
Duona ir turi sunkiai maisytis.

QUOTE(laurindre @ 2010 11 15, 20:56)
aciu aciu

iskepe jau... na maniau bus juodesne, bet siaip gardumelis diiiidelis


Kepiau šnd tą vadinamą Niujorko duoną, tai gavosi gerai, tik galėjau dar plutą pašlakstyti vandeniu, bet šiaip viskas liuks

Gaivinu tema ir atsinesu toki ala batona nors gal ir skaniau net
tikrai kepsiu ne karta dar, kita karta pinsiu kasa ir voliosiu sezamo seklose. Va nusprendziau



Gera pirmoji nuotrauka (kur atplėšta duona). Tikriausiai skani gavosi, ar greitai kietėja?
QUOTE(pipete @ 2010 11 25, 22:39)
Gera pirmoji nuotrauka (kur atplėšta duona). Tikriausiai skani gavosi, ar greitai kietėja?
as niekad nekepu didelio kiekio mieliniu kepiniu




Sveikos, duonos kepejeles.
Noriu pasiteiraut kokiame inde orkaitej laikot vandenuka, kai kepat duonyte. Man patogiausia skardoj ant pacio dugno, ale kazkur benarsydama radau, kad gali taip skarda perkaist.

Noriu pasiteiraut kokiame inde orkaitej laikot vandenuka, kai kepat duonyte. Man patogiausia skardoj ant pacio dugno, ale kazkur benarsydama radau, kad gali taip skarda perkaist.

QUOTE(viskas_bus_gerai_
@ 2010 11 26, 13:24)

as seniau dedavau skarda, bet ji man po keliu tokiu kepimu deformavos



Sveikos kepėjėles,
Skaitėm skaitėm su vyru temą apie duonelės kepimą ir pagaliau ryžomės išsikepti ruginės duonelės su tikru raugu. Rezultatas pranoko lūkesčius
.
Raugą gaminom namuose iš ruginių miltų ir vandens. Tešlai miltus naudojome tik ruginius.

Iš užminkytos tešlos suformavom kepaliuką (jį kildinom maždaug parą laiko 18-19 laipsnių temperatūroje, kol pakilo maždaug dvigubai).

Duonelę orkaitėje kepėm valandą laiko.

Skonis nepakartojamas, parduotuvėje tikrai tokos nenupirksi

Sekantis duonelės kepimas buvo ruginių - kvietinių miltų, bet vien ruginių miltų duonelė mums pasirodė skanesnė
Skaitėm skaitėm su vyru temą apie duonelės kepimą ir pagaliau ryžomės išsikepti ruginės duonelės su tikru raugu. Rezultatas pranoko lūkesčius

Raugą gaminom namuose iš ruginių miltų ir vandens. Tešlai miltus naudojome tik ruginius.

Iš užminkytos tešlos suformavom kepaliuką (jį kildinom maždaug parą laiko 18-19 laipsnių temperatūroje, kol pakilo maždaug dvigubai).

Duonelę orkaitėje kepėm valandą laiko.

Skonis nepakartojamas, parduotuvėje tikrai tokos nenupirksi


Sekantis duonelės kepimas buvo ruginių - kvietinių miltų, bet vien ruginių miltų duonelė mums pasirodė skanesnė

QUOTE(sun_shine @ 2010 06 21, 19:45)
Na ka galiu pasakyti - viskas pavyko kuo puikiausiai - duona gavosi be galo skani 
Kepiau pagal sita video, tik siek tiek pagal save padariau: http://www.youtube.c...feature=related

Kepiau pagal sita video, tik siek tiek pagal save padariau: http://www.youtube.c...feature=related
trodo duonikė

tik gal galit pasidalinti receptuku, nesuprantu angliškai



QUOTE(ajivlis @ 2011 01 03, 01:45)

Butu labai smagu,kad pasidalintumet recepteliu

