Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

QUOTE(Sunny Day @ 2012 04 02, 20:59)

Aciu 4u.gif o kokia kaina mazdaug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2012 04 03, 08:37)
Aciu  4u.gif o kokia kaina mazdaug? ax.gif

50vnt apie 19Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patys geriausi Johnson, Libero nepatiko,prastokai sugeria piena ir neleidzia odai kvepuoti... verysad.gif
Atsakyti
o man patys geriausi BABYDREAM super tiesiog, naudojau jonsons bet jie lipo ir velesi prie krutines o sitie tiesiog nuostabus ir beje labai pigus 30vnt tik 8lt(jei neapsirinku)
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 03 24, 20:17)
man tai labiausiai patiko avent gaubtai tik kad su jais vasara i lauka neiseisi labai matosi reikia rubus prie ju taikyt o namie tai super net pamirsti kad juos turi ir plius pienas kaupiasi

o sakykit ar "neissitasko" pienas per juos namie bevaikstant, pasilenkiant ir siaip judant? man kazkuri mamyte sake kad reikia ramiai su tais gaubtais buti, kitaip issitasko ax.gif
bandau susirinkti reikalingas prekes iki gimdymo tai noriu pasiklausineti kurie tie surinkikliai geresni? ax.gif

del sugereju - gal galit patarti pradziai kuriuos tureti kad pagriauzti speneliai normaliai draugautu su jais?
eik supratau is esamu atsiliepimu tai Lansinoh, chicco ir Libero nesivelia ir nelimpa prie speneliu? g.gif
Atsakyti
Man labiausiai tiko Chicco, prasčiausi pasirodė Jonson.
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2012 05 15, 17:40)

bandau susirinkti reikalingas prekes iki gimdymo tai noriu pasiklausineti kurie tie surinkikliai geresni?  ax.gif

Gal Jums jų visai nereiks, tai kam pinigėlius veltui mėtyti ax.gif

Atsakyti
Man labiausiai patiko CHICCO smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo naudojau Canpol, tik kad dažnai keisti tekdavo, nes labai greitai prisipildydavo. Bet šiaip nei prabėgdavo, nei lipdavo. Vėliau naudojau Johnson, bet jie prilipdavo prie spenelių. Dabar nusipirkau Libero, šitie nelimpa, o ir pienelio nebe taip daug išbėga, tai neturiu problemų ir dėl sugėrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleila @ 2012 04 08, 11:01)
Man patys geriausi Johnson, Libero nepatiko,prastokai sugeria piena ir neleidzia odai kvepuoti... verysad.gif

Man ir JOHNSONS patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau daug kokius labiausiai patiko Lansinoh idekliukai, johnsons irgi faini, tik kartais veliasi. sugeria gerai pienuka smile.gif
Brittan firmos pigus ir geri
Canpol mazas sugeriamumas,nepatiko man jie.
Avent firmos nieko ipatingo nepastebejau
Atsakyti
patogiausi ir geriausi man tomme tippy - dideli, gerai sugeria, neprabega, zodziu tik tie man asmeniskai 4u.gif
Atsakyti