Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

QUOTE(Vita @ 2009 11 19, 00:55)
Pagal geologiją gruntas jūsų nėra blogas. 1 aukšto namui gręžinių kiekis kelia įtarimą ir teisybė dėl vartų  - kam iš viso ten pamatą daryti?... Projektas eskizinis, pamatai tikrai silpnokai padaryti. Turiu įtarimą, kad be konstruktoriaus pagalbos.  Jei bus ryt laiko, primesiu kiek apkrovos laiko vienas toks gręžininis pamatas ir kiek apkrovos susirenka į jį. O absoliutinės altitudės nedavė? Kiek tas 0,00 yra lygus?

Niekur nenurodyta absoliutinė altitudė g.gif net senam projekte... mano paskaičiavimais turėtų būti +86,733. 10cm gruntas virš keliuko, 20cm cokolis ir 20cm buterbrodas virš pamato...
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2009 11 19, 09:45)
Mes toj pačioj Artoju g. pusej kaip ir Jonučių miestelis. Pas jus jau kaip ir Ireniškės, ar ne?
Iš čia susirinkusių kol kas artimesnių kaimynių neturim, taip kad kaimynės drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Tikrai taip. drinks_cheers.gif

QUOTE(Džerimi @ 2009 11 19, 11:13)

Marmiete-ziema gryztam menesiui namo, tai pas mus numatomas vatos kisimas i visa nama, ir langai. O toliau kaip ponas D. duos. Dar bandysim issirinkt dailylentes ir nusitept jas kur i garaza ilinde. tai po to gales sukt kas dirbs prie namo. O pas jus? 4u.gif

mes galvojam apie elektros isvedziojima.. ax.gif
Atsakyti
O ivada jau turite name? Mes neperseniausiai daremes, tai visai neblogas zmogelis dare, tarp kitko kazkurios forumietes rekomenduotas. ax.gif Jei kam reiks, sakykit,duosiu kontaktus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms,

jungiuosi ir aš į statančiųjų savo namelius būrį smile.gif Statomės Romainiuose, dar nedaug kas padaryta, antra savaitė kaip mūrija sienas. Bet jau į namą panašu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 11 19, 14:34)
O ivada jau turite name? Mes neperseniausiai daremes, tai visai neblogas zmogelis dare, tarp kitko kazkurios forumietes rekomenduotas.  ax.gif Jei kam reiks, sakykit,duosiu kontaktus. mirksiukas.gif

Taip jau turime thumbup.gif

QUOTE(nerina @ 2009 11 19, 15:12)
Labas visoms,

jungiuosi ir aš į statančiųjų savo namelius būrį smile.gif Statomės Romainiuose, dar nedaug kas padaryta, antra savaitė kaip mūrija sienas. Bet jau į namą panašu tongue.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Prisistatau - musu namelis apie 250 m2 vieno auksto su mansarda, siuo metu truksta stogo dangos, bendrom jegom antrame aukste jau sumurytos pertvaros, dar kelios liko pirmame aukste. Pasidareme juodgrindes, sudejome hidroizoliacija ir apsiltinome balkonus, ale vienas vistiek pro kazkur drekina siena verysad.gif Nors verk. Reikia visas angas uzsidangstyti kol dar snigti nepradejo blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 19 lapkričio 2009 - 19:26
QUOTE(Vita @ 2009 11 18, 23:55)
Nu nemanau kad supratau  g.gif . Kriss iš Kulautuvos gi  ax.gif . O tu kalbi apie Raudondvarį... Va Krisste.by nuo Mamicy per porą kilų, tarp jų &joy namukas, o aš tarp jų į kitą pusę. Nuo Mamicy iki manęs kokie 500m, ko gero smile.gif

tai kaip suprantu kalba eina apie vietą tarp raudondvario ir kulautuvos. einu nuotraukas apžiūrėti. nugi cekavu baisiai.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 11 19, 00:32)
Vidaus paviršiaus šiluminė varža 0,130
Kalkių tinkas 0,025
Rokų keramikos blokelis KS25  1,404
Paroc UNS 37z 2,703
Paroc WAS 35 1,351
Oro tarpas  0,000
Apdailinės plytos 0,000
Išorės paviršiaus šiluminė varža 0,040
--------------------------------------
Sienos visuminė šiluminė varža 5,65

Stogo varža apie 7.0 pas jus. Reikalaujama pagal STR varža yra 6,344 m2K/W

Grindims pakaktų ir 10cm smile.gif

Aciu Vita mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš prisistatau į naują temą smile.gif

QUOTE(Heli @ 2009 11 17, 21:38)
Mes būsim netoli Ringaudų.

