Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašina

QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 07 01, 11:46)
Labutis visiems  mirksiukas.gif

Skaičiau, skaičiau ir visai susimakalavau, niekas nebeaišku  blush2.gif

Janome tinklapis neatsidaro  doh.gif kur dar galėčiau paskaityti apie jas ?

Reikia mašinos  paprastai moterėlei  lotuliukas.gif , paprastiems siuvinukams , tai ką pirkt  g.gif  Mano seneliukas Podolskas jau visai baigiasi norisi naujos mašinytės o kokią pirkti, kad po to nesigailėti ?

Labukas. Va ir pas mane ta pati bėda. Noriu paprastos mašinytės, su kuria galėčiau užlengti rankšluoščiams kraštelius, atsilengti kelnes ar pasiūti patalėlius vaikui rolleyes.gif Nereikia man brangios ir labai mandros. Žiūrinėjau internete ir aptikau va tokią AEG siuvimo mašiną. Kaina nedidelė ir firma lyg ir žinoma mastau.gif Ką kiti mąsto apie tokią siuvimo mašiną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisma: 11 liepos 2007 - 15:32
Kai ieskot ko nors paprasto, nebrangaus ir visko viename, dar paieskokite ir kokybes. O siaip patarciau rinktis tokia masina, kurioje butu visi pagrindiniai jums reikalingi dygsniai: tiesi siūlė, zigzagas, trikotažinė siūlė, overlokinė, paslėptas ir sagos kilpos apmėtymo. šių pagrindinių siūlių tikrai turėtų užtekti jūsų poreikiams.
Atsakyti
Negi niekas nieko negirdėjo apie AEG gaminamas siuvimo mašinas? Labai norėčiau daugiau sužinoti apie jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisma @ 2007 07 16, 17:12)
Negi niekas nieko negirdėjo apie AEG gaminamas siuvimo mašinas? Labai norėčiau daugiau sužinoti apie jas ax.gif

1. AEG pats ne gamina siuvimo mašinų,
2. Ir atkreipk dėmesį į garantiją – tik 6 mėn., ar dar turi klausimų g.gif

Atsakyti
QUOTE(aliz @ 2007 07 16, 22:30)
1. AEG pats ne gamina siuvimo mašinų,
2. Ir atkreipk dėmesį į garantiją – tik 6 mėn., ar dar turi klausimų  g.gif

Tai,kad garantija nenusako kokybės.Kaip tik prastesni gamintojai duoda ilgą garantiją tuo viliodami pirkti.O po to kai daiktas suges pasirodis,kad pilną garantija trumpa,o po to taip vadinama dalinė kai turi arba už darbą, arba už detales sumokėti reikės.O galiausiai neaišku iš vis už ką moki.
Labai norėčiau ir aš naujos siuvimo mašinos,bet nenoriu baisiai brangios.
Atsakyti
Ne visada kaina nusako kokybe. Pries kokius 10 metu pirkau Pfaff overloka Burda Moden salone, mokejau brangiai, gavau garantija ir visokiu dokumentu, bet vistiek vargau su juo. Kelis kartus taise ju serviso meistrai, bet taip ir nesutaise. O sutaise kazkoks drauges pasiulytas meistrelis. Atejo viena karta, palankste savo replem kilpikli, ir iki siol ramu, tfu tfu tfu.
O kas mazai siuva, tik kokia paklode, kelnes palenkt ar susiut prairusia siule, tai neapsimoka moket tukstanciu.
Dar noriu paklausti tu, kurios turi masinas su 40 ir daugiau funkciju: kiek ju realiai naudojat? As tai gal tik kokias 8 blush2.gif
Atsakyti
sveikos,gal galit kuri suteikti informacijos.man reikia nauju industriniu brother firmos siuvimo masinos ir overloko( 4 siulio geriau) ,gal zinot kokios kainos lietuvoj.siuvamoji geriau paprasta,nes tos su navarotais ir mechaniniu siulo nukirpimu manau per brangios.
taigi gal kas pirkot neperseniausiai?
Atsakyti
perskaičiau temą, tai susidarė įspūdis, kad tik Janome yra gera mašina. O kaip Huskystar, Veritas??? Na, aišku veritas brangus, bet pažįstama profesionalė Veritu ir sako, geresnės mašinos nėra (turi kelias mašinas įvairių firmų).
Čia forume minėjo Toyota siuvimo mašiną, tai ji skirta megėjams, anot jos. Brother iš pigesnių, kokybės ir kainos santykis atitinka. Huskystar pigesnė nei Pfaff, o siuva taip pat gerai ir tyliai.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif m,
Vakar vyras parnese masina pfaff 1015 (naudota),bet geram stovyje blush2.gif .
gal kuri turite naudojimosi instrukcija? blush2.gif
As nesu siuveja ir siuti nemoku(siaip jei kokia siule nusiuti reiketu blush2.gif )
jei turite,bukit geros parasykite i AZ.
Aciu
Atsakyti
o ka reiskia itvirtis?
itvirciu siuvimo masina?

ziurineju ir as ta brother modeliuka is hobby hallo...
Atsakyti
Man taipogi reiketu masinytes namams, siaip siuvimui. Kas ten saket pigiau parduoda, ne per firmas? Idomu kokios kainos ir firmos masinytes? unsure.gif
Atsakyti
Esu laaaaabai patenkinta Janome 2041NX thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti