Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

4u.gif
QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 22:18)
mes tokį variantą žiurėjom  thumbup.gif labai labai patiko kad nėra slenkščio. Tik kitoj vietoj mus atkalbinėjo nuo tokių durų, nes nedidels ilgis ir sakė rėmas didelis, tai vaizdo nelabai ir bus  doh.gif laukiam nuotraukų  bigsmile.gif Mūsų terasinio lango su durim matmenys 2,74 * 2200, nedaug skiriasi nuo jūsų. Labai įdomu būtų pažiūrėt kaip visa tai atrodo  4u.gif

Musu 2*2.30 stumdomos durys,ir kaina dabar tiksliai nepasakysiu,nes neturiu su savim to lapo,bet kazkas apie 2700lt,o del to slekscio tai kazkaip nieko neminejo,reiks pasidomet del to. g.gif

QUOTE(Vita @ 2009 11 18, 22:31)
Kada nors nepatingėsiu gal pro šalį važiuodama žvilgtelsiu:)

Aciu dar karteli uz visus patarimus 4u.gif Del zvilgtelejimo,tai nemanau kad yra prasmes,nieko jau ten nebepakeisim verysad.gif Mes net ne LT dabar,uzdarbiaujam,vasara bandysim kazka vel pasidaryt,greiciausiai langus desim ir tas sienas siltinsim, ir matyt kad teks visgi abu aukstus siltint. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 11 18, 15:37)
O tada kaip jus manot kad daryt su mansardiniu aukstu  g.gif Ten fibo25cm+vata10cm+plevele+medzio dailylente. Nes vyras galvoja gal tada tik pirma auksta siltint,bet man kazkaip atrodo kad gal ir ta antra reiketu  unsure.gif
Jo,del klaidu tai ju tikrai daug padarta,kai pasirenki tokius terlius statybininkus ir tij po visko supranti su kuo susidurei,o patart nera kam.tai ir tu klaidu daugiau negu reikia. doh.gif Dabar ziurim zmones tolesniems darbams tik pagal rekomendacijas.

O tai kodėl nededate daugiau vatos iš karto ant mansardinės sienos? Juk ar taip ar taip nesutampa klinkerio apdailos ir dailylenčių lygis. Tai dėkite iš karto tiek kiek reiktų normaliai vatos ir nebekiškite jos vidun.
Atsakyti
kokius ziema darbelius numatot?
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 11 18, 22:46)
O tai kodėl nededate daugiau vatos iš karto ant mansardinės sienos? Juk ar taip ar taip nesutampa klinkerio apdailos ir dailylenčių lygis. Tai dėkite iš karto tiek kiek reiktų normaliai vatos ir nebekiškite jos vidun.

Isores apdaila jau daugiau nei metai laiko kaip baigta,jau saukstai po pietu kazka keist, verysad.gif dabar belieka tik is vidaus kazka daryt del papildomo siltinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 18, 15:16)
apdailines dailylentes
'makaronas' (oro tarpas)2 cm
osb 12mm
'makaronas'(oro tarpas) 2cm
difuzine plevele
15 cm karkasas (jame 15 cm PAROC vata)
horizontalus 5 cm karkasas (jame 5 cm PAROC vata)
difuzine plevele
metalinis profilis(omegos)
gipskartonis 15mm
Busiu labai dekinga 4u.gif . ir gal gali pakomentuot ar viso to gana.

tai pas jus karkasinis namas.
Varža už oro tarpo į išorę nebedasideda, todėl skaičiuojant imam tik
Vidaus paviršiaus šiluminė varža 0,130
Gipskartonio plokštė 0,027
Paroc UNS 35 20mm 5,405
Išorės paviršiaus šiluminė varža 0,040
-----------------------------------------------
Sienos visuminė šiluminė varža 5,60

Tai tikrai visko gana smile.gif Nes pagal galiojantį STR 2.05.01 gyvenamųjų namų sienų atitvarų reikalaujama šiluminė varža yra 5.075

Papildyta:
QUOTE(rasaar @ 2009 11 18, 23:59)
Isores apdaila jau daugiau nei metai laiko kaip baigta,jau saukstai po pietu kazka keist,  verysad.gif dabar belieka tik is vidaus kazka daryt  del papildomo siltinimo  doh.gif

Atsiprašau nesupratau, maniau kad mansarda nešiltinta dar. Todėl reiktų ir ten šiltinti papildomai... Paguosti negaliu... 10cm termoizoliacijos tikrai mažoka.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 11 18, 22:31)
Šalia tai kur? g.gif  Iš senbuvių tai raudondvariškių temoje buvo daugiausiai smile.gif Krisste.by, Mamicy, &joy, aš....  mirksiukas.gif

siaip man artimiausia kaimyne jusiske Kriss (berods toks nikas) biggrin.gif . as gyvenu beveik pusiaukeleje tarp MAMICY ir jos. nenoriu garsiai gyvenvietes minet 4u.gif Bet turbut supratai mazdaug kur.

