Įkraunama...
Įkraunama...

Dėlionės - puzzles

Mano dukryte 3,6 m. lengvai sudeda 70 daliu, 100- su nedideliais musu komentarais smile.gif
Atsakyti
dazniausiai 120, 250 reikia pagalbos :-)
Atsakyti
sunui 4m.sudeda is 160 detaliu thumbup.gif
Atsakyti
Na maniškis dar labai mažiukas, 1,9m, bet mėgsta tokias kūdikiškas dėliones, kartais užsisėdi gerą valandą... biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytei 4 metukai,80 detaliu gan greitai sudelioja thumbup.gif
Atsakyti
Merginai 3,8 sudeda 160 detaliu smile.gif
Atsakyti
Mano mažajai 4 metukai tai kaip čia raše pas mus tas pats 80 detaliu sudelioja kol naujenos eina vakare per televizoriu, aplamai laabai patinka puzli delioti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
šiuo metu deliojame 80 ir 100 daliu puzzles thumbup.gif viresnelis 4m, tai jau užsimerkes sudeda,bet smagu kad ir musu mažylis 3 m, jau pradejo delioti taisiklyngai,išmoko iš brolio thumbup.gif na gal kiti vaikai 3 metuku jau gerai delioja,bet mes tai tik dabar pradejome delioti ir tai labai dziugina nes ir vaikui puiki veikla ir atradimas,pats dziaugiasi kad iseina g detales sudeti i savas vietas thumbup.gif na o viresneliui tai nera problemu bet kokia sudeti,labai megiamas užsiemimas kaip ir daugelio vaikų thumbup.gif
Atsakyti
pradėjo delioti nuo 2,5, bet tokias paprastutes 4u.gif , vėliau prie sunkesnių ir smulkesnių thumbup.gif thumbup.gif , nuo kokių 4m buvo labai pamėgęs delioti, ir kai ateina draugai tai padalina puzles ir delioja kuris greičiau sudelios thumbup.gif thumbup.gif , mėgstamiausios puzlės yra su disnėjaus veikėjais mike pukuotuku, Ratais ir Na palauk thumbup.gif thumbup.gif delioja 100 arba150, šeip ir tas kur 50 tik detalės labai smulkios, ir paveiksliukai maži thumbup.gif
tik keista yra tai, kai delioja puzles niekada nežiūri į paveikslėlius, ir sudeda labai greitai thumbup.gif stengiamės naujas pirkti, nes mintinai išmoksta tai nebeįdomu darosi o va kai nauja tai kitas reikalas biggrin.gif
dabar kažkaip pradėjo delioti 3D, nors dauguma kokias turim yra nuo 6m, bet sudelioja jau thumbup.gif , man tai jos kažkoks košmaras
user posted image
šeip mėgsta delioti ir puzles kaladėles thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Mano dukra 9 metu tai ohoho kokias deliones deda-man is jos mokytis ir mokytis, o sunus 2 metuku, tau is 10-15 nesunkiai sudeda.
Atsakyti
mes keturmečiukai, bet nemėgsta, nebent šalia sėdi ir baksnoji pirštu, gaunasi jei labai nori tai padėliosiu doh.gif
Atsakyti