QUOTE(pipete @ 2011 02 15, 16:51)
Aguonėle, kokį kepimo akmenį turite? Seniai apie jį galvoju, tik kad kokybiški labai brangūs, o dar siunčiant gali įskilti.
as nusipirkau
stai si 
prisiskaiciau visokiu imanomu atsiliepimu apie kepimo akmenis. Kainos ju svyruoja nuo kaip matos 20 iki keliu simtu. Ilgai galvojus nusprendziau pirma isbandyti si o jei jau taip nepatiks tada ieskosiu geresnio varijanto. Nu nezinau, siuo esu patenkinta. As ji dedu i orkaite ir kaitinu tiek, kiek ir anksciau tai darydavau. Siaip yra ir tokiu , kur net ikaitinti nereikia. Bet va sitas netinka kas megsta picas saldytas keptis ir t.t. kai man tai neaklutalu, pagrinde tik duona ir bandeles ant jos kepamos tai pasakysiu jog man jis liuks

kaip uz tokius pinigus, tai nesigailiu.
Uzkretet jus mane su ajerais

as irgi jau noreciau, bet tik nezinociau kokia duona reiktu kepti nes ruginiu dar nemoku

o ir valgytoju jai buciau tik as viena
Kas liecia salykla ( nenoriu pratest diskusijos tikrai), sutinku su nataliuncik ir jame jokiu papildomu nereikalingu zaliavu nematau

naturalus produktas kuris paskutini rezultata padaro dar geresniu