Įkraunama...
Įkraunama...

Dėlionės - puzzles

QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 02 18, 15:49)
šeip mėgsta delioti ir puzles kaladėles thumbup.gif
user posted image

Mes tokias turim,bet mano beveik keturmetė mergina jų nemėgsta,aplamai kaladėlės nėra mėgiamos unsure.gif
Atsakyti
Reiks savo dvimečiui pamėginti nuprikti 20-ties ax.gif Kažkaip nebandėme net
Atsakyti
Maniškė 100 dėlioja, jau pirksim didesnę ax.gif
Atsakyti
Maniškiai irgi mėgsta, tik visi skirtingo sudėtingumo biggrin.gif
Atsakyti
delioja, bet reikia pagalbos. turim 24 daliu puzle. labai megsta toki kaip kilimuka kur skaiciukai viduryje. ta sudeda be pagalbos. ir skaicius taip ismoko smile.gif
Atsakyti
mano kleckas 1.7metuku,bet deliones jam smagiausias uzsiemimas... bet mes dar tik tas kur istatyti reikia,ne puzles... spalvas visas is kart sustato i vietas... gyvunelius...

QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 02 18, 13:49)

gal galite pasaykti kur galima isigyti siu kaladeliu-delioniu? bigsmile.gif pamenu kai apti vaikas buvau,tokias turejom...
Atsakyti
mano panelyte 2.8m is antro karto sudedda 60 detaliu puzle su katinais. du menesius tai be puzliu negalejo gyventi, dabar kai geras oras reciau delioja.
Atsakyti
maniskei beveik 4, deliones labai pamego nuo 3 metuku pacias lengviausias, tai pamazu vis einam prie sunkesniu
Atsakyti
Dar nėra dviejų metukų. Tai dėliojam medinį teletabių dėlionę iš 9 detalių. Dažnai pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Pas mus su puzlem pamisimas tiesiog, net per miegus ju praso biggrin.gif pirma is dvieju daliu susidedancia nupirkom vos 1,4m, tai net keista bet neturejo ka veikt, buvo per lengva, 1,6m nupirkom knygute su pasakom ir kiekvienam lape yra puzle is 12 daliu, po savaites deliojo ja super greitai, tada ja liepiau det ant zemes kad po apacia nebutu paveiksliuko, maniau sutaupysiu pinigu ir ilgiau kuisis, deja... dabar mums 1,10m ir delioja 30 daliu, visai neblogai sudeda, tik dar truputeli reikia pagalbos, tikiuosi si ilgiau uzsilaikys.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(twix'e @ 2010 03 23, 16:11)
Maniškė 100 dėlioja, jau pirksim didesnę  ax.gif

oho,tai saunuole jusu mergina,maniskis tik is 50 tesustato ir tai papraso pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
mano zuikis irgi pamises del puzliu,pirmaja gal 3gavo dovanu,masciau kad jam dar bus per sunku,bet jis ta rinkinuka is 24,36 ir48daleliu atrodo jei neklystu sudeliojo per kelias minutes...tada supratau,kad as visiskai neteisi,uzkart nupirkom 80,pasedejo gal pusvalanduka ir vualia viska sudeliojo...dabar jam beveik 6 kuo puikiausiai deliojame iki 300detaliu,5ooo jau su pagalba,o 1000detaliu tai dlioja mam o jis prikimba deliot smile.gif tai galima sakyti vienintelis uzsiemimas prie kurio jis gali sedet valandu valandas smile.gif
Papildyta:
pasitaisau 500 detaliu puzle 4u.gif
Atsakyti