Kasdien tikrai nenaudosiu, siuti moku, tai kai reikia ir pasisiunu ka noriu. O dabar laukiam vaikelio, tai noriu pati pasiuti patalyne, aplikacijas reiketu padaryti, o mano "senuke" siuva tik viena operacija. Tad jau senokai galvoju apie nauja siuvimo masina, si kazkaip krito i sirdy

QUOTE(K_margo @ 2008 10 24, 14:37)
Kasdien tikrai nenaudosiu, siuti moku, tai kai reikia ir pasisiunu ka noriu. O dabar laukiam vaikelio, tai noriu pati pasiuti patalyne, aplikacijas reiketu padaryti, o mano "senuke" siuva tik viena operacija. Tad jau senokai galvoju apie nauja siuvimo masina, si kazkaip krito i sirdy 

Tai ir imk

Gal kas galėtų patarti už kiek galima parduoti šią seną mašiną,o gal jau nešti prie konteinerio
. Taip norėčiau naujos siuvimo mašinytės, bet reikia šią parduoti.

Man irgi idomu butu
Kiek pigiausia masina kainuoja. su funkcija siuti ir neluzhti
Kiek pigiausia masina kainuoja. su funkcija siuti ir neluzhti

o buna siuvimo masinu ir overloku viename? pas mane siuvbimo masinoje nupista kazkas panasaus i overloka, bet zinoma, ne overlokas. o nusireguliuoti i identiska overloka neisiena, nors meistras, sake, kad viskas ok mano masinytei
Gal kas turi Janome 1200D plokščiasiūlę arba Elna 845? Kokie atsiliepimai, kur pirkot, po kiek?

galvoju pirkti nauja siuvimo masina, gera, su overlokine siule arba taisytis senute savo ir overloka pirkti atskirai. reikia jusu patarimo, siuvejeles, ar overlokine siule tokia pati gera kaip ir overlokas dirbant su trikotazu ir megstais audiniais? ar tik is bedos?
kuri masina kazin geresne Janome ar Bernina? kainos ir kokybes santykiu?
Gero overloko neatstos overlokine siule
, ji tik imituoja overloka. Su 4 siulu overloku jau galima tikrai kokybiskai susiuti trikotaza. Bet man ir jo negana
, planuoju pirkti ploksciasiule kartu su overloku ir grandininiu dygsniu (t.y. 3 in 1), o savo 4 siulu overloka parduosiu, nors siuva tikrai puikiai

nusipirkau nauja masinyte
janome DE II 5024. siuva super, tik niekaip nerandu kur yra toksai dalykas kaip audinio pastumos transporteris, naudoja,as pvz prisiuvant sagas. pagal paveiksliuka neatseku kur tai yra....
gal kas padetute ?

gal kas padetute ?

QUOTE(DMNT @ 2009 01 17, 12:03)
nusipirkau nauja masinyte
janome DE II 5024. siuva super, tik niekaip nerandu kur yra toksai dalykas kaip audinio pastumos transporteris, naudoja,as pvz prisiuvant sagas. pagal paveiksliuka neatseku kur tai yra....
gal kas padetute ?

gal kas padetute ?

Manau, tas transporteris yra ta vieta po adata, kur dedamas audinys, kuris stumia audini siunant, metalinis toks daikciukas. Ir ji galima siek tiek nuleisti, kad jis nestumtu medziagos, t.y. isjungti atsidarius ten,kur keiciamas apatinis siulas.
Transporteri turi visos masinos, tik ne visose ji galima nuleisti.
Nezinau, ar aiskiai paaiskinau, nezinau tu techniniu terminu

QUOTE(DMNT @ 2008 12 29, 14:28)
galvoju pirkti nauja siuvimo masina, gera, su overlokine siule arba taisytis senute savo ir overloka pirkti atskirai. reikia jusu patarimo, siuvejeles, ar overlokine siule tokia pati gera kaip ir overlokas dirbant su trikotazu ir megstais audiniais? ar tik is bedos?
Matai ,čia labai priklauso kiek ir ką tu siuvi. Jei tau reikia tik retsykiais apmėtyti pakraštį tai nelabai apsimoka pirkti overloką. Bet jei varai kaip turi būti : švarkai ,sijonai , treningai ir net kokie paletukai, tai overlokas pravers. Tik siūlau iš syk imti penkiasiūlį, liuks trikotažui siūti ,bei gaminiams be išskleidžiamos siūlės. labai laikas tauposi

Trikotažinė siūlė paprastoje siuvenkėj irgi geras dalykas, bet ne kraštų mėtymui o palenkimui kad ir to trikotažo ar šiaip spuraus audinio.Atskirai mėtyti nereikia o ir siūlė graži.

Aš turiu Huskystar 215 (HUSQVARNA) esu patenkinta kainos ir kokybes santykiu. Pirkau prieš kokius septynis metus klaipedoj Burdos parduotuvej (lygtai taip vadinosi). Tada labai patiko kaip pardaveja viską labai kruopščiai parodė kaip veikia
Man patinka kad mašina turi įvairių siuvimo programų, kad yra lietuviška instrukcija ir šiaip maloni mašinytė
Bet turi ir minusų - būna medžiagų kurių nesiuva nors mesk per langą, t.y. praleidinėja dygsnius ir viskas. Siuvau vaikui kostiumą karnavalui iš tokios storos užuolaidos su pūkeliu, nu tai labai vargau
Bet daugiau tokių atvejų nepasitaikė.
Būna kad trūksta siūlas nors visi įtempimai visi suderinimai padaryti gerai, tiesiog užplaukia ir trūkinėja.
Kitas minusas kad jei reik siuvant kažkur susieinančius keturis ar daugiau storos medžiagos sluoksnius susiųti (atlenkiant ar pan.) tai tiesiog fiziškai nepratelpa per kojelę (per mažai pasikelia). Nors šiaip džinsus siuva kuo puikiausiai be problemų.
Man, kaip mėgėjai, kuri baisiai visaip kankina mašiną, ji tikrai gera

Man patinka kad mašina turi įvairių siuvimo programų, kad yra lietuviška instrukcija ir šiaip maloni mašinytė

Bet turi ir minusų - būna medžiagų kurių nesiuva nors mesk per langą, t.y. praleidinėja dygsnius ir viskas. Siuvau vaikui kostiumą karnavalui iš tokios storos užuolaidos su pūkeliu, nu tai labai vargau

Būna kad trūksta siūlas nors visi įtempimai visi suderinimai padaryti gerai, tiesiog užplaukia ir trūkinėja.
Kitas minusas kad jei reik siuvant kažkur susieinančius keturis ar daugiau storos medžiagos sluoksnius susiųti (atlenkiant ar pan.) tai tiesiog fiziškai nepratelpa per kojelę (per mažai pasikelia). Nors šiaip džinsus siuva kuo puikiausiai be problemų.
Man, kaip mėgėjai, kuri baisiai visaip kankina mašiną, ji tikrai gera