Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam duoną orkaitėje

QUOTE(pipete @ 2011 02 15, 16:51)
Aguonėle, kokį kepimo akmenį turite? Seniai apie jį galvoju, tik kad kokybiški labai brangūs, o dar siunčiant gali įskilti.

as nusipirkau stai si blush2.gif prisiskaiciau visokiu imanomu atsiliepimu apie kepimo akmenis. Kainos ju svyruoja nuo kaip matos 20€ iki keliu simtu. Ilgai galvojus nusprendziau pirma isbandyti si o jei jau taip nepatiks tada ieskosiu geresnio varijanto. Nu nezinau, siuo esu patenkinta. As ji dedu i orkaite ir kaitinu tiek, kiek ir anksciau tai darydavau. Siaip yra ir tokiu , kur net ikaitinti nereikia. Bet va sitas netinka kas megsta picas saldytas keptis ir t.t. kai man tai neaklutalu, pagrinde tik duona ir bandeles ant jos kepamos tai pasakysiu jog man jis liuks thumbup.gif kaip uz tokius pinigus, tai nesigailiu.

Uzkretet jus mane su ajerais wub.gif as irgi jau noreciau, bet tik nezinociau kokia duona reiktu kepti nes ruginiu dar nemoku lotuliukas.gif o ir valgytoju jai buciau tik as viena rolleyes.gif

Kas liecia salykla ( nenoriu pratest diskusijos tikrai), sutinku su nataliuncik ir jame jokiu papildomu nereikalingu zaliavu nematau blush2.gif naturalus produktas kuris paskutini rezultata padaro dar geresniu thumbup.gif
Atsakyti
aguonele, aciu uz nuoroda kepimui akmeniui. O gal gali pasufleruoti kaip jis vadinasi angliskai, paieskociau UK, turiu galimybe kad is ten man ji parveztu 4u.gif

Ajerai ri mane suintrigavo, jau matau kaip skinu juos ir dziovinu lotuliukas.gif
Salyklas irgi, butinai nusipirksiu isbandysiu nes tamsioji rugine duona musu miegstamiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 02 16, 12:06)
aguonele, aciu uz nuoroda kepimui akmeniui. O gal gali pasufleruoti kaip jis vadinasi angliskai, paieskociau UK, turiu galimybe kad is ten man ji parveztu  4u.gif

galiu vokiskai isversti, bet angliskai nelabai... gal fire-brick g.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 02 16, 13:13)
galiu vokiskai isversti, bet angliskai nelabai... gal fire-brick  g.gif

O tu siunteisi tiesiai is to puslapiuko kur nuoroda imetei? Kokios siuntimo islaidos?g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2011 02 15, 16:51)
Aguonėle, kokį kepimo akmenį turite? Seniai apie jį galvoju, tik kad kokybiški labai brangūs, o dar siunčiant gali įskilti.

o tupperware nebegamina? aš ją turiu, bet net nepagalvojau kad ant jos galima kepti duoną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 02 16, 20:45)
O tu siunteisi tiesiai is to puslapiuko kur nuoroda imetei? Kokios siuntimo islaidos?g.gif

as gyvenu pati Vokietijoj, tai man tik 5€ atsiuntimas kainavo. Galbut i LT irgi uztiek siuncia g.gif

QUOTE(Jaunutia @ 2011 02 16, 21:35)
o tupperware nebegamina? aš ją turiu, bet net nepagalvojau kad ant jos galima kepti duoną bigsmile.gif

su tupperware nedraugauju, nes matau tolko tokius pinigus moketi ... bet jau cia kita tema blush2.gif o ka Jus dar ant jo kepate jei ne duona g.gif yra koks nors skirtumas? as maciau jog mesa ten atseit galima kepti, nu bet man nesirisa kad steika koki ant tokio akmens gadinti reikia doh.gif
Atsakyti
O pasakykit,koks skirtumas tarp duonos,keptos skardoje ar stikliniame inde,ir keptos ant akmens g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2011 02 16, 23:08)
O pasakykit,koks skirtumas tarp duonos,keptos skardoje ar stikliniame inde,ir keptos ant akmens g.gif

Ant akmens iškepta duona darosi dar labiau kaimiškesnė skanumo atžvilgiu. Aš bandžiau tik vieną kartą, pasiskolinusi akmenį, nes pati jo neturiu. Bet labai noriu!
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 02 16, 21:55)
su tupperware nedraugauju, nes matau tolko tokius pinigus moketi ... bet jau cia kita tema  blush2.gif  o ka Jus dar ant jo kepate jei ne duona  g.gif yra koks nors skirtumas? as maciau jog mesa ten atseit galima kepti, nu bet man nesirisa kad steika koki ant tokio akmens gadinti reikia  doh.gif

aš kai pirkau TW akmenį, tai buvo gal prieš kokius 6-7 metus, tai tuo metu aišku brangiai buvo, bet nu nesigailiu. o kepu joje viską kas mėsiška, nes nežinojau kad galima ir picas, žuvį ir duoną ir t.t. o šiaip nematau jokio skirtumo mėsos skonio tarp keptos ant akmens ar paprastoje blėkoje. tik tiek, kad man patinka, kad visi ''nereikalingi'' riebalai susigeria į akmenį. bet va, dabar reikės pabandyti išsikepti ir duoną cool.gif ir kogi nesužinai iš forumų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 17 vasario 2011 - 09:59
QUOTE(Jaunutia @ 2011 02 16, 22:35)

Deja jau nebegamina, su mielu noru isisgyciau, nes myliu sitos firmos indus wub.gif Dabar jy nebent kam nepatiko kas nors parduoda. O kas kitas prekiautu nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 02 17, 13:11)
Deja jau nebegamina, su mielu noru isisgyciau, nes myliu sitos firmos indus wub.gif Dabar jy nebent kam nepatiko kas nors parduoda. O kas kitas prekiautu nerandu  verysad.gif

aišku, bet įdomu kodėl nebegamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 02 17, 15:11)
Deja jau nebegamina, su mielu noru isisgyciau, nes myliu sitos firmos indus wub.gif Dabar jy nebent kam nepatiko kas nors parduoda. O kas kitas prekiautu nerandu  verysad.gif

o tai jai nebegamina tai kodel kataloge jis yra g.gif

My Webpage
Atsakyti