Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

kur visos dingot? gal valgyt nustojot gamint? lotuliukas.gif Gal kuri bandėt makaronus kaip įdomiai pasigaminti tuose puoduose rolleyes.gif
Atsakyti
Makaronus tai darau kaip iprastuose puoduose, su farsu, nieko ypatingo.

Bet siaip visokius troskinius ir apkepus labai megstu situose puoduose.

Pvz., supjaustau zalias bulves grizineliais, dedu kumpio ar kad ir desrele kokia pjaustyta, ant virsau svogunu, darzoviu, prieskoniu, viska kaitinu uzdaroje keptuveje. Kai pakyla iki zalio lauko, uzpilu kiausinio plakinio su grietine. kecupu ir prieskoniais. Palaukiu, kol pakils iki zalio lauko vidurio. Isjungiu, po kokiu 10 minuciu uzdedu mozarelos surio, dar penkios minutes ir valgom thumbup.gif

Troskinius tai darau su ryziais kartu, dedu darzoves, zalius ryzius, mesyte, prieskoniu, viska kaitinu iki zalio lauko vidurio, isjungiu, pridedu grietines ir po 20 minuciu valgom - cia super lengva ir greita pasigaminti. galima deti farso kukuliuku, bulviu, ko tik norit.

Kepiau ir paprikas idarytas, obuolius su varske, kiausiniene labai skani gaunasi thumbup.gif

Prie kotletu tai pripjausciau morku, svogunu, idejau kecupo, irgi skanu buvo.

ne i tema - pastebejau, kad labai gera skoni paprikos islaiko, kepant zepteryje.

Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 04, 12:36)
Makaronus tai darau kaip iprastuose puoduose, su farsu, nieko ypatingo.

Bet siaip visokius troskinius ir apkepus labai megstu situose puoduose.

Pvz., supjaustau zalias bulves grizineliais, dedu kumpio ar kad ir desrele kokia pjaustyta, ant virsau svogunu, darzoviu, prieskoniu, viska kaitinu uzdaroje keptuveje. Kai pakyla iki zalio lauko, uzpilu kiausinio plakinio su grietine. kecupu ir prieskoniais. Palaukiu, kol pakils iki zalio lauko vidurio. Isjungiu, po kokiu 10 minuciu uzdedu mozarelos surio, dar penkios minutes ir valgom  thumbup.gif

Troskinius tai darau su ryziais kartu, dedu darzoves, zalius ryzius, mesyte, prieskoniu, viska kaitinu iki zalio lauko vidurio, isjungiu, pridedu grietines ir po 20 minuciu valgom - cia super lengva ir greita pasigaminti. galima deti farso kukuliuku, bulviu, ko tik norit.

Kepiau ir paprikas idarytas, obuolius su varske, kiausiniene labai skani gaunasi  thumbup.gif

Prie kotletu tai pripjausciau morku, svogunu, idejau kecupo, irgi skanu buvo.

ne i tema - pastebejau, kad labai gera skoni paprikos islaiko, kepant zepteryje.

aš kažkaip nesiryžtu kiaušinienės šiose keptuvėse kepti ax.gif bijau kad prideginsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 05, 13:01)
aš kažkaip nesiryžtu kiaušinienės šiose keptuvėse kepti ax.gif bijau kad prideginsiu blush2.gif


man pavyko is pirmo karto thumbup.gif jau buvau rasiusi anoj temoj, darau kiausiniene pagal vienos forumietes patarima. i salta keptuve sudedu svogunus ir desryte, truputi pakepinu (minute kokia) atidengus, pamaisau. musu kiausinius, dedu prieskonius. uzdengiu, tris minutes dar palaikau ant ugnies, isjungiu, dar po penkiu minuciu valgom. neprisvyla, ir svarbiausia - nereikia su servetele riebalu sausint lotuliukas.gif
Atsakyti
kepiau aš vakar keptuvėje pyragą, bet nesigavo apačia pridegė, o vidus sukrites gavosi doh.gif
Atsakyti
Cia temele tik su zepteriais, o su Bauerio galima pas jus uzeiti 4u.gif sako lyg tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2009 12 11, 21:30)
Cia temele tik su zepteriais, o su Bauerio galima pas jus uzeiti  4u.gif  sako lyg tas pats  blush2.gif


Prašom mirksiukas.gif Tikrai tas pats 4u.gif
Atsakyti
vakar kepiau bulves susuktas į foliją, dėjau į tarpus po lašinio gabaliuką. Nu tipo padalinau į tris dalis bulvę ir į tarpus po gabaliuką lašinių viską susukau į foliją ir į keptuvę, įpyliau kelis šaukštus vandens ir kepiau kol pakilo rodyklė iki žalio lauko galo, išjungiau palikau kokia dešimt minučių ir dar karta pakaitinau. Valgėm kas su pienu, kas su sviestu, kas su varške maišyta su grietine ir druska. Pirštelius galima apsilaižyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 13, 12:35)
vakar kepiau bulves susuktas į foliją, dėjau į tarpus po lašinio gabaliuką. Nu tipo padalinau į tris dalis bulvę ir į tarpus po gabaliuką lašinių viską susukau į foliją ir į keptuvę, įpyliau kelis šaukštus vandens ir kepiau kol pakilo rodyklė iki žalio lauko galo, išjungiau palikau kokia dešimt minučių ir dar karta pakaitinau. Valgėm kas su pienu, kas su sviestu, kas su varške maišyta su grietine ir druska. Pirštelius galima apsilaižyti thumbup.gif


Idomiai cia, reiks pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 12 14, 10:22)
Idomiai cia, reiks pabandyti  ax.gif

panašu, kaip dėtum kepti į laužo žarijas tik kvapas kitas rolleyes.gif
Atsakyti
kaip įdomiai g.gif

kiaušinienę išbandėm jau ne vieną kartą... svarbu, kaip suprantu, nekilnoti dangčio dažnai, tada niekas ir neprisvils ax.gif
Iškilo dilema: penktadienį rikia pagaminti vakarienę penkiems žmonėms... norėčiau padaryt kažką savo puoduose, bet nžn ką g.gif ir kad neapsikvailint, produktų nesugadint, bet ir kažko įmantresnio norisi g.gif taip ir nesugalvoju KĄ doh.gif gal turit patirties šiuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 14, 19:01)
kaip įdomiai  g.gif

kiaušinienę išbandėm jau ne vieną kartą... svarbu, kaip suprantu, nekilnoti dangčio dažnai, tada niekas ir neprisvils  ax.gif
Iškilo dilema: penktadienį rikia pagaminti vakarienę penkiems žmonėms... norėčiau padaryt kažką savo puoduose, bet nžn ką g.gif ir kad neapsikvailint, produktų nesugadint, bet ir kažko įmantresnio norisi  g.gif taip ir nesugalvoju KĄ  doh.gif gal turit patirties šiuo klausimu?

svečiams dar ir aš nedariau, vis ant šeimos bandau lotuliukas.gif
Atsakyti