Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

Labai svarbu pagarba vienas kitam, pasitikejimas.
o ar myli, cia tikrai suprasi. Niekada nenoresi nieko kito, mintys apie ejima i sona, tave paliks akimirksniu smile.gif)) o ir saugiai jausies su juo, jausi, kad jam rupi, o tas tai tikrai labai jauciasi smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia zvilgsnis i jo seima - kaip elgiasi tevai tarpusavyje, kaip jis su jais elgiasi, ypac su mama, poto visa kita
Atsakyti
Svarbiausia chemija. Cia man Nr.1. Taip pat mielas/malonus bendravimas, paprastumas, nuosirdumas, o jei dar pansus poziuris/vertybes, tai daugiau nieko ir nereikia biggrin.gif
Atsakyti
As rinkausi ta kuris mane mylejo wub.gif ir esu be galo laiminga su tuo zmogum.
Atsakyti
Pirmiausia turi būti trauka wub.gif na o tada labai subjektyvu, vienam gali patikti plepys o kitam tylus žmogus, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu i isvaizda,tada i prota,i charakteri,i amziu.Na bet kad atitiktu visa mano pageidaujamu savybiu "sarasa",tokio dar nebuvau sutikus:)
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 11 18, 02:24)
niekad negali zinot, kad tai zmogus visam gyvenimui.... nes tas gyvenimas megsta kresti pokstus wink.gif
ziurek su kuriuo tau dabar smagiau, geriau  ax.gif
mes ju nepazistam sunku patart.... jei ka juk gali kokia savaite su abiem susitikinet  ax.gif
labiau pazinsi, gal bus lengviau nusprest rolleyes.gif

as renkuosi pagal tai ka sirdele sako.
Papildyta:
vakar buvau su vienu berniuku susitikti, man jis padeda daryti n.d., bet zinot man jis patinka , net siulesi pavezeti, o as atsisakiau ir jis uz mane 4 metais, jei ne 5 vyresnis.
gal kita kart su sijonu eiti... smile.gif bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
man svarbiausia, kad vyras butu geras vaiku tevas ir seimos zmogus. Aisku labai priklauso ir kokos jis seimos, kokios vertybes, tikslai..
Atsakyti
Chemija, trauka svarbu, jei pasilinksminti vienoj vietoj gerai nori, turiu tokį, kuris traukia kaip narkotikas, bet kas iš to? Laimės tai nesuteikia. Laimės gali suteikti tik protingas, geras, pagarbus, mylintis, atsakingas, darbštus, dosnus vyras, su kuriuo gali jaustis saugi. Išmainyčiau visas meiles, atimančias protą, aistras, traukas į tokį vyrą, kurio galbūt nemylėčiau taip stipriai, bet jausčiausi užtikrinta ir saugi.
Atsakyti
Taip,svarbu pagarba vienas kitam ir saugumas,kuri jauti su juo budama.
Atsakyti
Aš prieš draugaudama su vyru iškart bandau pažiūrėti keletą metų į priekį.... smile.gif Koks jis bus, kokį darbą dirbs, kaip rūpinsi manimi, ar turėsim bendrų veiklų, interesų.... ir, jei būtų mano vyras, koks būtų šeimoje, koks būtų vaikų tėvas ax.gif blush2.gif taip sau ir busima vyra issirinkau, nes rinkausi tarp dvieju. abu labai skirtingi buvo, tad niekaip negalejau apsispresti, bet kai pamasciau, kaip nugyveciau gyvenima su vienu ar su kitu, tai iskart viduj kazkas pakuzdejo, kuris is judvieju yra MANO
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Tai jau taip ax.gif
Atsakyti