Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

QUOTE(Lauritaaa @ 2011 01 22, 23:24)
As tai labai patenkinta Johnsons ikloteliais, bet paskaiciau cia pas jus kad daukartiniu buna , as net nezinojau blush2.gif Tai kur ju galia isigyti ? As neuzmaciau kazkaip niekad , buciau jauciu jau pasiemus tokias pabandymui ax.gif

http://www.vaikams.eu/lanacare-iklotai

Daug kur jų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligorija @ 2011 01 07, 11:31)
audojau Nuk, tai prastai sugeria, Avent - neblogi, bet galima ir pigesniu susirasti, Johnsons buvo geriausi, bet ju daug reikedavo. Tuomet isigijau AVENT daugkartinius, tai thumbup.gif , gerai sugeria, lengva isskalbti.

Matai kaip skirtingai, Avent daugkartinių negaliu naudoti, man jie mažai sugeria, o kartais net prilmpa, kai pienukas sudžiūna, ne, nepatinka jie man, padėti gražiai guli.
O Avent daugkartiniai labai geri, dar Johnsons nieko, NUK tai nepatiko.
Atsakyti
Is vienkartiniu isbandziau labiausiai isgirtus: Johnsons, Avent, Chicco ir Tomee Tippee. Galiu pasakyti, kad Johnsons ir Avent nera ko lyginti su Chicco ir Tommee Tippee, bet vis tiek pirma vieta atiduociau tik Chicco, jie laaaabai geri thumbup.gif
Pradzioje dar labai padejo Avent pieno surinkejai, bet su jais nepamiegosi, tai tekdavo naudoti iklotelius, o kai speneliai uzgyje tai daug paprasciau su ikloteliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 01 03, 12:40)
Avent baisiai stori. O Chicco pas mus nera.
Geriausi man Tommee Tippee ir Lansinoh (bet nzn ar tokiu Lt yra). Jie plonyciai ir super gerai sugeria.

Na šį nestuke.gif matau, kad šitie pas mus naujiena, visai gundausi išbandyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Somewhere over the rainbow @ 2011 01 06, 16:41)
Asmeniškai man patys geriausi buvo Johnson's thumbup.gif Bandžiau ir Nuk'o, ir Avent'o, ir Canpol baby, ir dar kažkokius nežinomus, bet nei vieni nebuvo kaip J&J ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi jie geriausi buvo, nes ir kiti kiek bandziau tai vis tai jie suplysdavo - tada apsipukuodavo speneliai ir tekdavo eiti praustis pries maitinant doh.gif Jonsons geriausiai mans ugerdavo ir svarbiausia nesuplysdavo thumbup.gif
Atsakyti
Man patys geriausi buvo Chicco.Yklotus naudojau kai maitinau pirma savo mergaite.Dabar turiu antra mergyte,bet iklotu nenaudoju,tik pieno surinkejus.
Man pienas daugiausia bega, kai is vieno valgo,tuomet is kito bega.Maitinat as uzsidedu ant vieno p. pieno surinkeja,po to isbegusi pienuka sumaitinu.Taip issaugau visus pienuko lasus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2011 02 26, 15:58)
Man patys geriausi buvo Chicco.Yklotus naudojau kai maitinau pirma savo mergaite.Dabar turiu antra mergyte,bet iklotu nenaudoju,tik pieno surinkejus.
Man pienas daugiausia bega, kai is vieno valgo,tuomet is kito bega.Maitinat as uzsidedu ant vieno p. pieno surinkeja,po to isbegusi pienuka sumaitinu.Taip issaugau visus pienuko lasus. biggrin.gif

Šaunuolė, kodėl man taip nedašuto g.gif

Išbandžiau ir aš daug rūšių: Tommie Tippee, Johnson, Nuk, Avent, Campol Babies...
Labiausiai patiko TT ir Johnson.
Atsakyti
QUOTE(čia-čia-čia @ 2011 01 21, 12:26)
Pabandžiau pradžioj vienkartinius, tai feee  doh.gif  Paskui "atradau" daugkartinius šilko/vilnos super  thumbup.gif , į nieką nekeisčiau, pasiteisino visu 100 proc.  smile.gif

ir as antra vaika zindydama naudoju siuos, ekologiskus. Pasiteisino visais atvejais, niekas neprabega ir t.t. O su pirmagime tai naudojau avent vienkartinius- tai susdavo krutys siaubingai, galiausiai prie viso to man nustate, kad mano piene rastas auksinis stafilokokas doh.gif tuo negalejau patiketi tada, negaliu ir dabar, bet man paaiskino, kad nuo tu ikloteliu galejo prisideti, nes labai sunta krutine ir bla bla... To pasekme- uzburtas ratas vaiko sunkiu ligu, t.y. sukeltu auksinio stafilokoko. Todel antra karta jau pasimokiau, naudoju tik daugkartinius, o ir tai- dazniausiai tik tada, kai jauciu "pareinancia" srove, dazniausiai artejant zindymo laikui. :)tokia mano patirtis.
Atsakyti
NUK labai nepatinka schmoll.gif O Johnsons man super thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju daugkartinius įklotėlius, žymiai pigiau smile.gif
Atsakyti
Anksčiau naudojau vienkartinius, dabar nusipirkau "Avent" daugkartinius - esu jais patenkinta 4u.gif
p.s. tikrai žymiai pigiau gaunasi negu pirkinėtis tuos vienkartinius ir išmetinėt...
Atsakyti
QUOTE(LukAdrija @ 2011 03 13, 18:08)
Aš naudoju daugkartinius įklotėlius, žymiai pigiau  smile.gif

Jei nedaug pienuko isbega, tai gerai daugkartiniai, bet jei daug, tai ne schmoll.gif Man pro daugkartinius viskas prabegdavo ir kasdien tekdavo bent du kartus persirengti. Tad iki siol naudoju vienkartinius - chicco.
Atsakyti
naudoju vienkartinius tommi tippy thumbup.gif
Atsakyti