Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

Chicco first.gif (60 vnt tik 32lt todel jie net pigiausiai gaunas uz sekancius)
Nuk ultra dry second.gif (truksta siek tiek dengiamojo ploto)
Avent third.gif (storoki i mazoki)
Atsakyti
Na, turbūt būsiu nelabai populiari, aš nusiperku pigiausių Bella įklotų (20 vnt apie 2,50 Lt), kerpu juos pusiau ir klijuoju į liemenėlę. Anksčiau pratekėdavo, bet išmokau įsikloti, o kadangi labai pigu, tai galima dažniau keistis. thumbup.gif Čia toks mano antikrizinis planas. Jei reikia "į žmones" išeiti, dedu "Nukus". Bet šiaip man šie įklotai atrodo absurdiškai brangūs. blink.gif
Atsakyti
as irgi dar ieskojimuose to geriausio/pigiausio varianto. Su viduriniaja naudojau johnsom ir nuk, bet dabar johnson nebepatinka, nes jeigu ilgiau pabuna, tai pasitrina tas virsutinis sluoksnis, ir speneliai apsivelia kazkokiais pukeliais, o jei vaikuti reik maitint kazkur kur nera galimybes apsipraust, tai ir ner kur detis...
Atsakyti
Geriausi ir pigiausi man tik daugkartiniai. Labai patogu. Isskalbi kai plauni rankas, isdziusta greitai. 6 vnt Avent. As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima. O del daugkartiniu iklotu, tikrai nesigailesit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edna: 17 kovo 2010 - 10:31
QUOTE(aissttee @ 2010 02 02, 02:07)
Man irgi labai patiko Johnson ikloteliai, gerai sugerdavo thumbup.gif dar kazkokius keliskart pirkau, bet nebepamenu kokios firmos, bet ir tie buvo nieko smile.gif

Johnson naudoju drinks_cheers.gif Man patinka, tad kitu ir nebandau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man geriausi Avent, o Nuk pats didziausias s... Jie gal tinka, jei nedaug pienelio isbega, teko man su jais is miesto grizti visai permirkusiai doh.gif Johnson nebandziau, nes bijau susimauti kaip su Nuk. tongue.gif

Pritariu, kad labai brangu, bet be ju as niekaip neapsieiciau.
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2010 03 15, 14:15)
Na, turbūt būsiu nelabai populiari, aš nusiperku pigiausių Bella įklotų (20 vnt apie 2,50 Lt), kerpu juos pusiau ir klijuoju į liemenėlę. Anksčiau pratekėdavo, bet išmokau įsikloti, o kadangi labai pigu, tai galima dažniau keistis.  thumbup.gif  Čia toks mano antikrizinis planas. Jei reikia "į žmones" išeiti, dedu "Nukus". Bet šiaip man šie įklotai atrodo absurdiškai brangūs.  blink.gif

del kainos tai drinks_cheers.gif ir ne visada kas bragu yra gerai. isbandziau ir LOVI iklotukus, 40vnt -19lt, nu galvoju, jau turbut labai neblogi turetu buti biggrin.gif O jie tik kiek didesni nei NUK, bet viskas slampa lygiai taip pat kaip su NUK doh.gif Matyt ten tokia kaina uz ipakavima, nes kiekvienas i maiseli idetas ir dezute grazi doh.gif
chicco kol kas nebandziau, vis kokiais kitokiais susigundau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 11 18, 08:56)
O aš naudoju Johnsons  thumbup.gif Puikiai sugeria ir švenlnūs.

ir aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labiausiai tiko Chicco thumbup.gif jie vieninteliai kurie tikrai gerai sugeria,isbandziau daug rusiu,Nuko teko keisti po poros valandu,buvau visa slapia doh.gif
Atsakyti
sia savaite maximoj Johnson's 25proc. nuolaida, tai uzsipirkit kam sitie tinka biggrin.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi praktiskai visus musu rinkoje esancius. Mano verdiktas: geriausi yra Chicco ir Tomme Tippee, prfasciausi Bella (jie man tiesiog prilimpa prie spenelio) ir Canpol (atsiranda nemalonus kvapas, greitai permirksta).
Atsakyti
as naudoju Fixies, ju kaina beveik 10,5lt, 30vnt, bet man jie labai patinka. smile.gif uzsisakineju vaistineje internetu ir dar tasku gaunu. smile.gif labai geri, yra lipdukas, tai prisiklijuoja ir "nepabega".
Atsakyti