QUOTE(rasaar @ 2009 11 18, 22:40)
Mes net ne LT dabar

et.. ir jus ne LT.. verysad.gif na ir kaip savijauta nematyt kaip namukas kyla? mums tai sunku.... galetu but imanoma per koki Google Earth prisitraukt ir paziuret kaip ten kas atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vita @ 2009 11 18, 23:18)
Sienos visuminė šiluminė varža 5,60

Tai tikrai visko gana  smile.gif Nes pagal galiojantį STR 2.05.01 gyvenamųjų namų sienų atitvarų reikalaujama šiluminė varža yra 5.075

aciu labai 4u.gif ramu tada.
Atsakyti
Kad mes viska darem patys budami ax.gif pacia dezute su apdaila pasistatem 2008 nuo kovo iki birzelio,tada palikom viska,o dabar darbus paplanuojam is anksto ir vis parlekdami kazka padarom,zodziu judam labai is leto,bet visur stengiames patys dalyvaut biggrin.gif Nes kai kuriuos darbus dabaigt buvom patikeje kitiems zmonems,tai labai pasigailejom,uz tai nutarem kad geriausia kazka daryt kai patys esam. mirksiukas.gif
Vita, paguodet jau vien del to, kad dabar jusu patarimu deka tiksliai zinau ka ir kaip daryti,ir MB turesiu ka pasakyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaar: 18 lapkričio 2009 - 23:31
QUOTE(giintariuke @ 2009 11 18, 19:51)
sienos - 25cm  Roku keramikos blokelis+10cm Paroc vatas+5cm Paroc priesvejine vata + 4cm. oro tarpas + 8.5 cm plyta,
stogas 22.5cm Paroc vata (5+10+7.5) + 3cm Paroc priesvejine vata,
grindis galvojam siltyti 15 cm polistirolu.
Aciu is anskto.

Vidaus paviršiaus šiluminė varža 0,130
Kalkių tinkas 0,025
Rokų keramikos blokelis KS25 1,404
Paroc UNS 37z 2,703
Paroc WAS 35 1,351
Oro tarpas 0,000
Apdailinės plytos 0,000
Išorės paviršiaus šiluminė varža 0,040
--------------------------------------
Sienos visuminė šiluminė varža 5,65

Stogo varža apie 7.0 pas jus. Reikalaujama pagal STR varža yra 6,344 m2K/W

Grindims pakaktų ir 10cm smile.gif

Atsakyti
Sveikos statybininkes, esu aktyvi pokalbiu apie statybas skaitytoja. Vis bunu sveciu skaiciuje smile.gif . Ziurinedavau statomu nameliu nuotraukas ir varvindavau seile. Bet paskutiniu metu pastebiu, kad jus pradejote neberodyti nuotrauku visiems, o tik aktyviems ir seniems dalyviams verysad.gif . Tai priverte mane islysti is pogrindzio, gal pabandysiu ir as dalyvauti pokalbiuose, pasidalinti savo patirtimi statant svajoniu nameli. Tikiuosi priimsite mane i savo buri ir i nuotrauku albuma 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 11 19, 00:22)
siaip man artimiausia kaimyne jusiske Kriss (berods toks nikas) biggrin.gif . as gyvenu beveik pusiaukeleje tarp MAMICY ir jos. nenoriu garsiai gyvenvietes minet 4u.gif Bet turbut supratai mazdaug kur.

Nu nemanau kad supratau g.gif . Kriss iš Kulautuvos gi ax.gif . O tu kalbi apie Raudondvarį... Va Krisste.by nuo Mamicy per porą kilų, tarp jų &joy namukas, o aš tarp jų į kitą pusę. Nuo Mamicy iki manęs kokie 500m, ko gero smile.gif

QUOTE(rasaar @ 2009 11 19, 00:29)
Kad mes viska darem patys budami  ax.gif pacia dezute su apdaila pasistatem 2008 nuo  kovo iki birzelio,tada palikom viska,o dabar darbus paplanuojam is anksto ir vis parlekdami kazka padarom,zodziu judam labai is leto,bet visur stengiames patys dalyvaut  biggrin.gif Nes kai kuriuos darbus dabaigt buvom patikeje kitiems zmonems,tai labai pasigailejom,uz tai nutarem kad geriausia kazka daryt kai patys esam. mirksiukas.gif
Vita, paguodet jau vien del to, kad dabar jusu patarimu deka tiksliai zinau ka ir kaip daryti,ir MB turesiu ka pasakyti  thumbup.gif

