Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

as pirkau iklociukus is ekologiskos parduotuves su vilna. Labai patiko, abiems vaikams naudojau. Silta ir gera.
Atsakyti
Labiausiai patinka Chicco ir Avent. Avent brangoki, todel renkuosi Chicco. Bandziau Canpol - nepatiko, visu pirma nekvepuoja oda su jais, o ir piena prastai sugeria, visalaik perbega doh.gif
Atsakyti
man labiausia patinka johnsons, pirkau pabandymui tome tippy, na nelabai amn jie schmoll.gif pliusas, kad jie ploni, nepatiko ta plėvelė blush2.gif o šiaip stengiuos naudoti daugkartinius avent, ypač kai būnu namie ir žiemą, nes po plonais drabužiais jie nekaip atrodo doh.gif
Atsakyti
Johnsons nepatiko, prilimpa prie spenelių ir šie apsivelia kažkokiais plaušeliais.
Tommee tippee labai dideli, susiveldavo liemenėlėj, nepatogu.
Nuk sugeria nedaug, greit permirksta, prateka ir (.)(.) kažkokie šlapi būdavo.
Man geriausi Libero thumbup.gif Sugeria daug ir gerai, neprilimpa, niekas nesivelia smile.gif
Atsakyti
man tai pieno belekiek begdavo tar maitinimu... tik chiko spedavo tiek sugerti,, ir tai ne visalaik.. doh.gif
Atsakyti
Atsiprasau, bet gal kam reikia? smile.gif

Parduodu
NAUJA vienkartiniu AVENT iklotu i liemenele pakuotę (24 vnt).
Kaina 15 Lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 09 gruodžio 2012 - 08:58
Aš naudojau jonsons baby, man jie patiko labiausiai, bandziau dar kitokiu ,,noname'iniu'', bet jie buvo kieti, siurkstus ir visai nesugerdavo pienuko.
Atsakyti
Neradau geresnių už Lansinoh thumbup.gif bandžiau Tommee, Chicco, Johnson's, Nuk, bet vėl grįžau prie tų pačių rolleyes.gif brangesni, tačiau sunaudoju jų mažiau, nes puikiai sugeria, forma ir dydis labai tiko wub.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko chicco, visi kiti prasti, apie visus pigiausius tai net nesneku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2012 12 14, 19:23)
Man labiausiai patiko chicco, visi kiti prasti, apie visus pigiausius tai net nesneku doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man geriausi Libero smile.gif
Atsakyti
Man irgi Libero patiko, jų ir kaina nebloga. Ir AVENT ir CHICOO geri, bet brangesni.
Atsakyti