Įkraunama...
Įkraunama...

Pagal ką renkatės vaikiną/vyrą?

Kadaise turėjau savo idealą: tamsių plaukų, rudų akių, aukštas, gražus, žodžiu saldainiukas. Tačiau, ką jūs manot, įsimylėjau visišką priešingybę! Jis tiesiog tobulas, mane patraukė savo humoro jausmu ir žydrom akim wub.gif Kartu jau esam virš trejų metų, o atrodo katik pradėjom draugauti! rolleyes.gif Jis vis dar rūpestingas, geras, o svarbiausia labai mane myle, kaip ir as jį! Todėl, manau svarbiausia rinktis pagal, tai į ką tu pati labiausiai atkreipi dėmesį, juk turi jaust, kuris mielesnis, su kuriuo daugiau laiko praleidi ir kuris arčiau širdies wink.gif
Atsakyti
Man visad svarbiausia renkantis vaikiną - intelektas ir geras humoro jausmas. Aišku, visų pirma atkreipiu dėmesį į išvaizdą. Tai svarbu tik pirmam įspūdžiui, tad idealu, jei vaikinas tvarkingas, nei perdžiūvęs, nei stambus, turintis gražias akis ir gražias proporcijas. Galėtų būti nors ir gražuolių gražuolis - jei jis bukas, neišsilavinęs, vulgarus - manęs niekad nesužavės. O daugiau - daug ką lemia ir aistra, suderinamumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marta.Placebo: 01 liepos 2011 - 10:26
Daugelis sako- "Žiūrėk ne į išvaizdą, o į vidų". Iš dalies- tiesa. Normaliai pagalvojus, kas iš to, jei vaikinas būtų negražus, juk bent jau aš tokio net ir pamilti negalėčiau.

Aš taip pat turiu savo idealą: tamsių, rudų plaukų, žydrų akių, aukštas.

Tai tik idealas, daug laiko ir pastangų praeitų, kol tokį surasčiau. Žodžiu, vien tik pagal savo svajones kažko tikėtis ir ieškoti būtų paprasčiausia nesamonė.

Man svarbiausia, kad vaikinas būtų su humoro jausmu, mokėtų mane pralinksminti, paguosti, būtų dosnus, geras, mielas, švelnus, retkarčiais- tikras smarkuolis, mylėtų gyvūnus, vaikus, būtų tvarkingas, gudrus.

Vėlgi, tai tik svajonės, nes tokių vyrų būna labai nedaug, o jei ir būna, tuomet baltai pavydžiu tai moteriai, kuri tokį turi. smile.gif
Atsakyti
Atkreipiu dėmesį kaip bendrauja, ar turi humoro jausmą, ar sutampa mūsų nuomonės tam tikrais aspektais. Sudomina toks, kuris yra rūpestingas ir šiltas žmogus, turi pomėgių ir pagrindą po kojom, arba bent atkakliai siekia savo tikslų. Yra protingas, turintis savo nuomonę, aktyvus, vyriškas, gražiai atrodo smile.gif Labai svarbu, kaip pati jaučiuosi su juo šalia, jeigu gerai ir saugiai - super ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 24 liepos 2011 - 09:07
Man tai patinka vyriški, tai yra, plačių pečių, tvirtų rankų, bet nelabai aukšti, šviesūs, tiesiog traukia prie tokių ir tiek smile.gif Toks ir mano MB wub.gif Aišku, kai jau su žmogum pabendrauji, tai būtinas geras humoro jausmas ir kad būtų apie ką kalbėti, ką veikti su tuo žmogum, bet tam tikrai nebūtinas magistro diplomas smile.gif
Atsakyti
Renkuosi pagal charakterį, išvaizdą, ūgį. Svarbiausia, kad vyras nebūtų skupus, kad nupirktų ko nors, negailėtų. Taip pat man svarbu išvaizda. Turėtų būti aukštas, rudaplaukis, žydraakis gražuolis. ax.gif
Atsakyti
Bet kaip idomu, man tai ir i galva neateitu renkantis vyra, kad jis turetu ka nors nupirkti:) O be to niekaip?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 11, 02:50)
Renkuosi pagal charakterį, išvaizdą, ūgį. Svarbiausia, kad vyras nebūtų skupus, kad nupirktų ko nors, negailėtų. Taip pat man svarbu išvaizda. Turėtų būti aukštas, rudaplaukis, žydraakis gražuolis.  ax.gif

Jau daug nupirko? biggrin.gif o pati sau nusipirkti negalite? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 11, 09:19)
Jau daug nupirko? biggrin.gif o pati sau nusipirkti negalite? g.gif  biggrin.gif

man asmeniškai apgailėtinos tos materialistės ax.gif sutinku gal, kad vaikinas neturi kažko gailėti, bet ne daiktų atžvilgiu, o dėmesio, rūpesčio tongue.gif kas iš tų daiktų? Teisingai, pati nusipirkite lotuliukas.gif turėjau klasiokę vieną tokią, kuri turėjo du vaikinus: vienas Airijoje, kitas- čia, Lietuvoje. Jie ir dar kaip ją išlaikė unsure.gif o ji jų nei mylėjo, nei ką..jai baisiausia buvo juos prarasti dėl to, kad niekas jos neišlaikys, nepirks rūbų ir nedovanos automobilio biggrin.gif
Atsakyti

Veidas (vyriškas ir patrauklus), plaštakos, balso tembras, penis, suderinamumas lovoje, pasitikėjimas savimi, intelektas, savarankiškumas, siekiai gyvenime, bendri dominantys dalykai, nešabloniškas požiūris, meilė ir pagarba man, manęs supratimas, švelnumas, sąžiningumas, elgesys su kitais žmonėmis, sutampantys požiūris į vaikus, religiją, gyvenimo būdą ir ateitį. Taip pat jo požiūris į savo ir mano šeimą ir santykis tarp jų.
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2011 08 11, 22:47)
Veidas (vyriškas ir patrauklus), plaštakos, balso tembras, penis, suderinamumas lovoje, pasitikėjimas savimi, intelektas, savarankiškumas, siekiai gyvenime, bendri dominantys dalykai, nešabloniškas požiūris, meilė ir pagarba man, manęs supratimas, švelnumas, sąžiningumas, elgesys su kitais žmonėmis, sutampantys požiūris į vaikus, religiją, gyvenimo būdą ir ateitį. Taip pat jo požiūris į savo ir mano šeimą ir santykis tarp jų.

Išvardinot kaip ingridientus ant maisto produkto įpakavimo. Šiaip jie pagal kiekį mažėjimo tvarka surašyti. Taip išeina, kad penio turi būti daugiau nei intelekto?
Atsakyti

Ne, tiesiog pirma kas svarbu išvaizdoj/kūne, vėliau pačios žmogaus savybės.
Atsakyti