Nu nors ir nebe jauniklė esu (projektavime dirbu virš 17 metų jau... tiesiog ciocė jau, ar ne? blush2.gif ) tačiau man mieliau kai į mane "tu'' kreipiasi... Džiaugiuosi apraminus bent kiek, nes man jau labai liūdna rodeisi. Jei ko reiks, klausk drąsiai, gal kur MB pakonsultuos, aš gi teoretikė, o va jis praktikas... Jo firma būtent bendrastatybinius darbus vykdo Čia kad neapkaltintų reklama doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 18, 00:19)
Sklypo geloginį padarėm. Namo projektas jau buvo gavęs statbų leidimą (sklyp pirkm su projektu). bet mes užsimanėm pastumt tą namą kuo labiau į šiaurę, tai prie tų pakeitmų tuo pačiu ir langus kai kur pakoegavom ir stogą supaprastinom. Dabar Architektas serga tai nežinau kada aš čia gausiu pakoreguotą varianą. Jis mums polius papaišė - paskaičiavo, bet man ten pievos. Pvz du poliai po garažo vartais ir po vitrina 3m pločio du poliai. NA žodžiu matos kad tie poliai išdėstyti natsižvelgiant į angų vietą. Rotverkas 60cm, o aš norėčiau kadbūtų 50cm - ekonomiškiau mano manymu, nes bet kuriuo atveju pagal mano paskaičiavimus polius reiks aukštint 10-70cm,  pakelt sklypą ir tada dėt rostverką...

Pagal geologiją gruntas jūsų nėra blogas. 1 aukšto namui gręžinių kiekis kelia įtarimą ir teisybė dėl vartų - kam iš viso ten pamatą daryti?... Projektas eskizinis, pamatai tikrai silpnokai padaryti. Turiu įtarimą, kad be konstruktoriaus pagalbos. Jei bus ryt laiko, primesiu kiek apkrovos laiko vienas toks gręžininis pamatas ir kiek apkrovos susirenka į jį. O absoliutinės altitudės nedavė? Kiek tas 0,00 yra lygus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 18 lapkričio 2009 - 23:57
QUOTE(Marmietė @ 2009 11 18, 16:27)
Pas mus dar nera gatviu  verysad.gif
Mus nameliai kur Jonuciu nauji daugiabuciai tai kitoj Artoju g. pusej .
Gal paskubejau su kaimynyste?  blush2.gif

Mes toj pačioj Artoju g. pusej kaip ir Jonučių miestelis. Pas jus jau kaip ir Ireniškės, ar ne?
Iš čia susirinkusių kol kas artimesnių kaimynių neturim, taip kad kaimynės drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 19 lapkričio 2009 - 08:45
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2009 11 18, 23:42)
Sveikos statybininkes, esu aktyvi pokalbiu apie statybas skaitytoja. Vis bunu sveciu skaiciuje  smile.gif . Ziurinedavau statomu nameliu nuotraukas ir varvindavau seile. Bet paskutiniu metu pastebiu, kad jus pradejote neberodyti nuotrauku visiems, o tik aktyviems ir seniems dalyviams  verysad.gif . Tai priverte mane islysti is pogrindzio, gal pabandysiu ir as dalyvauti pokalbiuose, pasidalinti savo patirtimi statant svajoniu nameli. Tikiuosi priimsite mane i savo buri ir i nuotrauku albuma  4u.gif .

Labas Labas 4u.gif aisku priimsim i savo buri. prasom prisistatyt-ka statote, kaip statote, kokia kvadratura, kokia stadija? kuriame Kauno kraste randates? Kur dirbate? kiek uzdirbate lotuliukas.gif (juokauju pastaraisiais dviem klausimais biggrin.gif

Vita-as gal senajam ir naujajam albume prie namo nuotraukos parasysiu kur randames. bet viska teisingai jus spejate. tik vieniem salia skaitos uz 500 metru, kitiem uz 5 km biggrin.gif Kaip minejau, nenoriu viesintis labai. 4u.gif

Marmiete-ziema gryztam menesiui namo, tai pas mus numatomas vatos kisimas i visa nama, ir langai. O toliau kaip ponas D. duos. Dar bandysim issirinkt dailylentes ir nusitept jas kur i garaza ilinde. tai po to gales sukt kas dirbs prie namo. O pas jus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 19 lapkričio 2009 - 10:16