Man irgi labai patiko Johnson ikloteliai, gerai sugerdavo
dar kazkokius keliskart pirkau, bet nebepamenu kokios firmos, bet ir tie buvo nieko
As tai naudoju Chicco, man patys geriausi. Kaskada bandziau kitokiu nusipirkt, bet vaiksciojau pastoviai slapia
Jau daugiau kaip 3 men draugaujam, nes pienukas dar vis bega pats.
FYI - Eurovaistinese Johnson produkcijai 20% nuolaida, tai iklotukai kainuoja ~11lt
Reikes nusipirkti. Beje, pries savaite ir Prismoje irgi akcija buvo, tai kaina irgi panasi gavosi.
O siaip ir sitie man ne stebuklas, jei jau smarkiai teka pienas, tai ir sitie pro sonus praleidzia, nespeju keisti
O be to, man spenelis kazkaip buna prilimpa prie tos medziagytes, tai nemalonu kol atlipinu, gal per greitai po maitinimo apsirengiu, tai pridziuna
Reikes nusipirkti. Beje, pries savaite ir Prismoje irgi akcija buvo, tai kaina irgi panasi gavosi.
O siaip ir sitie man ne stebuklas, jei jau smarkiai teka pienas, tai ir sitie pro sonus praleidzia, nespeju keisti
Nusipirkau daugkartinius AVENT įklotus ir visai nesigailiu - jie brangesni, tačiau skalbiami, todėl tikrai greitai atsiperka; naudoju tuos pačius seniau pirktus įklotus jau su antru vaiku
QUOTE(sandrulle @ 2010 01 13, 20:26)
Tommee Tippee man pirmoje vietoje
O kiek jie kainuoja?
As naudojau AVENTo daugkartinius
bet man visiskai nepatiko
visu pirma tai nezinau kokio storumo liemeneles reiketu, kad jie nepersimatytu, visu antra tai man jie kazkaip dirgindavo .. ir siaip... geriau jau man budavo tarybiniai metodai - merliukai apsiuti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 09, 14:19)
O kiek jie kainuoja?
Pati ir atsakau
Nors ir senokai tai buvo
, bet gerai pamenu, jog man tiko ir Avent, ir Johnson firmos, gal Avent'u geriau sugerdavo, nes pienuko turejau pakankamai iki metuku, tai aktualu buvo iseit i miesta ir nesuslapti.Oj, kaip jum smagu, besirupinanciom tokiais dalykais
Noreciau ir vel pajust ta malonuma, kai kudikis zindzia kruti...Reikes kalbint vyra
As taip pat nemazai isbandziau, bet man labiausiai patiko Tommee Tippee (ploni, bet labai gerai sugeria), antroje vietoje - Chicco. Abieju siu firmu iklotukai didesni, tai ir truputeli pavaziavus i soneli neivyksta jokia avaraija
.
Aš dabar atradau masmi, tai labai džiaugiuosi