Įkraunama...
Įkraunama...

Dėlionės - puzzles

Labai patinka dėlionės. Dėlioja 54, 60, 72 ir 80 detalių.
Atsakyti
maniskiui labai patinka deliones smile.gif greitai ir lengvai sudeda is 54,60 bando ir is 80!
Atsakyti
maniske delioja 100 smile.gif
Atsakyti
Maniškis turi daug dėlionių, bet kažkaip jis jomis šiuo metu nesidomi. Nes dabar lego pas jį "periodas" biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui dabar 2,8 metų ir darželyje auklėtoja sakė, kad laisvai sudeda iš 54 ir 60. Bet kadangi namuose daugiausiai turime tik 36, tai dėliojant jis užtrunka iki 10 min. unsure.gif Reikės nupirkti jau didesnių, kad ir namuose turėtų ką veikti smile.gif Bet šiaip tai čia jo mėgstamiausias užsiėmimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 10, 12:19)
mūsų mergina dėlionių gerbėja nuo pirmų dienų. dabar 4,5 metų, sudeda 260 detalių. daugiau dar nepirkom, gal irgi jau sudėtų biggrin.gif

Nu geras.... šaunuolė Jūsų panelė bigsmile.gif Mano sesės berniukui tiek pat metų, bet sudeda pats ir tai padėti reikia tik iš 25 unsure.gif Bet dabar, kai pabuvo pas mus svečiuose, tai irgi pradėjo daugiau dėlioti - turbūt "užsikrėtė" biggrin.gif
Atsakyti
maniskiui 4 m. jam irgi labai patinka puzles,sudeda 50-100 detaliu tai laisvai,o dydesnem,reikia pagalbos wub.gif
Atsakyti
mano suneliui 2,9m, didziausia musu delione 48 detaliu, bet lengvai sudelioja ax.gif kai ja pirkau galvojau, na, kiak didesne, gal siek tiek prie jos uztruks, bet ne, labai greitai sudeliojo..
Atsakyti
Mano dukryte 2, 4 metu sudeda pati 24 daliu.
Atsakyti
mano dukrytei 4.5 metuku labai jai patinka deliot puzzles. delioja 60,80,120,150 didesniu kol kas neturi smile.gif
Atsakyti
Manajai 5m. siemet kaledu senio prisiprase puzzliu, tai kai prinese doh.gif . Delioja 80,120, 150, 250 ir 300 ir dar 500.Iki 250 detaliu pati sudelioja, bet 300 ir 500 jau mama turi kartu deliot , nes per sunku, tai darbelio ir teveliam netruksta.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabava: 29 sausio 2010 - 18:07
dukrytei 4.5 m. tai lengvai ir gan greitai delioja iki 120 detalių, daugiau neturime nes kažkaip jau šita deliojimo manija praėjo...bet manau ir daugiau sudėtu , jai tai puikiai išeina, tik jai suprantoma taktika lotuliukas.gif
Atsakyti
Mazajai bus 5 m.Didziausia turim 120 daliu,tai sudeda lengvai.Didesniu nebandem pirkti rolleyes.gif
Atsakyti