Ačiū visoms

Esu dėkinga,
Na ūpas paėmė ir dar kartą pabandžiau
Nerizikuočiau,bet ji tikrai labai skani,kai žinoma gaunasi
Pyliau mažiau vandens ir kildinau toje skardoje kur kepiau
Ir naudojau funkcija viršus appačia ventiliatorius,nes mano Hansa orkaitėje parašyta,kad ši funkcija skirta kepiniams
Įdėjau į apatinę lentyną
Įkaitinau 220 ir kepaiau na gal apie 15min.,paskui 200,paskui 180,po val patikrinau lipo prie peilio apačios,pakeičiau į funkcija su ventiliatorium tik apačia ir dar pakeppiau apie 20min. gavosi viso 1,2 val.
Valgoma

Iš penkto kepimo antrą kartą valgoma
Bet pluta pakankamai apskrudusi,kieta ir prilipo prie skardos taip, kad vos atkrapščiau,skilo duona, kai kuriose vietose,čia turbūt todėl,kad nepatepiau riebalais,nes kilo ten kur keppiau. O prieš kildinant skardos neištepiau.
Kaip mielosios duonos kepėjos patobulinti kepimą,gal buvo per karšta, kad pluta apdegė