QUOTE(Džerimi @ 2009 11 19, 00:22)
siaip man artimiausia kaimyne jusiske Kriss (berods toks nikas)

. as gyvenu beveik pusiaukeleje tarp MAMICY ir jos. nenoriu garsiai gyvenvietes minet

Bet turbut supratai mazdaug kur.
Nu nemanau kad supratau

. Kriss iš Kulautuvos gi

. O tu kalbi apie Raudondvarį... Va Krisste.by nuo Mamicy per porą kilų, tarp jų &joy namukas, o aš tarp jų į kitą pusę. Nuo Mamicy iki manęs kokie 500m, ko gero
QUOTE(rasaar @ 2009 11 19, 00:29)
Kad mes viska darem patys budami

pacia dezute su apdaila pasistatem 2008 nuo kovo iki birzelio,tada palikom viska,o dabar darbus paplanuojam is anksto ir vis parlekdami kazka padarom,zodziu judam labai is leto,bet visur stengiames patys dalyvaut

Nes kai kuriuos darbus dabaigt buvom patikeje kitiems zmonems,tai labai pasigailejom,uz tai nutarem kad geriausia kazka daryt kai patys esam.

Vita, paguodet jau vien del to, kad dabar jusu patarimu deka tiksliai zinau ka ir kaip daryti,ir MB turesiu ka pasakyti
Nu nors ir nebe jauniklė esu
(projektavime dirbu virš 17 metų jau... tiesiog ciocė jau, ar ne?
) tačiau man mieliau kai į mane "tu'' kreipiasi... Džiaugiuosi apraminus bent kiek, nes man jau labai liūdna rodeisi. Jei ko reiks, klausk drąsiai, gal kur MB pakonsultuos,
aš gi teoretikė, o va jis praktikas... Jo firma būtent bendrastatybinius darbus vykdo Čia kad neapkaltintų reklama
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 18, 00:19)
Sklypo geloginį padarėm. Namo projektas jau buvo gavęs statbų leidimą (sklyp pirkm su projektu). bet mes užsimanėm pastumt tą namą kuo labiau į šiaurę, tai prie tų pakeitmų tuo pačiu ir langus kai kur pakoegavom ir stogą supaprastinom. Dabar Architektas serga tai nežinau kada aš čia gausiu pakoreguotą varianą. Jis mums polius papaišė - paskaičiavo, bet man ten pievos. Pvz du poliai po garažo vartais ir po vitrina 3m pločio du poliai. NA žodžiu matos kad tie poliai išdėstyti natsižvelgiant į angų vietą. Rotverkas 60cm, o aš norėčiau kadbūtų 50cm - ekonomiškiau mano manymu, nes bet kuriuo atveju pagal mano paskaičiavimus polius reiks aukštint 10-70cm, pakelt sklypą ir tada dėt rostverką...
Pagal geologiją gruntas jūsų nėra blogas. 1 aukšto namui gręžinių kiekis kelia įtarimą ir teisybė dėl vartų - kam iš viso ten pamatą daryti?... Projektas eskizinis, pamatai tikrai silpnokai padaryti. Turiu įtarimą, kad be konstruktoriaus pagalbos. Jei bus ryt laiko, primesiu kiek apkrovos laiko vienas toks gręžininis pamatas ir kiek apkrovos susirenka į jį. O absoliutinės altitudės nedavė? Kiek tas 0,00 yra lygus?