Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

As tai ir uz chicco ismaitinau sunu 1m.3 men. tai super man jie.
Atsakyti
Asmeniškai man patys geriausi buvo Johnson's thumbup.gif Bandžiau ir Nuk'o, ir Avent'o, ir Canpol baby, ir dar kažkokius nežinomus, bet nei vieni nebuvo kaip J&J ax.gif
Atsakyti
audojau Nuk, tai prastai sugeria, Avent - neblogi, bet galima ir pigesniu susirasti, Johnsons buvo geriausi, bet ju daug reikedavo. Tuomet isigijau AVENT daugkartinius, tai thumbup.gif , gerai sugeria, lengva isskalbti.
Atsakyti
Aš tai kartais naudoju vienkartinius, bet siaip tai dažniausiai dabar pradėjau naudoti ir pamegau daugkartinius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna69: 07 sausio 2011 - 23:54
O man jau kuri laika nebereikia, nes nebebega pienukas pats.
Atsakyti
Pradzioje maitinimo naudojau vienkartinius. Labai begdavo pienas,tai isbandziau daug visokiu. Del sugerimo kazko neisskirciau, nes daznai visus reikedavo keisti. Va buvau gavusi is uzsienio (tik firmos nepamenu) tai ju tikrai ilgiau uztekdavo. Kadangi pienas labai bego nusipirkau daugkartinius. Paskaiciavau, kad taip labiau apsimoka. Asiku po plovimu prarado forma, bet buvo gerai.
Ar vienkartiniai, ar daugkartiniai jie matosi is po drabuziu jei apisrengi ploniau verysad.gif Man tai didziulis minusas
Dabar jau senokai nebenaudoju, nes tik kartais pienukas bega is kaires kai maitinu desine krutmi. Bet tada tiesiog prisidedu merliuka kol pavalgo ir viskas. smile.gif
Atsakyti
man labai patiko avent plastmasiniai su silikonu.

kai maitini ir lasa pienas.
o jei nemaitini tai vienkartiniai tada, jei nebega upeliu. nes sunta nuo tu vienkartiniu slapumo
Atsakyti
Pabandžiau pradžioj vienkartinius, tai feee doh.gif Paskui "atradau" daugkartinius šilko/vilnos super thumbup.gif , į nieką nekeisčiau, pasiteisino visu 100 proc. smile.gif
Atsakyti
As tai labai patenkinta Johnsons ikloteliais, bet paskaiciau cia pas jus kad daukartiniu buna , as net nezinojau blush2.gif Tai kur ju galia isigyti ? As neuzmaciau kazkaip niekad , buciau jauciu jau pasiemus tokias pabandymui ax.gif
Atsakyti
Lansinoh vienkartiniai - patys geriausi. Plonyciai, svelnus, bet gana dideli - gerai sugeria, naturaliai atrodo - ne taip, kaip su kitais, kur net per bliuzele matosi.
Atsakyti
chicco super thumbup.gif
Atsakyti
MASMI- as tokius naudoju ekologiskus man geriausi thumbup.gif
Atsakyti