QUOTE(ingaaaa @ 2011 01 14, 17:15)
Man nepritrauke ir iskepe labai graziai nusilipa.
Siandien bandysiu kept duona pagal
ajivlis receptuka,bet dabar sprendziu dilema-
1-a etapa uzmaiisiau velai vakare ir siandien velai vakare tesueis antra para kaip rugsta.Tai dabar nezinau ar siandien man kept ar atidet rytojui

O gal sudejus visus produktus ir isminkius palaikyt per nakti ir kept ryte
Aš visada 1 etape duoną išmaišau vėlai vakare ir po to jau 2 etape minkau ryte ,toliau laukiu kol pakils ir gaunasi ,kad kepu jau vakare ar pavakary,tai priklauso kaip duonutė kyla.SĖKMĖS>Žodžiu vakare pradedu ,po to sekančią dieną netrukdau aš jos ir kitos dienos ryte jau minkau.viskas.
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2011 01 14, 23:01)
Jau ne viena duona su bulvemis kepus esu. Man labai patinka kad jos plutele tokia minksta yra

siandien isbandziau vel

Prasau rezultatas :
Bulvine duona

prisimenu ,kad mano močiutė taip pat dėdavo bulvių į paprastos duonos minkomą tešlą,skanu būdavo ,ilgiau laikydavosi šviežia.