Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašina

As pirkau JANOME GR-12, tai vienas is paprastesniu modeliu. Pirkau pas cia jau isgirta Artura is Kauno, pas ji didelis pasirinkimas masinu, ir nebrangu. As net nusiderejau kazkiek ax.gif Jis man ir pasiule si modeli, nes buvau kita nusiziurejus. Na, kol kas nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš šį savaitgalį pagaliau nusipirkau siuvimo mašiną, taip ilgai norėjau smile.gif
Nusipirkau JANOME 419S. Vakar visą dieną "Žaidžiau" su ja smile.gif
Esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 28 rugsėjo 2008 - 09:42
QUOTE(Serinute @ 2008 09 28, 10:41)
Sveikutės,

Aš šį savaitgalį pagaliau nusipirkau siuvimo mašiną, taip ilgai norėjau smile.gif
Nusipirkau JANOME 419S. Vakar visą dieną "Žaidžiau" su ja smile.gif
Esu labai patenkinta.

jei ne paslaptis kokios dabar masinu kainos? kiek uz savaja mokejai, man reiketu kuo paprastesnes .........
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 09 28, 20:26)
jei ne paslaptis kokios dabar masinu kainos? kiek uz savaja mokejai, man reiketu kuo paprastesnes .........

Ji yra viena iš paprastesnių, kai kurių siūlių net manau nepanaudosiu, man labai reikėjo, kad būtų nuimama rankovė ir automatinis kilpų siuvimas. Mokėjau 620 Lt.
Dar turiu tel. to vyruko, kur pirkau. Sakė jei kas domėsis gali duoti tel. Šiaip jis yra karoliniškėse, bet atveža Vilniuje klientui į namus.
Kaip jau sumokėjom už mašiną, tai pardavėjas tyliai sako "jei kas klaus kiek mokėjote, sakykit, kad 700 LT, nes per daug Jūs čia nuderėjot biggrin.gif"
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 09 21, 15:44)
sveiko merginos sedejau ir ziurinejau. ir pamaciau tokia  masina ir labai uzsimaniau. http://www.select.no...712254485132130
kadangi esu tik megeja, tai susigundziau aisku mane vyras isdurnino, bet kartais tos siuvimo masinos prireikia. na kazka smulkaus susiuti, o  rankomis nelabai norisi .  tad kokia jusu nuomone gal kuri tokia turit ? man kaip tik reiketu tokios nedideles kuri uziimtu mazai vietos. ir retkarciais panaudoti.  jauciu esu reklamos auka.  blush2.gif  gal kurios zinot panasiu siuvimo masinu (na tokio dydzio gali buti biksi ir didesnes) bet geresniu?

va va mane irgi domina, kad nedidele, vietos neuzima, o siuti man reikia tai kelis rubelius, tai palenkti tai atlenkti, tai koki uzvalkala...nezinau, baisoka is to katalogo pirkti, bet is kitos puses juk galima grazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 10 14, 10:55)
va va mane irgi domina, kad nedidele, vietos neuzima, o siuti man reikia tai kelis rubelius, tai palenkti tai atlenkti, tai koki uzvalkala...nezinau, baisoka is to katalogo pirkti, bet is kitos puses juk galima grazinti  g.gif

Tikrai nesiulyciau tokios imti. As su tokia tik medziaga sugadindavau. Jau geriau pirkti didesne, nebrangia buitine siuvimo masina, tikrai nesigaletum 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visiems, esu naujas narys siame puslapyje.. Esu daug skaiciusi pokalbiu, paciom ivairiausiom temom... Labai informatyviai pateikiama informacija... TAI GI, PRISIREGISTRAVAU, NES ... Niekaip neiissisprendziu sau vieno klausymo smile.gif Gal KAS GALES PAGELBETI?
Renkuosi siuvimo masina! Turiu du galutinius variantus, Janome 6019QC (1049lt) ir Elna 3210 (1488lt). Galiausiai esu visiskai susipainiojusi, kas yra kokybiska, patogu naudotis del savo galimybiu, patogumo ir verta pinigu smile.gif
Gal jau kas buvo su tuo susidure??????????
Man siandien butina pasirinkti, PLEAS, HEEEEEEELP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Newlook @ 2008 10 22, 10:06)
Renkuosi siuvimo masina! Turiu du galutinius variantus, Janome 6019QC (1049lt) ir Elna 3210 (1488lt).

Tikrai nei vienos, nei kitos nesu turejusi, bet ilindus i neta radau stai ka- apie Elna http://www.senukai.l...ist_tab=actions (vien kaina skiriasi nuo jusu uzrasytos);
Janome http://www.siuvimost...t...id=27&id=27
As asmeniskai imciau Janome, nes ji pigesne ir man dizainas grazesnis mirksiukas.gif Beje garantija didesne.
Bet palauk kitu nuomones, mano nuomone vienasaliska, nes pati turiu Janome, tik paprastesne.
Atsakyti
Sveikos merginos!
Gal kas turite siuvimo masina BERNINA?
SUSIZAVEJAU SIA SIUVIMO MASINA wub.gif
http://www.bernina.l...2-i201-sLT.html
Pasiskaitynejau aprasymus, tai viskas labai liux thumbup.gif
Ka jus manot???
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 10 24, 10:57)
Sveikos merginos!
Gal kas turite siuvimo masina BERNINA?
SUSIZAVEJAU SIA SIUVIMO MASINA  wub.gif
http://www.bernina.l...2-i201-sLT.html
Pasiskaitynejau aprasymus, tai viskas labai liux  thumbup.gif
Ka jus manot???

Nu graziai parasyta. Tik gal sunkoka, bet juk cia ne rankinukas mirksiukas.gif
O kaip kaina??
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 10 24, 11:51)
Nu graziai parasyta. Tik gal sunkoka, bet juk cia ne rankinukas  mirksiukas.gif
O kaip kaina??

Svoris manes negasdina, stabilaiu stoves ant stalo smile.gif
Kaina 780 Lt praso...
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 10 24, 14:18)
Svoris manes negasdina, stabilaiu stoves ant stalo smile.gif
Kaina 780 Lt praso...

Oi tai pirk mirksiukas.gif Nu bet gal dar palauk kitu nuomones, arba internete dar kur pasiskaitinek bigsmile.gif
O tau reikia tik asmeniniams reikaliukams- pasiuti siule, apmetyti skuduriuka ir pan, ar jau kokia imantrybe siusi?? Jei buitiniams reikaliukams, tai pilnai manau gana ir gerai. Juk kas dien nenaudosi mirksiukas.gif
Atsakyti