku labai užmigt.
Atsakyti
labas rytas, labai blogai šianakt miegojau, gal pilnatis, gal per daug intensyvi šokių treniruotė vakare buvo, nežinau, iki 3 nakties prasivarčiau, širdelė neramiai dirbo, leksatonilis nepadėjo, žadėjau migdomų įkalti, bet galvoju į darbą nebeatsikelsiu, tad ir esu kaip su maišu trenkta, bet nieko ,
pas mane irgi ligų baimė, turbūt tai baisiau negu visokie gripai, pedofilijos
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif
o as sianakt gerai miegojau, vos zadintuvas pakele mane. Bet jau sapnu galybe ir tokiu baisiu.
as tai jeigu jauciu, kad neuzmigsiu, kalu vaistu ir vsio, nes pagalvoju vaistai kenkia, bet miegas svarbiau ir nervai ramus nors bus.
pries miega diasporalio milteliu sugeriu dar, sako miegui irgi padeda, pameginkit mergytes smile.gif
Atsakyti
Acui Dievui man su miegu bent jau viskas tvarkoj, na isskyrus siuo metu, kadangi isitaisiau didziausia sloga...
Ligu baime ir pas mane auksciausiam laipsny, nes kas kur suskausta, tuojau vaidenasi visiskas blogis...

O siaip jauciu, kad pagerejo savijauta, jau baigiu itempt i menesi su vaistu gerimu, tai jau matyt pradejo normaliai veikti. Net jau 4 dienas negeriau xanaxo thumbup.gif . Tikiuosi ir savaitgali neprireiks nes turesim baliuka namuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
ech, kaip gerai būtų pamiršt visą tą nerimą ir gyventi be jo....
Labiausiai tikriausiai ir bijau susirgt. Pradeda kur prie širdies badytis, tai ir išsigąstu iškart. Kaip reikia išmokt nekreipt dėmesio į tuos mažus kūno sutrikimus....
Atsakyti
QUOTE(saulaite @ 2009 12 04, 12:30)
ech, kaip gerai būtų pamiršt visą tą nerimą ir gyventi be jo....
Labiausiai tikriausiai ir bijau susirgt. Pradeda kur prie širdies badytis, tai ir išsigąstu iškart. Kaip reikia išmokt nekreipt dėmesio į tuos mažus kūno sutrikimus....

nu as dabar kazkaip i tuos mazus kuno sutrikimus reaguoju ne taip baisiai, nebegu pas gydytoja iskart, kas ankciau buvo. bet mintys kudlotos vistiek lenda ir lenda. dabar bijau daugiausiai del tevu kazkaip doh.gif bijau netekti, nors zinau kad tai neisvengiama, bet pagalvojus iskart nerimas auksciausio lygio doh.gif
Atsakyti
tos ligų baimės... kažin ar jos praeis. ir mano šianak nemigos priežastis tėčio gripas, nes jis priklauso rizikos faktoriui, taip ir nerimavau, kad neištiktų ūmus plaučių uždegimas, bet šiandien jam jau geriau.
pradėjau leistis neurorubino, gerti mg b6, gal tas greičiau prives prie stabilesnės nervų sistemos iki pietų net rankos nedrebėjo, o dabar jaučiu kad pradeda virpėti.
Atsakyti