Sveikutes,
Buvau susirgusi duonos kepimu. Vienos SM mamytes deka buvau gavusi raugo, ir viena ir kita receptuka pabandziau.....Nors seimyna sake, kad skanu, bet pati maciau, kad nelabai man ta duonyte gaunasi. Meciau ta reikala. Dabar vel praejo tie karsciai ir taip pasigedau tos silumos ir nuostabaus kvapo namuose, kad vel pasigaminau raugo. Tas net per krastus lipa kaip nori buti iskeptas. Prisirinkau receptuku jusu temeleje, bet beda tame, kad as visada viska gaminu "Is akies" taip sakant. Net svarstykliu namuose neturiu, tad man truputi grumina tas 100g. to, 150 .ano... O cia, jau supratau, kad tikslumas butinas, kad isgauti tinkama teslos konsistencija.
Tad paklausiu , manau, kad jau 100 kartu nuskambejusi klausima. Tesla kokio tirstumo turi buti? Dar tokia limpanti prie ranku? Orkaite mano truputi streikuoja, bandysiu kepti konvekcineje krosneleje, formelese. Tad, suformuoti kepaliuka ir ideti i formele, ar ji turi buti skystoka, beveik kaip keksui