Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

dėl vienkartinių, kuriuos ir pati naudojau žindydamą pirmąjį, tai jei nieks dar to nepadarė, norėčiau perspėti, jog dažnai ant pakuočių mažomis raidelėmis būna parašyta, jog juos naudojant prieš kiekvieną maitinimą būtina apsiplauti krūtis. Aš kažkaip žinodama, jog plovinėjimai sausina odą ir gali speneliai pradėti trūkinėti, bla bla, to kažkaip nedarydavau ir ką jūs manot - nors keisdavau tikrai labai dažnai, netaupiau, vieną kartą pastebėjau, kad visas laukelis aplipęs tais chemikalinio gelio trupinukais. O Dieve, tai reiškia, gali būti, kad vaikas sau jų jau iki tol sėkmingai prisivalgęs... Na bet nieko, gyvas sveikas iki šiol. Bet antram jau naudoju daugkartinius. Tiksliau naudojau, kol pieno upės neplūdo - tada meldžiausi penkiagubiems muslino vystykliukams arba paprasčiausiems rankšluostėliams smile.gif
Taigi naudokite kas jums patogiau/ekonomiškiau/prieinamiau. Bet būkit atsargios tiesiog, apsižiūrėkit dėl tų superabsorbento "gabaliukų"
Atsakyti
Man geriausi vienkartiniai - chicco. Bet pastoviai juos naudojau iki 3 men. Dabar naudoju tik retkarciais, nes jau nebe taip reikia, kaip pradzioje.
Atsakyti
Aš irgi vienkartinius naudojau, tai man geriausi Johonson's baby ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2011 04 27, 20:16)
Aš irgi vienkartinius naudojau, tai man geriausi Johonson's baby  ax.gif

Pritariu, kiek bandziau, sitie labiausiai tiko, nepratekedavo, kas su kitais ypac pirmais menesiais nutikdavo... smile.gif
Atsakyti
man irgi patiko Johonson's baby iklotai, o dabar tai naudoju daugkartinio naudojimo.
Atsakyti
Man tai chicco super ir tommee tippy neseniai išbandžiau ir labai patiko. Taupumo sumetimais ir canpolo iklotukai visai neblogi, kai esi namuose.. Bet jonhson man visai nepatiko, nežinau schmoll.gif
Atsakyti
nors buvau nemažai prisipirkusi įdėkliukų, man jų praktiškai neprireikė
Atsakyti
Išbandžiau daug, tačiau geriausi man Chicco.
Atsakyti
QUOTE(idzide @ 2011 04 01, 17:51)
naudoju vienkartinius tommi tippy  thumbup.gif

Esu ir situos isbandzius, is pradziu pasirode visai nieko, bet su jais yra tas slapumo pojutis. Del to man labiau tiko Jonsons baby, kol neisbandziau Libero, jie man superiniai, geresniu kol kas neatradau, o isbandziau tikrai daug ax.gif
Canpol daugiau niekad nepirkciau schmoll.gif Chicco irgi patiko, tokie plonyciai. Nuko tik Ultra dry, ne tie paprasti. Avent daugkartiniai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim ax.gif Kadangi pienelis vis dar labai gausiai bėga (praėjus 4,5mėn. po gimdymo), įdėkliukai yra nepakeičiamas ir labai reikalingas dalykas. Iškart po gimdymo pradėjau naudot draugės padovanotus Jonsons vienkartinius įklotukus ir labai džiaugiausi, kad puikiai sulaiko (nors vaizdelis užsidėjus plonesnę palaidinukę nekoks). Tada išbandžiau Bella, galėjau ir nebandyt, nes nuolat buvau šlapia... Grįžau prie Jonsons, o dabar teko susipažinti su Tommie Tippee įklotukais ir esu šokiruota bigsmile.gif Nerealiai gerai sulaiko, minkšti, malonūs, net nejaučiu, kad juos turiu ir daug ilgesniam laikui užtenka (Jonsons turėdavau keisti kas 2-3val.). Taigi be galo džiaugiuos savo atradimu ir visoms labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Gavau dovanų Lansinoh įklotus, tai tikrai patiko-dideli, ir labai plonyčiai.
Atsakyti
Labai patinka Libero, taip pat geri Nuk, Johnsons. thumbup.gif

O Canpool babies tai kazkoks nesusipratimas doh.gif protest.gif
Atsakyti