Ir aš prisistatau į naują temą
QUOTE(Heli @ 2009 11 17, 21:38)
Mes būsim netoli Ringaudų.
O kur konkrečiau?

Mes irgi statomės tame krašte ....
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:12)
o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau...

, detume koridoriuje, virtuveje, pacioje svetaineje butu parketas. Va dar stogas dengiamas bet jau intensyviai galvoju apie vidu...
ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere?
Granitinių grindų labai nesu apžiūrinėjus, bet pas draugus sudėtos marmuro grindys tai superrr atrodo

bet kadangi marmuro kaina (o ypač jo pjaustymo) kosminės, tai mes nusipirkom poliruotas akmens masės plyteles, kurios savo išvaizda kažkiek primena granitą (šviesiai smėlinės spalvos )
Interjerą kuriu pati, išskyrus apšvietimą - jo projektą padarė dizaineris
QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12)
1. man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau

Ir man turbūt nervuotu kaukšėjimas nuo kulniukų
2.Daro:
kainuos
2500
1. Visos poliruotos (blizgančios) plytelės slidžios būna tik užpilus vandens... mes jas dėsim virtuvėje ir hole.
2. oho

negirdėjau dar tokių kainų .... kiek teko domėtis (čia prieš gerus metus buvo), tai geri dizaineriai imdavo po 100-150lt už kvadratą... taigi, standartinis namukas - 200kv*100=20000lt
QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 18, 16:44)
mes irgi ten planavom pirkti

bet nupirkom Ringauduose
Kurioj vietoj jūs?
Na pas mus reikaliukai tokie, kad vaiko vonioj plyteles baigia klijuot (mūsų vonioje jau išklijuota), dažytojai baigia špakliuot (kaip čia lietuviškai pasakyt nemoku

) pirmąjį aukštą (antras jau išdažytas kontroliniu dažymu) ...

kitą savaitę jau lauksim medinių grindų, ir pradėsim kloti antrąjį aukštą
ale vistiek ant Kalėdų niekaip niekaip nespėjam įsikelti ...