O kur konkrečiau? ax.gif Mes irgi statomės tame krašte .... ax.gif

QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 23:12)
o ka jus manot apie granitines grindis, jos blizga siek tiek, MB svaigsta, as net nezinau, niekur nemaciau... ax.gif , detume koridoriuje, virtuveje, pacioje svetaineje butu parketas. Va dar stogas dengiamas bet jau intensyviai galvoju apie vidu...
ir dar, ar pacios interjera kursites, gal zinot kokia nebloga interjero dizainere?

Granitinių grindų labai nesu apžiūrinėjus, bet pas draugus sudėtos marmuro grindys tai superrr atrodo wub.gif bet kadangi marmuro kaina (o ypač jo pjaustymo) kosminės, tai mes nusipirkom poliruotas akmens masės plyteles, kurios savo išvaizda kažkiek primena granitą (šviesiai smėlinės spalvos )
Interjerą kuriu pati, išskyrus apšvietimą - jo projektą padarė dizaineris smile.gif

QUOTE(irisas @ 2009 11 18, 00:12)
1. man tai granitinės grindys atrodo labai slidžios, bet nesu susidūrus, tai nežinau  g.gif Ir man turbūt nervuotu kaukšėjimas nuo kulniukų  lotuliukas.gif
2.Daro:
kainuos 2500

1. Visos poliruotos (blizgančios) plytelės slidžios būna tik užpilus vandens... mes jas dėsim virtuvėje ir hole.
2. oho blink.gif negirdėjau dar tokių kainų .... kiek teko domėtis (čia prieš gerus metus buvo), tai geri dizaineriai imdavo po 100-150lt už kvadratą... taigi, standartinis namukas - 200kv*100=20000lt g.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2009 11 18, 16:44)
mes irgi ten planavom pirkti smile.gif bet nupirkom Ringauduose smile.gif

Kurioj vietoj jūs? ax.gif

Na pas mus reikaliukai tokie, kad vaiko vonioj plyteles baigia klijuot (mūsų vonioje jau išklijuota), dažytojai baigia špakliuot (kaip čia lietuviškai pasakyt nemoku unsure.gif ) pirmąjį aukštą (antras jau išdažytas kontroliniu dažymu) ... ax.gif kitą savaitę jau lauksim medinių grindų, ir pradėsim kloti antrąjį aukštą smile.gif
ale vistiek ant Kalėdų niekaip niekaip nespėjam įsikelti ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2009 11 19, 15:12)
Labas visoms,

sveika prisijungusi, vadinasi mes artimiausios kaimynes turetume buti 4u.gif kokioje gatveje statotes?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 11 19, 23:08)
Ir aš prisistatau į naują temą  smile.gif

Smagu, kad atsiranda kraštiečiųsmile.gif Išsiaiskinom su Diija, kad kai (kada nors) apsigyvensiu savo kaime, tarp mūsų bus apie pora km.

Smagu kad kai kurios iš Jūsų darbuose jau įpusėjusios, kai kurios jau baiginėja, o manęs šitas visas "džiaugsmas" dar laukia. Jau nuo pat pradžių atsiranda visokių nesusipratimų, trukdžių, net nežinau kaip man užteks kantrybės viskam...
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2009 11 20, 13:10)
Smagu, kad atsiranda kraštiečiųsmile.gif Išsiaiskinom su Diija, kad kai (kada nors) apsigyvensiu savo kaime, tarp mūsų bus apie pora km.

Smagu kad kai kurios iš Jūsų  darbuose jau įpusėjusios, kai kurios jau baiginėja, o manęs šitas visas "džiaugsmas" dar laukia. Jau nuo pat pradžių atsiranda visokių nesusipratimų, trukdžių, net nežinau kaip man užteks kantrybės viskam...

užteks manau tos kantrybės mirksiukas.gif nors mes dar irgi tik pradinokai statybose, bet pastebėjau, kad po truputį užgrūdina statybos, jau ir dabar nebe taip karštligiškai į viską reaguoju kaip pačioj pradžioj... ax.gif
Atsakyti